- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.761
Yoo nasıl içebiliosan öle iç dıolar burda miden almıyorsa ona göre verılıor sulu olan ac içilir tabletler ac içilir kapsüller tok da içilebiloyorDemir ilacı tok karnına alınmazki aç alınır kanda daha iyi emilir o şekilde gıdalarla emilimi azalabilir o yüzden eczacı da doktorlarda aç iç derler zaten
İnşallah en kısa zamanda sizlerde şişersiniz canımGenelde kilodan oluyor bide tuzlu yiyince artıyor bol su iç canım geçici bu günler ♥
Allah'ın izniyle bizde kalsakda çekmeye razıyız onun kahrı bile hoş
Yoo nasıl içebiliosan öle iç dıolar burda miden almıyorsa ona göre verılıor sulu olan ac içilir tabletler ac içilir kapsüller tok da içilebiloyor
İnşallah en kısa zamanda sizlerde şişersiniz canım❤
 eltim de doğuma girdi su an inletiyor koridoru
Sendende razı olsun yavrum ne demekbu IMOM zaten hamileliktede kullanılıyor yinede sor istersen bidahaki kontrole gidişinde söylersin doktora beyin ve göz sağlığı için omega-3 önemli
Kaşar peyniri sütten yoğurttan kat kat daha fazla kalsiyum içerir bol bol yeama yoğurdu da ihmal etme tabi onun faydası başka. Süt illa içmek zorunda değilsin market sütlerinin ne olduğu belli değil zaten köy sütü olsa o başka. Ben hamileliğim boyunca hiç süt içememiştim☺ kaşar, ceviz,badem, yumurta, et ,baklagiller ve taze meyve sebze
Mesela semizotu da omega-3 içerir mevsimi geçmeden onu çiğ olarak salatana koy ye üstüne bol limon zeytinyağı nefis oluyor
Ispanakda brokolide çiğ yenirse daha faydalı ben mevsimi gelince salatama katarım
Hatta bu geçtiğimiz kış salatama pırasa da kattım pırasalı salatapırasa soğangil ailesinden olduğu için tadı soğan gibi zaten lezzet verir sözün özü bu gibi sebzeleri çiğ yemeli. Belkide o yüzden kan değerlerimde düşüklük yaşamadım çok şükür d vitamini dışında onu da güneş göremediğimden..
Hamdolsun ilaç kullanmadan folik asit değerim bile kanımda referansın üstünde çıkardı mâşallah mâşallah
Valla bende yemekten Bi iki saat sonra içiyorum yoksa midemden kokusu te ağzıma kadar gelıyıMide hiçbir ilacı kaldırmıyosa yemekten 2-3 saat sonra alınabilir öyle ama ben hangi doktora sorduysam aç al derlerdi sabah aç karnına hap al 1 saat sonra kahvaltını et derdi bana doktor. Sıvı olanlar zaten mideyi daha çok bulandırır ama hap kapsül o kadar etkilemiyor bendede bulantı çok olurdu tabi ama yemek yiyene kadar zaten yiyince geçiyor. En iyisi bence sabah erken saatte yataktan kalkmadan hapı alıp 1 saat sonra kalkıp kahvaltı etmek ben öyle yapardım
Amin canım evet beklıyoruz doğuma girdi normal olcak açılması da var sancısı çoktu haber beklıyoruzAmin canım♥
Anam nerdesinki sen şuanda? Hastanede yanındasın heralde Allah kurtarsın sağlıkla
normal doğum heralde
Ay maşallah bizeEvet canım ya hamdolsun net görüldü sonunda :))
bugün aşı da olduk son aşımızı biraz acıdı
Canım zaten 2 hafta sonra kontrolüm var 15. Hafta oluyor. Doktor 14. Haftada kesin öğreniriz demişti az kaldı.En güzeli kafa daha rahat oluyor
Ben sırf cinsiyeti çok merak ettiğimden yaptırmıştım orda belli olmuştu 12+5'te %99 erkekti
Ee boşuna demiyorum Dr. Boncuk diyeK KurkmantoluS onu demesinin nedeni bi keresinde o arkadaş idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti bi sürü antibiyotik kullanmış geçmemiş ben 2 tane ona ot götürmüştüm işyerinde yapıp içti 1 günde ağrılarının geçtiğini söylemişti iyi gelmiş
Bide biz müşteri hizmetlerinde çalışıyorduk konuşmaktan ses tellerimiz mahvolurdu
Kakule diye bi bitki var o nefes açıyo ayrıca gaz giderici özelliği de var onu yanımda götürürdüm o arkadaş bana bazen "kakule çorbası yapsana " diye takılırdı bana sürekli takılır benle stresini atardı
Bilmeyeydim de her ilişkide gebe kalıp boy boy doğuraydımEyvallah gözümbenden daha bilgili olanlarda vardır elbet. @Umutumut82 ve guzelgunler2019 de ihtisas yapmış arkidişlerimizden sen küçümen hamişimiz olursun artık
Oyyy benimmm canımmm doktorummmm döktürmüş yine maşaAllah
Ben şimdilik köyde yaşıyorum kuzum. Tayinden dolayı. Süt yoğurt ve yumurta doğal ❤Güneşe çıkma sorunumda yok.
Ama sebze sıkıntım var. Pazara gelmiyor öyle brokoli dere otu falanhep aynı patlıcan kabak soğan sarımsak işte. Artık olduğu kadar.
Şimdide her yerimi kaşıntı tuttu kabarıyor. Doktor kan sonucu temiz dedi yolladı. Bayram ziyaretinden dolayı Ankaradaydım. Bir de doktor haftan neden uyumlu değil ayrıntılıya gir mutlaka dedi ama ayrıntılı ultrason sırası bulamadık.
Zaten ayrıntılı da ne işe yarıyor ki. Hekim yardımcısı sakat olursa aldırcan mı dedi hayır dedim. O zaman boşa uğraşma dedi
Doktor aç karnına dedi. Birde ilacın üstünde de aç karnına yazıyor bilemedimNeden ac karınla içiyorsun ki ben tok içiyorum zaten acken miden almaz onu
Boşver canım yaptırma ayrıntılı fln, bizde yaptırmadık bizim oğlanda da kromozom bozukluğu varmış, 2 yaşa kadar kan verdi kontrol edildi bişiciği yokmuş, gelişimine etkisi olan bi kromozpm deilmiş çok şükür. Biz yaptırsak sakat olacak aldırın diyeceklerdi boşver sen de yaptırma..Oyyy benimmm canımmm doktorummmm döktürmüş yine maşaAllah
Ben şimdilik köyde yaşıyorum kuzum. Tayinden dolayı. Süt yoğurt ve yumurta doğal ❤Güneşe çıkma sorunumda yok.
Ama sebze sıkıntım var. Pazara gelmiyor öyle brokoli dere otu falanhep aynı patlıcan kabak soğan sarımsak işte. Artık olduğu kadar.
Şimdide her yerimi kaşıntı tuttu kabarıyor. Doktor kan sonucu temiz dedi yolladı. Bayram ziyaretinden dolayı Ankaradaydım. Bir de doktor haftan neden uyumlu değil ayrıntılıya gir mutlaka dedi ama ayrıntılı ultrason sırası bulamadık.
Zaten ayrıntılı da ne işe yarıyor ki. Hekim yardımcısı sakat olursa aldırcan mı dedi hayır dedim. O zaman boşa uğraşma dedi
Ay doğru diyosun ben yarım okumuşum, detaylıyı yaptır kız atlama onu.Canımsın♥ ohhh şanslısın süt yoğurt yumurta varmış ne güzel işte en doğalından olsun onlar bile yeter bide et baklagil tüket tamamdır yarasın minnoşa
Alerjinmi oldu bişeye kaşıntı genelde ondan oluyor. İkili test yapılmasada olur ama ayrıntılıda bebeğin suyunun miktarını ,tek tek organlarını inceliyolar herhangi bi sıkıntısı varmı diye bide plesantanın nerde yerleştiğine bakıyolar, bu doğum şeklinin hangisine elverişli olduğu hakkında bilgi veriyor mesela plasentanın bazı yerleşim şekillerinde normal doğum kesinlikle yapılamaz . Anne karnındaki bebeğe o an tabi herhangi bi müdahalede bulunamazlar ama erken teşhis bilgi açısından bakılıyo ben bide yüzünü görmeyi o kadar istiyodumki orda canlı canlı ilk defa yüzünü gördüğümde dünyalar benim olmuştu 3 tane de fotoğrafını vermişlerdi doğuma kadar resmine bakıp bakıp durdumyaptırmamak senin kararın kuzum ama sırf onun yüzünü görmek için bile yaptırılır sen randevu bulamamışsın o ayrı tabi mecburiyet
Sağlıkla doğar inşâllah...
ki yağda çözülsün.Neden ac karınla içiyorsun ki ben tok içiyorum zaten acken miden almaz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?