Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Midem zaten delik kız

Evet canikom A,D,E,K vitaminleri yağda çözülür. B vitaminleri grubu ve c vitamini suda çözülür demir ilacını doktor ve eczacılar aç karnına öneriyolar çünkü bazı yiyecekler demirin emilimini azaltıyo mesela kalsiyum
ama c vitamini emilimi arttırdığı için o yüzden mesela etin yanında mutlaka salata yenmeli o da yoksa üstüne limon sık ye güzel oluyo öylede ben seviyorum mesela pekmezin üstüne birkaç damla limon sıkılıp yenirse emilim artar o da demir içerdiği için... Ben çok şükür bugüne kadar oğluma hiç demir ilacı vermedim kansızlığı olmadı çok şükür
Pekmezin üstüne limon sıkıp öyle yedirirdim
Hurma katardım mesela mamasına...
Bazı kişiler emilim artsın diye demir ilacını portakal suyuyla beraber içiyolar

Ay ben şok kız senin eşin mazoşist falanmı 9 km yürünürmü yav yazık size ya çocuk var bide ama çocuk istesede o kadar yol yürüyemezki... Başka alternatif bi yerler yokmuki orda bu çocukların atakları hiç bitmiyoki zaten benimkindede var yalnız değilsin benim oğlumda çok huysuz dışarda hele alıp başını gider elimi bile tutmaz istediği bi yerden ayrılınca çığlık çığlığa heryeri inletir.. her çocuk aynı olmaz korkma çok zıt karakterli kardeşler bile oluyo bu şekilde düşünürsek o zaman tek başına kalmalarına mahkum ederiz çocuğumuzu...kardeş iyidir küçükler şimdi böyle olurlar büyüdükçe değişirler benim en çok korkum ergenlik dönemi

Ayyy yüzünü mü görüyorsunnnn nasıl heyecanlandımmmmm yaaa. Ah işte imkanım yok. Yarın dönüyorum köye ve orada ayrıntılı yok maalesef. Burada da hastane yoğunmuş yapmadı. Nasip değilmiş demek ki

Evet ilk buluşma o zaman oluyor o kadar güzel duyguki o an karnındayken izliyosun görüyosun onu o minnacık ellerini , yüzünü
Allah'ım tekrar yaşatsın benimle beraber bütün isteyenlere sağlık olsun inşâllah doğunca görürsün gül yüzünü annesi

Boncuğummm. Profilini niye gizledin

Kızlar yaa. Bişey soruyum mu size?? ilişki sırasında yanma neden olur bilginiz var mııı??

Valla canım hiç bilmiyorum işte, ben hayatımda demir eksikliği yaşamadım. Grbelikte de hem folik asidim hem demir degerim normalin iki kat üstündeydi maşallah Hiç böyle taktikler takviyeler düşünmedim
Oğlum da öyle işte hiç vitamin almadı ne demir ne başka.. jelibon şeklinde bi vitamin aldım sırf bari jelibon yiyo vicdanım az bi rahat etsin diye geçen

Ya bu sefer eşim değil otel manyak çıktı! Turdu bu sözde çocuklar için! Ve yürüdü çocuklar bunca yolu bi de dağ tepe öyle düz yol değil dimdikti abartmıyorum, zaten nerdeyse 2000 metre yüksekteyiz. Ya ben boşa demiyprum eşim de ben de manyağız diye. Çocuk yokken biz günde 20 km yürürdük tatillerde bir de. Eşimle çok kavga ettim oğlum doğduktan soraki ilk aylar, çünkü hala 3 saat yürüyüşe çıkmaya çalışıodu. El kadar bebe sıkılıyo, kucak istio meme istio. Yok her istediğinde alıyomuşum muşmulş! 45-45 toplam 90 dakika turlarda anlaştık sonunda.
Bisiklet turlarımız hala kavga sebebi, bir dondurma yemeye abartmıyorum 1.5 saat yol gidip dönüyoruz, yani toplam 3 saat! 40 km! Sonunda sinirlenip bisikletin çocuk römorkunu bağırarak eşime takıyorum. Sonra neymiş ben çok söyleniyomuşum beni mutlu edemiyomuş. Valla ilk bi saat bisiklette gıkım çıkmıyo da, çocuk sora sıkılınca ben geriliyorum! Ben yalnız olsam sürerim 3-4 saat alışığım da . Çocuk faktörü!!
Neyse allah kısmet eder de bikaç daha çocugumuz olursa görecek sorun oğlanda deil onda. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…