- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.781
2 doz oldum tetanoz sanırımNe aşısı oldun ki
Midem zaten delik kızDemir hapı mı tiroid hapı mı o
Demirin aç karna içildiğini ilk kez duydum, çok bilgim yok demir konusunda ama vitaminler hep yemekle alınır
ki yağda çözülsün.
Bir tek tiroid ilacı sabah açalınıyo ardından kahvaltı yapılıo bildiğim.
Mideyi delme bi de yaa!!
Demir hapı mı tiroid hapı mı o
Demirin aç karna içildiğini ilk kez duydum, çok bilgim yok demir konusunda ama vitaminler hep yemekle alınır
ki yağda çözülsün.
Bir tek tiroid ilacı sabah açalınıyo ardından kahvaltı yapılıo bildiğim.
Mideyi delme bi de yaa!!
Bilmeyeydim de her ilişkide gebe kalıp boy boy doğuraydım
Onu geçtim bu oğlan bizi bitirdi ya, depresyona soktu. Tahammülüm kalmadı koca bi hafta daha nası başetçez bılmıyorum yasanırım yine atak dönemi.
Çocugu tatile getirdik hiçbişeyi beğenmiyp yasürekli bişeyleri yapmak istemiyo, zorla götürüyoruz, götürdüğümüz yerde de yaramazlık yapıp yıldırıyo, döneceğimiz zaman da ordan dönmüyo yine kıyamet
En basitinden ayaklarını yemek masasına koyuyor, bilerek döke saça yiyor. Sürekli bi ayaklarım yok beni taşıyın faslı var zaten, bugun 9 km dağlara tırmandık gariban baba sırtında taşıdı en fazla 1 km yürümüştür. Ha bi de molalarda ters yöne yürüyor o ayrı
Ay bilmiyom ya bu çocuk beni yine çok bunalttı. Bazı insanların çocuklarına bakıyorum maşallah yatabi oğlumdan en az 1-2 yaş büyükler ama sanki benim oğlum ömrümüz boyu bizi çileden çıkarmak için yaratılmış gibi hissediyorum
Dün akşam başbaşa bişi yapalım dedik, otelde sauna var ve 21 e kadar açık işte, bunu duyan oğlan 21:30 a kadar uyumadıyarım saat ben yarım saat babasını tüketti, sonra otelin restoranı kapanmış barında bile bişi içemedik..
Ya ikinci de böyle olursa? İki tane böyle tipli çocuk ?
10 ay olcak uğraşıyorum bekliyorum üzülüyorum, sonra ömrümden yiyen bi çocugum daha olursa?
Kafamda deli sorular
Canımsın♥ ohhh şanslısın süt yoğurt yumurta varmış ne güzel işte en doğalından olsun onlar bile yeter bide et baklagil tüket tamamdır yarasın minnoşa
Alerjinmi oldu bişeye kaşıntı genelde ondan oluyor. İkili test yapılmasada olur ama ayrıntılıda bebeğin suyunun miktarını ,tek tek organlarını inceliyolar herhangi bi sıkıntısı varmı diye bide plesantanın nerde yerleştiğine bakıyolar, bu doğum şeklinin hangisine elverişli olduğu hakkında bilgi veriyor mesela plasentanın bazı yerleşim şekillerinde normal doğum kesinlikle yapılamaz . Anne karnındaki bebeğe o an tabi herhangi bi müdahalede bulunamazlar ama erken teşhis bilgi açısından bakılıyo ben bide yüzünü görmeyi o kadar istiyodumki orda canlı canlı ilk defa yüzünü gördüğümde dünyalar benim olmuştu 3 tane de fotoğrafını vermişlerdi doğuma kadar resmine bakıp bakıp durdumyaptırmamak senin kararın kuzum ama sırf onun yüzünü görmek için bile yaptırılır sen randevu bulamamışsın o ayrı tabi mecburiyet
Sağlıkla doğar inşâllah...
Ayyy yüzünü mü görüyorsunnnn nasıl heyecanlandımmmmm yaaa. Ah işte imkanım yok. Yarın dönüyorum köye ve orada ayrıntılı yok maalesef. Burada da hastane yoğunmuş yapmadı. Nasip değilmiş demek ki ☺
Boncuğummm. Profilini niye gizledinEvet ilk buluşma o zaman oluyor o kadar güzel duyguki o an karnındayken izliyosun görüyosun onu o minnacık ellerini , yüzünü
Allah'ım tekrar yaşatsın benimle beraber bütün isteyenleresağlık olsun inşâllah doğunca görürsün gül yüzünü annesi
2 doz oldum tetanoz sanırım
Valla canım hiç bilmiyorum işte, ben hayatımda demir eksikliği yaşamadım. Grbelikte de hem folik asidim hem demir degerim normalin iki kat üstündeydi maşallahEvet canikom A,D,E,K vitaminleri yağda çözülür. B vitaminleri grubu ve c vitamini suda çözülürdemir ilacını doktor ve eczacılar aç karnına öneriyolar çünkü bazı yiyecekler demirin emilimini azaltıyo mesela kalsiyum
ama c vitamini emilimi arttırdığı için o yüzden mesela etin yanında mutlaka salata yenmeli o da yoksa üstüne limon sık ye güzel oluyo öylede ben seviyorummesela pekmezin üstüne birkaç damla limon sıkılıp yenirse emilim artar o da demir içerdiği için... Ben çok şükür bugüne kadar oğluma hiç demir ilacı vermedim kansızlığı olmadı çok şükür
Pekmezin üstüne limon sıkıp öyle yedirirdim
Hurma katardım mesela mamasına...
Bazı kişiler emilim artsın diye demir ilacını portakal suyuyla beraber içiyolar
Ya bu sefer eşim değil otel manyak çıktı! Turdu bu sözde çocuklar için! Ve yürüdü çocuklar bunca yolu bi de dağ tepe öyle düz yol değil dimdikti abartmıyorum, zaten nerdeyse 2000 metre yüksekteyiz. Ya ben boşa demiyprum eşim de ben de manyağız diye. Çocuk yokken biz günde 20 km yürürdük tatillerde bir de. Eşimle çok kavga ettim oğlum doğduktan soraki ilk aylar, çünkü hala 3 saat yürüyüşe çıkmaya çalışıodu. El kadar bebe sıkılıyo, kucak istio meme istio. Yok her istediğinde alıyomuşum muşmulş! 45-45 toplam 90 dakika turlarda anlaştık sonunda.Ay ben şok kız senin eşin mazoşist falanmı 9 km yürünürmü yavyazık size ya çocuk var bide ama çocuk istesede o kadar yol yürüyemezki... Başka alternatif bi yerler yokmuki orda bu çocukların atakları hiç bitmiyoki zaten benimkindede var yalnız değilsin benim oğlumda çok huysuz dışarda hele alıp başını gider elimi bile tutmaz istediği bi yerden ayrılınca çığlık çığlığa heryeri inletir.. her çocuk aynı olmaz korkma çok zıt karakterli kardeşler bile oluyo bu şekilde düşünürsek o zaman tek başına kalmalarına mahkum ederiz çocuğumuzu...kardeş iyidir küçükler şimdi böyle olurlar büyüdükçe değişirler benim en çok korkum ergenlik dönemi
Boncuğummm. Profilini niye gizledin
Bakalee bi soru sordum hadi cevap verÖyle mi yapmışımgizli hayranlarım bakmasınlar diye bebeğim
Sus kız sen herkesin herşeyine karışmaBakalee bi soru sordum hadi cevap ver
Enfeksiyon vardırKızlar yaa. Bişey soruyum mu size??ilişki sırasında yanma neden olur bilginiz var mııı??
Profili gizlemissin oh cok guzel olmuşÖyle mi yapmışımgizli hayranlarım bakmasınlar diye bebeğim
nurella nurellaaaKürklü kürklü
kız yok kendimle ilgili bişry sordumSus kız sen herkesin herşeyine karışmamikser seni
Ama o kadar antibiyotik fitil kullandım hala mıEnfeksiyon vardır
Bakalee bi soru sordum hadi cevap ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?