- 14 Mart 2018
- 3.482
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.821
Kız K KurkmantoluS bende sana bi soru sorayım uzun zamandır bi soramadım
neden kürklüsün sen kızhani içimizi açan sıcacık yaz, deniz, güneş dururken neden kürkleri hatırlatıp bizi üşütüyosun?
He söyle bakim? Çokmu seviyosun kışı
kız bak nasıl oldu biliyon mu. Bu kk ya ben hep giriyordum ama üye değildim. Sonra hep antin kuntin nickler vardı. Bende üye olmaya karar verdim ama nick bulamadım kendime. Saçma sapan şeyler geldi aklıma. Sonra namaz kılıyordum bi anda aklıma bu geldiKız K KurkmantoluS bende sana bi soru sorayım uzun zamandır bi soramadım
neden kürklüsün sen kızhani içimizi açan sıcacık yaz, deniz, güneş dururken neden kürkleri hatırlatıp bizi üşütüyosun?
He söyle bakim? Çokmu seviyosun kışı
Bencemmmm senin adın ELİFHahahaha tahminnn miii et bakemmm
Hemeeeen bir lakap buldu cadııııımmmm yaaa
Ayy bende bi severim ki turşu. Özellikle karnabahar turşusu. Oyy olsa da yesemmmSenin adın turşu güzeli olsun
kız bak nasıl oldu biliyon mu. Bu kk ya ben hep giriyordum ama üye değildim. Sonra hep antin kuntin nickler vardı. Bende üye olmaya karar verdim ama nick bulamadım kendime. Saçma sapan şeyler geldi aklıma. Sonra namaz kılıyordum bi anda aklıma bu geldidedim kürk değilde kırkmantolumu yapsam acaba,tesettürlü ve bol feraceli olmanın etkisi sanırım ama sonunda kürkmantolumdnn oldum çıktım sıcağa gelince de; hiççç sevmem sıcağı yaaa. Buz gibi olacak yorganlarla battaniyelerle yatacam ben annem bana hep lohusa gibi çık şu battaniyeden diye kızardı
Bencemmmm senin adın ELİF
Senin adın turşu güzeli olsun
Hadi yaaa tutturamadım. Ben seni hep Elif diye hayal ettimÇok iyi yaaaakırkmantoluuu
Elif değil adımm
kız bak nasıl oldu biliyon mu. Bu kk ya ben hep giriyordum ama üye değildim. Sonra hep antin kuntin nickler vardı. Bende üye olmaya karar verdim ama nick bulamadım kendime. Saçma sapan şeyler geldi aklıma. Sonra namaz kılıyordum bi anda aklıma bu geldidedim kürk değilde kırkmantolumu yapsam acaba,tesettürlü ve bol feraceli olmanın etkisi sanırım ama sonunda kürkmantolumdnn oldum çıktım sıcağa gelince de; hiççç sevmem sıcağı yaaa. Buz gibi olacak yorganlarla battaniyelerle yatacam ben annem bana hep lohusa gibi çık şu battaniyeden diye kızardı
Bencemmmm senin adın ELİF
Belki istanbul falan öyleyse kuzu. Bende buranın sıcağını sevmiyorum. Soğuk benim ortamımFerace güzeli senibende tam tersi soğuğu hiç sevmem ya 7-8 ay soğuk geçiyo zaten yaz 3-4 ay ohh tam ısındım derken yine kış geliyo kışın evdede rutubet oluyor nefret ediyorum hiç gelmese üffffff
Ayy bende bi severim ki turşu. Özellikle karnabahar turşusu. Oyy olsa da yesemmm
Bu sene bende fasulye turşusu yaptım kız. Bakalım kışon görcem güzel olcak mıBen onu heç yemedim ama en çok fasulye turşusuna bayılırım of of offff hele soğan ve sarımsakla kavur onu mmmmm
Ablamın kaynanası Trabzonlu o çok güzel fasulye turşusu yapıyor . Lahana, domates ve salatalık da mmmmmmm
Ferace güzeli senibende tam tersi soğuğu hiç sevmem ya 7-8 ay soğuk geçiyo zaten yaz 3-4 ay ohh tam ısındım derken yine kış geliyo kışın evdede rutubet oluyor nefret ediyorum hiç gelmese üffffff
Kurkmantolunun bu herkesin ismine takıllıkları hahahaSenin adını bilmiyokkiBilsek belkim daha güzel şeyler buluruz
Belki istanbul falan öyleyse kuzu. Bende buranın sıcağını sevmiyorum. Soğuk benim ortamımayaklarda çoraplar ceketler battaniyeler gece ayakları karnına çekerek uyumak faln ohhh kış gelsin
Kız gebeyken turşu yenir mi !!?Aynen çok haklısın canım. Canımla kanımla doğuracağım inşaAllah ❤ O sebeple can sıkmaya değmez. Ama Mavi Boncugumun dediği gibi yüzünü görme kısmı güzelmiş
Kaşıntımda sanırım turşudan oldu yaa. Biraz fazla yedim sanırım
Bende mantar tursusunu severim
Ya valla oğlan küçükken ben kanguruda taşıyordum, ama artık baba sırtında kraksede taşıyor. Ben sadece yiyecek içecek taşıyırumEşin sana şükretsin böyle bitmek bilmeyen bi tempoda zaten sınırlarını kat kat aşmışsın çocukla hemde bravo seni tebrik ederim
Ben senin yerinde olsam düşer bayılırdım heralde bide sinir hastası olurdum
Bazen ben bile bu haliyle eşime yetişemiyorum o da gezme meraklısıdır çok çatıştığımız zamanlar olur bende bayılırım gezmeye ama çocuk olduktan sonra eskisi gibi olmuyo artık bunu da eşlerimize anlatamıyoruz...sizde enerji alkışlanır
Kız gebeyken turşu yenir mi !!?
Kalıntıyı geçtim elin ayağın şişer kütük gibi
Kan dolaşımın kafayı yer
Ben ekşi isteğimi turşu değil de yeşil kütür erik ve limon yiyerek gidermiştim , kilolarca yedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?