Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gülme krizine girdim yaaa valla ben hep soğuk yerdeyimmm beni ısıtsın dursun

kız bak nasıl oldu biliyon mu. Bu kk ya ben hep giriyordum ama üye değildim. Sonra hep antin kuntin nickler vardı. Bende üye olmaya karar verdim ama nick bulamadım kendime. Saçma sapan şeyler geldi aklıma. Sonra namaz kılıyordum bi anda aklıma bu geldi dedim kürk değilde kırkmantolumu yapsam acaba,tesettürlü ve bol feraceli olmanın etkisi sanırım ama sonunda kürkmantolumdnn oldum çıktım sıcağa gelince de; hiççç sevmem sıcağı yaaa. Buz gibi olacak yorganlarla battaniyelerle yatacam ben annem bana hep lohusa gibi çık şu battaniyeden diye kızardı
Hahahaha tahminnn miii et bakemmm
Bencemmmm senin adın ELİF

Çok iyi yaaaa kırkmantoluuu

Elif değil adımm

Ferace güzeli seni bende tam tersi soğuğu hiç sevmem ya 7-8 ay soğuk geçiyo zaten yaz 3-4 ay ohh tam ısındım derken yine kış geliyo kışın evdede rutubet oluyor nefret ediyorum hiç gelmese üffffff

Ferace güzeli seni bende tam tersi soğuğu hiç sevmem ya 7-8 ay soğuk geçiyo zaten yaz 3-4 ay ohh tam ısındım derken yine kış geliyo kışın evdede rutubet oluyor nefret ediyorum hiç gelmese üffffff
Belki istanbul falan öyleyse kuzu. Bende buranın sıcağını sevmiyorum. Soğuk benim ortamım ayaklarda çoraplar ceketler battaniyeler gece ayakları karnına çekerek uyumak faln ohhh kış gelsin

Ayy bende bi severim ki turşu. Özellikle karnabahar turşusu. Oyy olsa da yesemmm

Ben onu heç yemedim ama en çok fasulye turşusuna bayılırım of of offff hele soğan ve sarımsakla kavur onu mmmmm
Ablamın kaynanası Trabzonlu o çok güzel fasulye turşusu yapıyor . Lahana, domates ve salatalık da mmmmmmm

Bu sene bende fasulye turşusu yaptım kız. Bakalım kışon görcem güzel olcak mı rizeye gittiğim de kavurmasını yedim ama ben sevmedim. Belki yediğim yer güzel yapmamıştı

Ayyyy aynen yaaaa. Ben kış hastasıyken köy kıştan soğuttu benii. En fazla 15 gün yaz görüyoruz geri kalan hep soba yak, rutubet küfle uğraş, kanepelerin altı sırılsıklam olsun, solucanlar, kırkayaklar, sülükler aman neyse sustum

Belki istanbul falan öyleyse kuzu. Bende buranın sıcağını sevmiyorum. Soğuk benim ortamım ayaklarda çoraplar ceketler battaniyeler gece ayakları karnına çekerek uyumak faln ohhh kış gelsin

İstanbulun havası çok soğuk değil aslında ılıman mesela bugün günlük güneşlik yarın yağmur yağabilir bir anda ama en sevdiğim yanı akşamları öyle aşırı soğuk olmaz dengelidir gündüz sıcaklığıyla
Mesela eşimin memleketinde öğlen aşırı bunaltan bi sıcak oluyo akşamda üşüten bi soğuk o işte hasta ediyo insanı ama burda öyle değil... Bak şimdi bu saatte bizim bahçe hafiften eser ama üşütmez tam oturmalık
Kuzu o zaman sen soğukçu olduğuna göre sana yaz hamileliği yaramaz ben yaza doğru doğurmayı çok istemişimdir inşÂllah nasip olur oğlum Eylül'de doğdu o da çok güzel mevsim o gün sıcaktı hava zaten ama ben doğumdan sonra tirtirtitredim o ayrı
Hayırlısı olur inşÂllah hepimiz için

Kız gebeyken turşu yenir mi !!?
Kalıntıyı geçtim elin ayağın şişer kütük gibi
Kan dolaşımın kafayı yer
Ben ekşi isteğimi turşu değil de yeşil kütür erik ve limon yiyerek gidermiştim , kilolarca yedim .

Ya valla oğlan küçükken ben kanguruda taşıyordum, ama artık baba sırtında kraksede taşıyor. Ben sadece yiyecek içecek taşıyırum

10 haftalık Hamileyim ve iki gündür sağ yan tarafımda dokununca acı hissediyorum sancı gibi değil , sadece dokunduğunda oluyor . Normal midir , çok endişeliyim .

Ayyy ekşi isteğimden değilki

Bildiğin turşu krizindeyimm. Taaa uzaktan kokuyo burnumaaa. Hoş gebe değilkende aynıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…