Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen çok haklısın canım. Canımla kanımla doğuracağım inşaAllah O sebeple can sıkmaya değmez. Ama Mavi Boncugumun dediği gibi yüzünü görme kısmı güzelmiş

Kaşıntımda sanırım turşudan oldu yaa. Biraz fazla yedim sanırım

Kızlar yaa. Bişey soruyum mu size?? ilişki sırasında yanma neden olur bilginiz var mııı??

Kuzum ben kasıldığım dönemlerde çok olurdu. Hani şu vajinismus belası nedeniyle :) Ama kasılma yoksa ve yeni olmaya başladıysa enfeksiyon mu kaptın acabaa. Muayene mi olsan

Turşucu eneaciz

Kuzum ben kasıldığım dönemlerde çok olurdu. Hani şu vajinismus belası nedeniyle :) Ama kasılma yoksa ve yeni olmaya başladıysa enfeksiyon mu kaptın acabaa. Muayene mi olsan
kuzu zaten Perşembe kolposkopi yaptırcam. Bakalım ne dicek doktor. Büyük ihtimalle parça alınacak dedi bugün telefonda
Bende sizden gördum gizledim .
Kız ben yaptığımın farkında bile değilm

Ayy bana baş hekim tedavilik durum olmuyor dedi. Bir de randevu nasıl alınıyor ki, normal muayene randevusu veriyorlar.

Aman yaaa zaten yarın köye dönüyorum geçti benim ayrıntılı

Eşin sana şükretsin böyle bitmek bilmeyen bi tempoda zaten sınırlarını kat kat aşmışsın çocukla hemde bravo seni tebrik ederim
Ben senin yerinde olsam düşer bayılırdım heralde bide sinir hastası olurdum
Bazen ben bile bu haliyle eşime yetişemiyorum o da gezme meraklısıdır çok çatıştığımız zamanlar olur bende bayılırım gezmeye ama çocuk olduktan sonra eskisi gibi olmuyo artık bunu da eşlerimize anlatamıyoruz...sizde enerji alkışlanır

Bizde iki başımıza nerelere gideceğimizi şaşırıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…