- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.801
Benimki şimdi gizli mi kızSen niye gizledin kız sen benden önce gizlemiştin
Belki ilacın etkisidir bende enfeksiyon dan dolayı yanma oluyordhnurella nurellaaa
kız yok kendimle ilgili bişry sordum
Ama o kadar antibiyotik fitil kullandım hala mı
Profili gizlemissin oh cok guzel olmuş
Yaaa. Bitmiyor hastalıklarBelki ilacın etkisidir bende enfeksiyon dan dolayı yanma oluyordh
Bisey degil bitekim boncuğumTeşekkür ederim Nurellam♥
Boşver canım yaptırma ayrıntılı fln, bizde yaptırmadık bizim oğlanda da kromozom bozukluğu varmış, 2 yaşa kadar kan verdi kontrol edildi bişiciği yokmuş, gelişimine etkisi olan bi kromozpm deilmiş çok şükür. Biz yaptırsak sakat olacak aldırın diyeceklerdi boşver sen de yaptırma..
Kaşınto döküntü konusuna gelince,
Arada oluyor
İnsan sonra unutuyor bak
Ben son 3 ay göz doktorlarında az sürünmedim, göz kuruluğu vardı , gözlerim kızarıyodu.. biri milrop kapmışsın dedi özelde biryıgın ilaç verdi, şüphelenip devlete gttim. Gebesin sen bişiyin yok dedi göz damlası verdi yolladı.
Sonra bak bende ellerde uyuşma çıktı, karpal tünel desiler atellerle dolandım.
Bir de burnum komple şişti tıkandı
Ha bi de burnumun üzerinde kocaman kırmızı bi burun daha çıkmıştı resmen
Hepsi doğurduğum hafta kayboldu
Gebelik hormonları yapıyor, kıyafetler ya da deterjan dokunmaya başlamış olabilir. Ben hala çamaşırlarımı kokusuz deterjanla yıkıyorum gebelikten beri mesela
Kızlar yaa. Bişey soruyum mu size??ilişki sırasında yanma neden olur bilginiz var mııı??
Benimki şimdi gizli mi kız. Ben bilmiyom ki kurcalarken oluyordur
Turşucu eneacizAynen çok haklısın canım. Canımla kanımla doğuracağım inşaAllah ❤ O sebeple can sıkmaya değmez. Ama Mavi Boncugumun dediği gibi yüzünü görme kısmı güzelmiş
Kaşıntımda sanırım turşudan oldu yaa. Biraz fazla yedim sanırım
kuzu zaten Perşembe kolposkopi yaptırcam. Bakalım ne dicek doktor. Büyük ihtimalle parça alınacak dedi bugün telefondaKuzum ben kasıldığım dönemlerde çok olurdu. Hani şu vajinismus belası nedeniyle :) Ama kasılma yoksa ve yeni olmaya başladıysa enfeksiyon mu kaptın acabaa. Muayene mi olsan
Kız ben yaptığımın farkında bile değilmBende sizden gördum gizledim .
Ay doğru diyosun ben yarım okumuşum, detaylıyı yaptır kız atlama onu.
Mesela biyerinde bi kusur varsa karnındaykenilaçla tedavi edebiliyolar.
İşte bebişin suyu kordonu duruşu bu tip bilgileri ediniyosun. Ben randevusunu daha 10 haftalıklen almıştım, 24. Haftaya, çok zordu randevu almak
Turşucu eneaciz
Senin adını bilmiyokkiHemeeeen bir lakap buldu cadııııımmmm yaaa
Senin adını bilmiyokkiBilsek belkim daha güzel şeyler buluruz
Benimki şimdi gizli mi kız. Ben bilmiyom ki kurcalarken oluyordur
tahmin edeyimmi kızAdı bende saklı
Et abbam et. Arada kurcalarım yine kapanır belkimAa açılmış kız iyi bundan sonra takipteyim seni
Ya bu sefer eşim değil otel manyak çıktı! Turdu bu sözde çocuklar için! Ve yürüdü çocuklar bunca yolu bi de dağ tepe öyle düz yol değil dimdikti abartmıyorum, zaten nerdeyse 2000 metre yüksekteyiz. Ya ben boşa demiyprum eşim de ben de manyağız diye. Çocuk yokken biz günde 20 km yürürdük tatillerde bir de. Eşimle çok kavga ettim oğlum doğduktan soraki ilk aylar, çünkü hala 3 saat yürüyüşe çıkmaya çalışıodu. El kadar bebe sıkılıyo, kucak istio meme istio. Yok her istediğinde alıyomuşum muşmulş! 45-45 toplam 90 dakika turlarda anlaştık sonunda.
Bisiklet turlarımız hala kavga sebebi, bir dondurma yemeye abartmıyorum 1.5 saat yol gidip dönüyoruz, yani toplam 3 saat! 40 km! Sonunda sinirlenip bisikletin çocuk römorkunu bağırarak eşime takıyorum. Sonra neymiş ben çok söyleniyomuşum beni mutlu edemiyomuş. Valla ilk bi saat bisiklette gıkım çıkmıyo da, çocuk sora sıkılınca ben geriliyorum! Ben yalnız olsam sürerim 3-4 saat alışığım da . Çocuk faktörü!!
Neyse allah kısmet eder de bikaç daha çocugumuz olursa görecek sorun oğlanda deil onda. Bakalım
Bizde iki başımıza nerelere gideceğimizi şaşırıyozEşin sana şükretsin böyle bitmek bilmeyen bi tempoda zaten sınırlarını kat kat aşmışsın çocukla hemde bravo seni tebrik ederim
Ben senin yerinde olsam düşer bayılırdım heralde bide sinir hastası olurdum
Bazen ben bile bu haliyle eşime yetişemiyorum o da gezme meraklısıdır çok çatıştığımız zamanlar olur bende bayılırım gezmeye ama çocuk olduktan sonra eskisi gibi olmuyo artık bunu da eşlerimize anlatamıyoruz...sizde enerji alkışlanır
tahmin edeyimmi kız
Et abbam et. Arada kurcalarım yine kapanır belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?