Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende mantar tursusunu severim
kız nasıl yapılıyor o. Kültür mantarından mııı
Kurkmantolunun bu herkesin ismine takıllıkları hahaha
ee demiyonuz da anacım ben napıyım
Ay kız ben neden bilmem, güneşli hava yerine böyle kara bulutlu havaları severim. Yağmura bayılırım meselaaa inşallah o zaman kışın olsun gebelik yoksa kocama sararım oda benim aksim soğuk sevmez

Sen gel bende kalda gör kışı azıcık rüzgarda kal elektriksiz günlerce sonra ağaçlara yıldırım düşsün İyice kanal 7 filmlerine döndüm beeee

Yapma ya onlar köy yerlerinde çok oluyo zaten dimi otlar çayır çimen olunca..
Ödüm kopar böceklerden haşeratlara tahammülüm yok hiç görsem hemen kaçarım Allah uzak tutsun...rutubet resmen başa bela nefret ediyorum o pis görüntüye ve kokuya tahammül edemiyorum kışın o buz gibi havada rutubet olunca aceyi püskürtüyorum anca o şekilde temizleniyor ama leş gibi ace kokusu bu seferde mecbur camları açıp evden çıkıyorum 1 gün boyunca havalanıyor ev tabi buz gibi oluyo doğalgaz çok geliyo o yüzden
Ben çamaşırlarımı kışın balkona asamıyorum soğukta kuruması 5-6 günü buluyor o yüzden mecbur evin içinde kurutuyorum böyle olunca daha çok rutubet yapıyor evde yine kış geliyor uğraş dur

Sen gel bende kalda gör kışı azıcık rüzgarda kal elektriksiz günlerce sonra ağaçlara yıldırım düşsün İyice kanal 7 filmlerine döndüm beeee
Kuzu ben zaten orda okudum ya. Bilmem mi oralarııı. Ayyy bak özledim acukkk bizim yurtta da elektirikler az gitmezdi. Kalorifer vardı ama cayır cayır da yanmazdı. Ayılar kurtlar tilkiler ne hayvanlar gördük hele hele odamın camı ormana bakıyordu ne böcükler gördü bu gözler yahuuu yine de güzeldi canım Karadeniz

10 haftalık Hamileyim ve iki gündür sağ yan tarafımda dokununca acı hissediyorum sancı gibi değil , sadece dokunduğunda oluyor . Normal midir , çok endişeliyim .

Tam olarak ne tarafta böbrekler olabilirmi mesela... Veya kokulu akıntı yanma falan varmı enfeksiyondur belkide bir ihtimal
Ne desek bilemeyiz bacım bence bir an önce doktora git. Kanama ve şiddetli kasık ağrısı olmadığı sürece bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum ama doktora gitmende fayda var

Ay daraldımmmm daha beteri var köyde hele dışarıya çamaşır as, anında çekirgeler sarıyor, örümcekler ağ yapıyor. Şimdide doğum stresi var.

Köyden şehre hastaneye gitmek çok uzak ve doğuma yakın kar kıştan köy yolu kapanıyo, sancım olsa kaldım orda. Eskiler gibi teyzeler doğurtur artık ne dertliymişim bende beee, döküldüm baya

Karadeniz güzel evet ama köyü değil

Akıntım yok çok şiddetli değil ağrı da ilk bebek de olur dA diyen de var yarın da geçmezse Çarşamba giderim

Üzüldüm sana balım ya başka kalabileceğin bi yer yok mu? Eşinin işinden dolayı mı ordasınız o şartlarda nasıl idare edeceksin peki senin ailen nerdeydi bi ara istanbuldaydın burdalarmıydı öyle hatırlıyorum
Doğumunda kışa denk geliyo aksilik
Ben yerinde olsam kendimi riske atmazdım en azından son ayımda kendi ailemin yanında kalırdım Allah korusun acil bi durumun olsa sana kim ulaşacak kim yardım edecek bide işin psikolojik yönü var Allah yardımcın olsun

Evet kuzum eşimin işinden dolayı oradayız. Doğuma yakın kayınvalideme geçeceğim, annemde oraya gelecek. Evet annemler de İstanbul da balım.

Ama şu sorun var. Geldiğimde istediğim hastane beni kabul edecek mi bazı hastaneler belli bir haftadan sonraki gebeleri doğum için kabul etmiyormuş. Misal en geç 19.haftadan itibaren takibimizde olmalı diyebiliyorlarmış. Aff bilmiyorum yaa.

Eğer Ankara da doğum yapan varsa bana hangi hastane iyi ve geldiğimde hangisinde dosyamla muayene ve doğum yapabilirim bilgi verirse çok sevinirim Zekai tahir istemiyorum çok kalabalık

İstanbul'da olsaydın söylerdimde
Ben şöyle biliyorum ama devlet hastanelerinde önceden kaydın olursa o şekilde kabul ederler diye biliyorum yani o doğum yapacağın hastaneye hamileyken en azından 1-2 defa gitmiş ol ki takipli gibi görünesin o zaman bişey diyemezler son andada gitsen kabul etmek zorundalar
Allah büyüktür sıkma canını şimdiden strese girme kuzum onunda kolaylığını verir elbet
Ama dediğim gibi yaparsan sorun olacağını sanmıyorum

Bende yaz yağmuruna bayılırım
üşütmüyor en azından bak şimdi bile ayaklarımda patik var yerler serin ayaklar önemli sıcak tutmak gerek. Kollarımda soğudu yine yeter ya bıktım üşümekten

Maviş eltim doğum yaptı baya zor oldu doğumu yırtıldı ama bebişimiz çok tatlı maşallah çekik gözlü tombul beyaz darısı bize de olsun inşallah ❤

Mâşallah Allah analı babalı büyütsün
Darısı hepimizin başına inşÂllah onunda mı kızı oldu?
Seninde az kaldı:)

Kızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibi sizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu?

Son düzenleme:

İnşaAllah öyle olur canım yaa aff Kaydım zekai tahir diye bi hastanede vardı onda da doğum istemiyorum. İnşaAllah en doğru hastaneyi seçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…