- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.841
kız nasıl yapılıyor o. Kültür mantarından mıııBende mantar tursusunu severim
ee demiyonuz da anacım ben napıyımKurkmantolunun bu herkesin ismine takıllıkları hahaha
Ay kız ben neden bilmem, güneşli hava yerine böyle kara bulutlu havaları severim. Yağmura bayılırım meselaaaİstanbulun havası çok soğuk değil aslında ılıman mesela bugün günlük güneşlik yarın yağmur yağabilir bir anda ama en sevdiğim yanı akşamları öyle aşırı soğuk olmaz dengelidir gündüz sıcaklığıyla
Mesela eşimin memleketinde öğlen aşırı bunaltan bi sıcak oluyo akşamda üşüten bi soğuk o işte hasta ediyo insanı ama burda öyle değil... Bak şimdi bu saatte bizim bahçe hafiften eser ama üşütmez tam oturmalık
Kuzu o zaman sen soğukçu olduğuna göre sana yaz hamileliği yaramaz☺ ben yaza doğru doğurmayı çok istemişimdir inşÂllah nasip olur oğlum Eylül'de doğdu o da çok güzel mevsim o gün sıcaktı hava zaten ama ben doğumdan sonra tirtirtitredim o ayrı
Hayırlısı olur inşÂllah hepimiz için
kız nasıl yapılıyor o. Kültür mantarından mııı
ee demiyonuz da anacım ben napıyım
Ay kız ben neden bilmem, güneşli hava yerine böyle kara bulutlu havaları severim. Yağmura bayılırım meselaaainşallah o zaman kışın olsun gebelik yoksa kocama sararım oda benim aksim soğuk sevmez
Ayyyy aynen yaaaa. Ben kış hastasıyken köy kıştan soğuttu benii. En fazla 15 gün yaz görüyoruz geri kalan hep soba yak, rutubet küfle uğraş, kanepelerin altı sırılsıklam olsun, solucanlar, kırkayaklar, sülükler aman neyse sustum
Kuzu ben zaten orda okudum ya. Bilmem mi oralarııı. Ayyy bak özledim acukkkSen gel bende kalda gör kışıazıcık rüzgarda kal elektriksiz günlerce sonra ağaçlara yıldırım düşsün İyice kanal 7 filmlerine döndüm beeee
10 haftalık Hamileyim ve iki gündür sağ yan tarafımda dokununca acı hissediyorum sancı gibi değil , sadece dokunduğunda oluyor . Normal midir , çok endişeliyim .
Yapma yaonlar köy yerlerinde çok oluyo zaten dimi otlar çayır çimen olunca..
Ödüm kopar böceklerden haşeratlara tahammülüm yok hiç görsem hemen kaçarımAllah uzak tutsun...rutubet resmen başa bela nefret ediyorum o pis görüntüye ve kokuya tahammül edemiyorum kışın o buz gibi havada rutubet olunca aceyi püskürtüyorum anca o şekilde temizleniyor ama leş gibi ace kokusu bu seferde☹ mecbur camları açıp evden çıkıyorum 1 gün boyunca havalanıyor ev tabi buz gibi oluyo doğalgaz çok geliyo o yüzden
Ben çamaşırlarımı kışın balkona asamıyorum soğukta kuruması 5-6 günü buluyor o yüzden mecbur evin içinde kurutuyorum böyle olunca daha çok rutubet yapıyor evde ☹ yine kış geliyor uğraş dur
Kuzu ben zaten orda okudum ya. Bilmem mi oralarııı. Ayyy bak özledim acukkkbizim yurtta da elektirikler az gitmezdi. Kalorifer vardı ama cayır cayır da yanmazdı. Ayılar kurtlar tilkiler ne hayvanlar gördük hele hele odamın camı ormana bakıyordu ne böcükler gördü bu gözler yahuuu yine de güzeldi canım Karadeniz
Akıntım yok çok şiddetli değil ağrı da ilk bebek de olur dA diyen de var yarın da geçmezse Çarşamba giderimTam olarak ne tarafta böbrekler olabilirmi mesela... Veya kokulu akıntı yanma falan varmı enfeksiyondur belkide bir ihtimal
Ne desek bilemeyiz bacım bence bir an önce doktora git. Kanama ve şiddetli kasık ağrısı olmadığı sürece bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum ama doktora gitmende fayda var
Ay daraldımmmm daha beteri var köydehele dışarıya çamaşır as, anında çekirgeler sarıyor, örümcekler ağ yapıyor. Şimdide doğum stresi var.
Köyden şehre hastaneye gitmek çok uzak ve doğuma yakın kar kıştan köy yolu kapanıyo, sancım olsa kaldım orda. Eskiler gibi teyzeler doğurtur artıkne dertliymişim bende beee, döküldüm baya
Üzüldüm sana balım ya başka kalabileceğin bi yer yok mu?Eşinin işinden dolayı mı ordasınız o şartlarda nasıl idare edeceksin peki senin ailen nerdeydi bi ara istanbuldaydın burdalarmıydı öyle hatırlıyorum
Doğumunda kışa denk geliyo aksilik
Ben yerinde olsam kendimi riske atmazdım en azından son ayımda kendi ailemin yanında kalırdım Allah korusun acil bi durumun olsa sana kim ulaşacak kim yardım edecek bide işin psikolojik yönü var Allah yardımcın olsun
Evet kuzum eşimin işinden dolayı oradayız. Doğuma yakın kayınvalideme geçeceğim, annemde oraya gelecek. Evet annemler de İstanbul da balım.
Ama şu sorun var. Geldiğimde istediğim hastane beni kabul edecek mibazı hastaneler belli bir haftadan sonraki gebeleri doğum için kabul etmiyormuş. Misal en geç 19.haftadan itibaren takibimizde olmalı diyebiliyorlarmış. Aff bilmiyorum yaa.
Eğer Ankara da doğum yapan varsa bana hangi hastane iyi ve geldiğimde hangisinde dosyamla muayene ve doğum yapabilirim bilgi verirse çok sevinirim❤❤ Zekai tahir istemiyorum çok kalabalık
kız nasıl yapılıyor o. Kültür mantarından mııı
ee demiyonuz da anacım ben napıyım
Ay kız ben neden bilmem, güneşli hava yerine böyle kara bulutlu havaları severim. Yağmura bayılırım meselaaainşallah o zaman kışın olsun gebelik yoksa kocama sararım oda benim aksim soğuk sevmez
Önmli ama bildiiğim kadaryla bu doktorlar aynı eğitimi görmüyor mu yahuHe ben olmadım onu. Doktorum gerek yok boşuna iğneye alışma dedi. Canıma minnet oldu :)
Maviş eltim doğum yaptı baya zor oldu doğumu yırtıldı ama bebişimiz çok tatlı maşallah çekik gözlü tombul beyazÖyle mi yapmışımgizli hayranlarım bakmasınlar diye bebeğim
Maviş eltim doğum yaptı baya zor oldu doğumu yırtıldı ama bebişimiz çok tatlı maşallah çekik gözlü tombul beyazdarısı bize de olsun inşallah ❤
İstanbul'da olsaydın söylerdimde
Ben şöyle biliyorum ama devlet hastanelerinde önceden kaydın olursa o şekilde kabul ederler diye biliyorum yani o doğum yapacağın hastaneye hamileyken en azından 1-2 defa gitmiş ol ki takipli gibi görünesin o zaman bişey diyemezler son andada gitsen kabul etmek zorundalar
Allah büyüktür sıkma canını şimdiden strese girme kuzum onunda kolaylığını verir elbet
Ama dediğim gibi yaparsan sorun olacağını sanmıyorum
Önmli ama bildiiğim kadaryla bu doktorlar aynı eğitimi görmüyor mu yahu
Evet kızı oldu amin canım benimMâşallah Allah analı babalı büyütsün
Darısı hepimizin başına inşÂllahonunda mı kızı oldu?
Seninde az kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?