- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.861
Gazdır kız o bebek o haftada mümkün değil çıkmazKızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibisizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu?
Kızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibisizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu?
Kardeşlerimmmm günaydınnnnn
Bugün sol kolum açıkta kalmış ağrıyorHayırlı sabahlar kürklü çiçek ❤
Seninle ayniyiz galibagünaydın herkeseeee
kimler benim gibi bat bekliyoooor
Tık tık tıkKürklüm kk geldiysen kapiyı 3 defa tıklat
Keşke rapor alabilsenGünaydın kızlar. Uyumak istiyorumbacağıma kramp girdi yürüyemiyorum mutsuzum Çalışmak istemiyorum ama işteyim. Bugün hiç keyfim yok
Evet kuzum masa başı çok şükür.Keşke rapor alabilsen ☹☹ masa başımıydı kuzu senin iş
Rabbim şifa versin kuzumEvet kuzum masa başı çok şükür.
Kardeşlerimmmm günaydınnnnn
İnşallah kuşummm bekleyen herkeslerinGünaydınlar hayırlı sabahlar kürk güzelimçift çizgili günlerimiz bol olsun inşâAllah
İnşGünaydınlar hayırlı sabahlar kürk güzelimçift çizgili günlerimiz bol olsun inşâAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?