Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 26 agustos tu ben bugun kahverengi leke ile karsılastım. Test yaptım negatıf aranızda adet oncesı sureklı boyle lekeyle karsılasın var mı neden olur bana Bı akıl verin ayın 15 gunu regl gecıyor resmen yumurtlama gubu takip edeyim derken 2 kere ılıskı anca oluyo 1.5 yklı gectı artık cok bunaldım beklemekten

K Karakurukus yaaa bugün eşim insaflı çıktı
Sadece 1 saat yürücez, ordan teleferiğe binip yukarı çıkıp park yemek. Sonra eşim arabayı getirip bizi alacak 13 olmadan otelde olcaz diye bi plan yapmıştık.
Olaysa şöyle sonuçlandı, yol 1 saat değil tam 2.5 saat sürdü, oğlanla ben telefereiğe binmek zorunda kaldım, zaten tüm gece kustum ben bu arada, yine bastı mı beni bulantı inemedim o durakta teleferikten oğlanla, en üste çıkış öyle orta durağa indik. Ama en üst 2000 metremiymiş sana bayılıyodum kusuyodum ortalıklara oğlum yanımdayken azdaha. Neyse ki eşim orta durakta arabayı almış gelmiş de çantayı yükü aldı, oğlan da bugün iyiydi maşallah yürüdü hiçbana kucak diye zırlamadı 15000 adımı gömdük daha saat 15 olmadı burda .
Of yalnız ben çok fena bi gece geçirdim ya, hiçböyle olduğumu bilmem ben. Ne yemişsem artık, alttan üstten hiçbişi kalmadı içimde.
Sonra gece 2 gibi oğlan uyandı da babası yanına aldı ben oğlanın yatagına gittim de uyudum, eşim horladıkça midem daha da çok bulanıyodu çok fenaydı
Ay dedim içimden, inşallah bi yemek zehirlemiştir, nolur gebelik olmasın, çekilmez bu böyle aylarca diye dua ettim ya.

Belki de o lekelenme yumurta çatlaması lekelenmesidşr? Ve sen hep adet diye o dönemde ilişkiye girmeyerek şansını kaçırıyorsundur?
Bana bu söylediğin hayatımda iki kere oldu, ikisinde de çok gebe kalmak istediğim dönemlerdi, bu lekelenme 35-40. Gün civarı geldi ve ardından adet 2 hafta sonra geldi. Ben doktora gttim hiçbişi çıkmadı.

Ay canım neyi hatırlattın bana..
Ben gebryken babannemle konuştuydum, 90 yaşındaydı o vakit. Bulgarıstanlı kendisi. Bulgaristanda bi köyde yaşıyomuş, halamı direk evde doğurmuş aynen dediğin insanlarla. Babamı doğurmaya inat edip gitmiş karda koşta tek başına yürümüş hastaneye, girmiş doğurmuş anında. Ve dedi ki keşke babanı da evde doğursaydım o yol bitirdi beni

Yürüyüşün duruşun yanlıştır, paytak yürüyors
un di mi? Paytak paytak, ayaklar dışa dışa?
Ay 3 yıl geçti yaa!! Bi kitapta okumuştum ben hep düzgün durup düzgün yürümüştüm bi taktik vardı yürürken, ve dururken. Öyle durur veya yürürsen belinde de ağrı olmuyodu ya. Neydi o unuttum ama!! Ben 42 hafta taşıdım karnımda ama hiç bel sırt ağrısı çekmedim, büyük ihtimal doğru duruştandu. Yaa çocugu legen kemiğinin içinde tutuyodun, böyle dışa salmıyodun. Yani içeri sokuyodun nası anlatsam ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…