- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.881
Sağol kuzucumRabbim şifa versin kuzum
Gunaydin hatungünaydın hanımlar
Bna neden emoci yokGunaydin hatun
Ne diyon gıı
Ne diyon gıı
gız istediğin mantı olsun yaaaaa. Ahhh yiyecek olsan yapmam mıSağol kuzucummantı yapta yiyek gıııyy
S SiriusBlackK sana diyorlar hanımmmmmm. Bizi unuttu o unuttuuuu. Giriyor ama yazmıyor bizlereK KurkmantoluS kız sumeyye falan vardı nerelere gittiler hanile olduktan sonra gözükmüyorlar
gız istediğin mantı olsun yaaaaa. Ahhh yiyecek olsan yapmam mı
S SiriusBlackK sana diyorlar hanımmmmmm. Bizi unuttu o unuttuuuu. Giriyor ama yazmıyor bizlere ☹☹☹☹
Belki de o lekelenme yumurta çatlaması lekelenmesidşr? Ve sen hep adet diye o dönemde ilişkiye girmeyerek şansını kaçırıyorsundur?Bat 26 agustos tu ben bugun kahverengi leke ile karsılastım. Test yaptım negatıf aranızda adet oncesı sureklı boyle lekeyle karsılasın var mı neden olur bana Bı akıl verin ayın 15 gunu regl gecıyor resmen yumurtlama gubu takip edeyim derken 2 kere ılıskı anca oluyo 1.5 yklı gectı artık cok bunaldım beklemekten
Ay canım neyi hatırlattın bana..Ay daraldımmmm daha beteri var köydehele dışarıya çamaşır as, anında çekirgeler sarıyor, örümcekler ağ yapıyor. Şimdide doğum stresi var.
Köyden şehre hastaneye gitmek çok uzak ve doğuma yakın kar kıştan köy yolu kapanıyo, sancım olsa kaldım orda. Eskiler gibi teyzeler doğurtur artıkne dertliymişim bende beee, döküldüm baya
un di mi? Paytak paytak, ayaklar dışa dışa?Kızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibisizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?