- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.901
Been been ! Yani bugün değil de ya yarın ya perşembegünaydın herkeseeee
kimler benim gibi bat bekliyoooor
Yine yazıyorumGünaydın kızlar. Uyumak istiyorumbacağıma kramp girdi yürüyemiyorum mutsuzum Çalışmak istemiyorum ama işteyim. Bugün hiç keyfim yok
Valla ben gidip bi hafta yazdırmıştım, 9-10 hafta arasıydı. Sırf 2 arkadasım gebeyken 2 hafta yattı benim neyim eksik demiştim. Eşim de beni kerpeye götğrmüşti temiz hava fln.Keşke rapor alabilsen ☹☹ masa başımıydı kuzu senin iş
AminGünaydınlar hayırlı sabahlar kürk güzelimçift çizgili günlerimiz bol olsun inşâAllah
Adetlı sayılmam mi ben simdi bugub ılıskı olur mu dersınBelki de o lekelenme yumurta çatlaması lekelenmesidşr? Ve sen hep adet diye o dönemde ilişkiye girmeyerek şansını kaçırıyorsundur?
Bana bu söylediğin hayatımda iki kere oldu, ikisinde de çok gebe kalmak istediğim dönemlerdi, bu lekelenme 35-40. Gün civarı geldi ve ardından adet 2 hafta sonra geldi. Ben doktora gttim hiçbişi çıkmadı.
Lekelenmeden kaç gün sora başlıyo adet?Adetlı sayılmam mi ben simdi bugub ılıskı olur mu dersın
tam 1hafta sonra adet oluyorumLekelenmeden kaç gün sora başlıyo adet?
Ovulasyon testiyle idrarda kontrol ediyo musun?
Ovuda lekelenmesi olan çok kişi duydum ben yav .
O da ilginçmiş yaa!! Sen bi kontrole gitsene doktora anlat? Ya şu luteral faz yetmezliği dedikleri şey fln olabilir mi ? Hani yumurtlama sonrası dönemin 2 haftadan kısa sürmesi.. ya da ovu testi ile bi bak bakalım o lekelenme yumurtlamamıymış?tam 1hafta sonra adet oluyorum
Canım aklını karıştırmak istemem ama, benim doktorum adet arası lekelenme olursa rahimde yaradan kaynaklı olduğunu söylemişti. Bende bir defa olmuştu öyle bişey. Benim rahimde yara var. Ama başka olmadı. Bence sen çok geç kalmadan bi doktora görüntam 1hafta sonra adet oluyorum
Kuzu enfeksiyon kaparsın kızzzkızlaaar sizi çok özledimmm giremiyorum doğru düzgün işler çok yoğun.
ya valla ben adet bitimine yakın bile ilişkiye giriyorum çok kanamam yoksa ne olur ne olmaz
anaa hiç o açıdan düşünmemiştim valla.Kuzu enfeksiyon kaparsın kızzz
Anladım kuzum yine de dikkat etanaa hiç o açıdan düşünmemiştim valla.
koçişim temiz demek kihani böyle biter gibi olur da leke gelir ya çamaşırına o zamanlardan bahsediyorum
Valla ben tv telefon kuzu. Sıkılıyorumhadi muhabbet edelim yaaaa
nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
ay yok ay sonu inşallah.Valla ben tv telefon kuzu. Sıkılıyorumsen işi bırakmadın mı hala
Bu saatte ne yemeği kızay yok ay sonu inşallah.
ya ne yemek yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?