Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Uyumak istiyorum bacağıma kramp girdi yürüyemiyorum mutsuzum Çalışmak istemiyorum ama işteyim. Bugün hiç keyfim yok
Yine yazıyorum

Gebesin sen

Hep mutlu olmak zorundasın
En azından burda gebelik için aylardır çırpınan 4 hatun daha gebe kalmadan sana mutsuz olmayı yasaklıyorum
Ben gebeyken bu alemde söylenirsem bana da aynı ihtarı çekin plis
Hepsi hırmonlar bacım geçiyoo geçiyooo sakin,, derin bi nefes bi ohmm

Keşke rapor alabilsen ☹☹ masa başımıydı kuzu senin iş
Valla ben gidip bi hafta yazdırmıştım, 9-10 hafta arasıydı. Sırf 2 arkadasım gebeyken 2 hafta yattı benim neyim eksik demiştim. Eşim de beni kerpeye götğrmüşti temiz hava fln.
Tüm ofis tabii gebe olduğumu öğrenmişti, bi de raporda yazıyor ki fazla kusma ben doğurduğum güne kadar gebeliğim boyu hiç kusmamıştım gebe olmasam 3 ayda bi zwhirlenir kusarım, bakınız dün gece gibi

Adetlı sayılmam mi ben simdi bugub ılıskı olur mu dersın

tam 1hafta sonra adet oluyorum
O da ilginçmiş yaa!! Sen bi kontrole gitsene doktora anlat? Ya şu luteral faz yetmezliği dedikleri şey fln olabilir mi ? Hani yumurtlama sonrası dönemin 2 haftadan kısa sürmesi.. ya da ovu testi ile bi bak bakalım o lekelenme yumurtlamamıymış?

tam 1hafta sonra adet oluyorum
Canım aklını karıştırmak istemem ama, benim doktorum adet arası lekelenme olursa rahimde yaradan kaynaklı olduğunu söylemişti. Bende bir defa olmuştu öyle bişey. Benim rahimde yara var. Ama başka olmadı. Bence sen çok geç kalmadan bi doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…