- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.181
Yeni girdim kk ya kız. Hastaydım yeni kendime geliyorum. Hiç çorba isten mi diyen yokK KurkmantoluS nerdesin kiz?
Bu arada beni apar topar yuvadan aradılar, oğlan hasta ateşi var kulağı da ağrıyomuş alınnpazartesiye kadar diye.
Bugün doktorlar da kapalı, rapor almam lazım da kendime.
Bi gittim gayet iyi bi burnu tıkalı, ateşi var dediği de 37.9 dedi ben ölçtüm 37.2 . Bu hafta tüm çocukları eve yollayıp tatil yapacaklar sanırım
Gayet uslu uslu bahçede oynuyo yani.
Yeni girdim kk ya kız. Hastaydım yeni kendime geliyorum. Hiç çorba isten mi diyen yok☹☹
Söylemiyorum ki! Hissediyor,
Çok gergin oluyorum, gögüslerim acıyor karnım şişiyor,
Bi de tavırlarımdan anlıyor.
Cidden de dün sabah çatlamış yumurtam. Bugünkü ovu testi sipsilik çıktı.
Dün paylaştığım yazıya göre ihtimal yüzde 15.
Yani çok bişi istemiom ya, bi kere daha ilişki olsaydı dün ben böyle üzülmeyecektim, diyecektim ki gerisi kader. Ama eşimin bu tavrı kader değil.
Ben şimdi bi sene daha gebe kalamazsam ve doktora gidersem ne dicem doktora?
Eşim ovu haftalarında ilişkiye girmiyo mu dicem?
Ne dicek bana?
En mantıklısı aşılama yani .
E onun için de sperm lazım.
Resmen sperm lazım olayını erkekliğine laf olarak algılıyor adam
Aynen boncuğum gerçekten Rabbim tüm hastalara şifa versin inan bugün ve dünüm çok kötüydü. Dünde dolgu yaptırdım beni öldürdü yaaOyy kıyamam yakın olsak getirirdim çorba bugün yaptım insan hastayken yemek yapmaya takâti olmuyo
Ay amin aminTabiki..hoşgeldin bacımbol çift çizgili bir ay geçirmemiz temennisiyle
Yok ben tam ilaç karşıtıyım zaten en son1.5 sene önce bi hastalanmıştı çocuk katır gibi maşallah. 37.2 bizim normal ateşimiz yani saçmalıkÖnce üzüldüm ama sonra maşallah kötü değilmiş durumu37.2 ateş sayılmaz zaten
Ben mümkün olduğunca ilaç vermemeye çalışıyorum çok şükür doğal formüllerle hallediyorum ilaçlar kesinlikle bağışıklığı zayıflatıyo ...çok mecbur kalınan bi durum olursa o ayrı tabi. O burun tıkanıklığı benim oğlumdada sık sık oluyor ya zaten minnacık burun delikleri var temizleyemiyorum bile
Ya bunlar yeni çıktı işte yazdım gecen size de oluyo mu diye. Adetlerim kolay geçiyor yumurtlamam törenle bu araBacım sendede ne kadar belirti oluyomuş öyle yumurtlama zamanında göğüs ağrısı ,gerginlik vs hiç olmaz bende
Senin bünyen hassasmış
Özele bak pisicikYeni girdim kk ya kız. Hastaydım yeni kendime geliyorum. Hiç çorba isten mi diyen yok☹☹
Mesaj yokki yavruÖzele bak pisicik
Nasil yani iyi bakMesaj yokki yavru
Kuzu en son konuşmamızı sildiysem ben hatırlamıyom ama belki ona yazdnKiz pisi pisi yazdim ya
Ee bu zarf niye var o zamanKuzu en son konuşmamızı sildiysem ben hatırlamıyom ama belki ona yazdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?