Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Önce üzüldüm ama sonra maşallah kötü değilmiş durumu 37.2 ateş sayılmaz zaten
Ben mümkün olduğunca ilaç vermemeye çalışıyorum çok şükür doğal formüllerle hallediyorum ilaçlar kesinlikle bağışıklığı zayıflatıyo ...çok mecbur kalınan bi durum olursa o ayrı tabi. O burun tıkanıklığı benim oğlumdada sık sık oluyor ya zaten minnacık burun delikleri var temizleyemiyorum bile

Bacım sendede ne kadar belirti oluyomuş öyle yumurtlama zamanında göğüs ağrısı ,gerginlik vs hiç olmaz bende
Senin bünyen hassasmış

Oyy kıyamam yakın olsak getirirdim çorba bugün yaptım insan hastayken yemek yapmaya takâti olmuyo
Aynen boncuğum gerçekten Rabbim tüm hastalara şifa versin inan bugün ve dünüm çok kötüydü. Dünde dolgu yaptırdım beni öldürdü yaa

Allah razı olsun bu arada bebeğimmm

Yok ben tam ilaç karşıtıyım zaten en son1.5 sene önce bi hastalanmıştı çocuk katır gibi maşallah. 37.2 bizim normal ateşimiz yani saçmalık

Bacım sendede ne kadar belirti oluyomuş öyle yumurtlama zamanında göğüs ağrısı ,gerginlik vs hiç olmaz bende
Senin bünyen hassasmış
Ya bunlar yeni çıktı işte yazdım gecen size de oluyo mu diye. Adetlerim kolay geçiyor yumurtlamam törenle bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…