Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden işin sormuş ama açık açık konuşmakta fayda var tabii ki sende kendini yıpratmamış olursun en azından canım
konusmaya kalkinca konu sacma geliyo susuyorum. Ama bseyler yanlis deil mi sizcede?
yani o da istiyor, ama asla ovu günüm seviselim dememeliyim, dersem ikimizdeki istek de gidiyor, robotlasiyor, sevgiyle olmali cocuk öyle dusunuyoruz ikimizde.
Ama hep mi o haftaya denk geliyor adamin isteksizligi?
önceki hafta iliskiyi az mi tutmaliyim icimden geldigi gibi davranmamliyimi?
ya ben de normal kadinlar gibi 37 de degil de 28 de adet olsaydim 3. ye gebeydim kesin
Bizde yumurtlama haftasi iliski olmadigi icin gebelik olusmuyor bariz. yoksa 6 adet donemi icinde biyerlerde olur.

Acaba o günü aklınızdan mı çıkartsanız, ister istemez gerginlik oluyor olabilir. Benimde sürekli çocuk düşündüğüm aylarda, deli gibi ovu takip ettiğim bir günü bile kaçırmadığım zamanlarda artık zorlanıyorduk yani. Görev haline geliyordu gerçekten ve iki taraftada istekisizlik oluyor ister istemez. Ya o güne özenmeyeceksin yada o günden önce biraz uzak durup o gün artık romantik akşam yemekleri mum ışıkları vs en azından daha heyecanlı olur belki

Bu arada bir şey sormak istiyorum. Benim dün gece kasıklarıma çok şiddetli ağrılar kramplar girip girip çıktı. Bu normal midir ? Böyle şiddetli ağrı hisseden oldu mu ilk haftalarında ?

BIZDE COCUK VAR BACIM :)
21 den önce uyumuyor,
ben ve esim tam gun calisiyoruz.
romantizm bizde imkansiz.
Ama ben takip etmiyorum artik son 3 aydir iste,
sdece gogus agrim artip rahim sikistirinca 2 gun test yapip goruyorum ki adetim ne zaman gelio bileyim.
cunku burda beni bilirler, bi ara 63 gun adet olmadim, sogan kürü yapmistim o ay iste.
kafayi yedim

Hmmm :) Çocuk varsa tabi baya zordur bu tür planlamalar haklısın :)

Kasıtlı olarak yumurtlama dönemlerinde böyle yapıyor olması malesef istemediğini gösteriyo olsa gerek hiç bu konuyu oturup konuştunuzmu peki karşılıklı oturup konuşuyormu yoksa kaçıyormu?
Bu erkekleri bazen anlamak çok zor gerçekten
bazen çocuktan daha çocuksu hareket ediyolar . Haklısın sen yani ne diyim canım
tek yolu bence konuşmak . Sürekli yumurtlama günlerinde böyle yapması gerçekten sinir bozucu. Çocuk isteyen biri için yorgunluk bahane olamaz yani herkes yorgun bizde yorgunuz sen hem çalışıyosun hem çocuğunla ilgileniyosun hemde evi çekip çeviriyosun sen daha yorgunsun
İnsan eve gelip 2 saat uyusa yine yorgunluğunu atar yani bahane o bence
Yaşı kaç eşinin?

ay genc ya, 37 oldu.
hayir gecen hafta 4 kez oldu yani, ki gecen hafta da ikimiz de ful calistik.

Nasılsınız kızlar? Bu gece ben biraz uykusuz kaldım oğlum sık sık uyandı haliyle ikimizde uyuyamadık biraz nanemolla hava değişiminden sanırım öksürüyor arada..inşÂllah tez atlatırız
Çorba yapıyorum şimdi siz napıyorsunuz bakim? Hiç sevmiyorum şu kışı ya Allah günah yazmasın sonbaharda hastalık mevsimi

ay benim de en sevdigim mevsim kis ve sonbahar:)
ben kis dogumluyum ondan bence, oglan da benim gibi, sicagi günesi hic sevmiyor,
simdi buralar sabahlari 4 derece fln , ohh bi güzel donuyorum bisiklette, gectim kar eldivenlerine ugg lara:)
pozitif yönünü bul ordan bak yoksa kislar gecmez.
bizimkinin de burnu akiyodu sabah, tikanmis gece uyumadi bizim yanimiza geldi.

O zaman külliyen bahane yani insan o yaştabi çocuk daha istemezmi ya çocuğunun kardeşi olsun hem ne güzel
Eşinin kardeşi/kardeşleri var mı?
ay yok garip olan da o istiyor,
kardeslerine diye baslayan cumleler kuruyor, birtane de degil yani.
hatta ikiz olsa da bakariz noolcak diye gaz veren adam bu.
Ben anlamadim gitti zaten bu isi.
keske adetimi 28 gune almanin bi yolu olsa yaa.
ama yok, herseyi denedim yok ,

esimin kardesi var bi erkek, benle yasit 87 li, simdiki sevgilisi belki ister birlikte yasiyorlar.
yok yok istiyor benim esim de, ama strese giriyor ovu dönemlerimde iliski sirasinda.

Ay şekerim sen böyle anlatırken üşüdüm şimdi soğuk hiç bana göre değil ekim'de doğdum bende ama yok sevemedim şöyle güneş kemiklerimi ısıtsın sıcacık ohhh hiç şikayet etmem
Burda yazları öyle aşırı sıcak olmuyor zaten bizim ev tepelik yerde rüzgar eksik olmaz evim de güneş görmüyor zaten çok kötü bi durum kışın bide evde rutubet olduğu için bütün pozitifliğim yerle bir oluyor eve kapan sürekli pis rutubetle uğraş o yüzden hiç sevemem bravo sana ne diyim o dondurucu soğuk bile seni etkilemiyosa...
Ama orası çoğunlukla soğuk oluyor sanırım alışmışsınızdır

Bu arada beni apar topar yuvadan aradılar, oğlan hasta ateşi var kulağı da ağrıyomuş alınnpazartesiye kadar diye.
Bugün doktorlar da kapalı, rapor almam lazım da kendime.
Bi gittim gayet iyi bi burnu tıkalı, ateşi var dediği de 37.9 dedi ben ölçtüm 37.2 . Bu hafta tüm çocukları eve yollayıp tatil yapacaklar sanırım
Gayet uslu uslu bahçede oynuyo yani.

Sen hiç söylemesen eşine yumurtlama günlerini? Söylemezsen strese girmez o da
Söylemiyorum ki! Hissediyor,
Çok gergin oluyorum, gögüslerim acıyor karnım şişiyor,
Bi de tavırlarımdan anlıyor.
Cidden de dün sabah çatlamış yumurtam. Bugünkü ovu testi sipsilik çıktı.
Dün paylaştığım yazıya göre ihtimal yüzde 15.
Yani çok bişi istemiom ya, bi kere daha ilişki olsaydı dün ben böyle üzülmeyecektim, diyecektim ki gerisi kader. Ama eşimin bu tavrı kader değil.
Ben şimdi bi sene daha gebe kalamazsam ve doktora gidersem ne dicem doktora?
Eşim ovu haftalarında ilişkiye girmiyo mu dicem?
Ne dicek bana?
En mantıklısı aşılama yani .
E onun için de sperm lazım.
Resmen sperm lazım olayını erkekliğine laf olarak algılıyor adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…