- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.161
konusmaya kalkinca konu sacma geliyo susuyorum. Ama bseyler yanlis deil mi sizcede?Cidden işin sormuş ama açık açık konuşmakta fayda var tabii ki sende kendini yıpratmamış olursun en azından canım
BIZDE COCUK VAR BACIM :)Acaba o günü aklınızdan mı çıkartsanız, ister istemez gerginlik oluyor olabilir. Benimde sürekli çocuk düşündüğüm aylarda, deli gibi ovu takip ettiğim bir günü bile kaçırmadığım zamanlarda artık zorlanıyorduk yani. Görev haline geliyordu gerçekten ve iki taraftada istekisizlik oluyor ister istemez. Ya o güne özenmeyeceksin yada o günden önce biraz uzak durup o gün artık romantik akşam yemekleri mum ışıkları vs en azından daha heyecanlı olur belki
Hmmm :) Çocuk varsa tabi baya zordur bu tür planlamalar haklısın :)BIZDE COCUK VAR BACIM :)
21 den önce uyumuyor,
ben ve esim tam gun calisiyoruz.
romantizm bizde imkansiz.
Ama ben takip etmiyorum artik son 3 aydir iste,
sdece gogus agrim artip rahim sikistirinca 2 gun test yapip goruyorum ki adetim ne zaman gelio bileyim.
cunku burda beni bilirler, bi ara 63 gun adet olmadim, sogan kürü yapmistim o ay iste.
kafayi yedim
yani ben adet tarihimi net ögrenmek icin yapiyorum sdce 3 gun falan ovu testini, böylece gebelik testi yapmadan gebemiyim dusuncesi yasamadan adete kadar sakince bekleyebiliyorum.Hmmm :) Çocuk varsa tabi baya zordur bu tür planlamalar haklısın :)
ay zaten turkiyede yasarken karadenizli saniyorlardi yaa. Olabilir.
Gazi varmis yorgunmus.
Herif resmen ovu dönemim oldugunu anladi sinirimden ,
hayir yani istemiyosa söylesin de ben birakiyim ovu testi vitamin kasitiriyorum burda, hicbisi yapmasan bile ki suan minimuma indirdim. insan olan o hafta en azindan 2 kere esiyle iliskiye girer dimi?
Demek ki istemiyor yani..
aylardir bunu yapiyor bana resmen psikolojik siddet uyguluyor yanlis miyim?
ben simdi 2-3 gun bu yaptigina uzulucem,
adet olunca yine üzülücem...
adetten önceki ve adetten sonraki hafta 3-4 kere iliskimiz oluyor haftada, adet haftasi hic haliyle, yumurtlama haftasi da 1 kere kismetse yani. ayda böylece 10 -12 civari iliski. ayda 10 kere birlikte oluyoruz disardan bakicna rakam süper de tavirlar cok sacma..
galiba esime mektup yazicam.
ay genc ya, 37 oldu.Kasıtlı olarak yumurtlama dönemlerinde böyle yapıyor olması malesef istemediğini gösteriyo olsa gerekhiç bu konuyu oturup konuştunuzmu peki karşılıklı oturup konuşuyormu yoksa kaçıyormu?
Bu erkekleri bazen anlamak çok zor gerçekten
bazen çocuktan daha çocuksu hareket ediyolar . Haklısın sen yani ne diyim canım
tek yolu bence konuşmak . Sürekli yumurtlama günlerinde böyle yapması gerçekten sinir bozucu. Çocuk isteyen biri için yorgunluk bahane olamaz yani herkes yorgun bizde yorgunuz sen hem çalışıyosun hem çocuğunla ilgileniyosun hemde evi çekip çeviriyosun sen daha yorgunsun
İnsan eve gelip 2 saat uyusa yine yorgunluğunu atar yani bahane o bence
Yaşı kaç eşinin?
ay genc ya, 37 oldu.
hayir gecen hafta 4 kez oldu yani, ki gecen hafta da ikimiz de ful calistik.
ay benim de en sevdigim mevsim kis ve sonbahar:)Nasılsınız kızlar? Bu gece ben biraz uykusuz kaldım oğlum sık sık uyandı haliyle ikimizde uyuyamadık biraz nanemolla hava değişiminden sanırım öksürüyor arada..inşÂllah tez atlatırız
Çorba yapıyorum şimdisiz napıyorsunuz bakim? Hiç sevmiyorum şu kışı ya Allah günah yazmasın sonbaharda hastalık mevsimi
Eki Görüntüle 2306397
ay yok garip olan da o istiyor,O zaman külliyen bahane yaniinsan o yaştabi çocuk daha istemezmi ya çocuğunun kardeşi olsun hem ne güzel
Eşinin kardeşi/kardeşleri var mı?
esimin kardesi var bi erkek, benle yasit 87 li, simdiki sevgilisi belki ister birlikte yasiyorlar.ay yok garip olan da o istiyor,
kardeslerine diye baslayan cumleler kuruyor, birtane de degil yani.
hatta ikiz olsa da bakariz noolcak diye gaz veren adam bu.
Ben anlamadim gitti zaten bu isi.
keske adetimi 28 gune almanin bi yolu olsa yaa.
ama yok, herseyi denedim yok ,
ay benim de en sevdigim mevsim kis ve sonbahar:)
ben kis dogumluyum ondan bence, oglan da benim gibi, sicagi günesi hic sevmiyor,
simdi buralar sabahlari 4 derece fln , ohh bi güzel donuyorum bisiklette, gectim kar eldivenlerine ugg lara:)
pozitif yönünü bul ordan bak yoksa kislar gecmez.
bizimkinin de burnu akiyodu sabah, tikanmis gece uyumadi bizim yanimiza geldi.
esimin kardesi var bi erkek, benle yasit 87 li, simdiki sevgilisi belki ister birlikte yasiyorlar.
yok yok istiyor benim esim de, ama strese giriyor ovu dönemlerimde iliski sirasinda.
Bu arada beni apar topar yuvadan aradılar, oğlan hasta ateşi var kulağı da ağrıyomuş alınnpazartesiye kadar diye.Ay şekerim sen böyle anlatırken üşüdüm şimdisoğuk hiç bana göre değil ekim'de doğdum bende ama yok sevemedim şöyle güneş kemiklerimi ısıtsın sıcacık ohhh hiç şikayet etmem
Burda yazları öyle aşırı sıcak olmuyor zaten bizim ev tepelik yerde rüzgar eksik olmaz evim de güneş görmüyor zaten çok kötü bi durumkışın bide evde rutubet olduğu için bütün pozitifliğim yerle bir oluyor eve kapan sürekli pis rutubetle uğraş o yüzden hiç sevemem bravo sana ne diyim o dondurucu soğuk bile seni etkilemiyosa...
Ama orası çoğunlukla soğuk oluyor sanırım alışmışsınızdır
Söylemiyorum ki! Hissediyor,Sen hiç söylemesen eşine yumurtlama günlerini? Söylemezsen strese girmez o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?