Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Allah razı olsun böyle ilgilendiğin için. Cok tesekkür ederim.. Allah sanada verir en kısa zamanda senin için dua edecegim :) bu arada Referans degeri ne oluyor

Ve test kullanmıyorum sadece akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladıgımı.

Canım benim Allah razı olsun böyle ilgilendiğin için. Cok tesekkür ederim.. Allah sanada verir en kısa zamanda senin için dua edecegim :) bu arada Referans degeri ne oluyor

Sendende Allah razı olsun canım ne demek aminn inşÂllah cümlemize sağlıkla nasip etsin sormak istediğin bişey olursa herzaman yardımcı olurum
Referans değeri, tahlil sonuçlarının karşısında yazar , atıyorum mesela FSH 'nin karşısında referansa diyelimki 4.0-10,0 yazıyo eğer sonucun bu değerler arasında çıkmışsa normal demektir:) sende bakarsın sonuçların eğer karşılarındaki referans değer aralığındaysa normaldir

Ve test kullanmıyorum sadece akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladıgımı.

Canım bazen akıntılar yanıltabilir
Belki sandığın günden başka bi zamanda yumurtlaman oluyodur o yüzden kaçırabilirsin
Zaten her ay yumurtlama aynı günde olmaz
Bi aydada 2 günde bir dene istersen adet olacağın güne kadar bide öyle dene belki daha işe yarar:)

C Cok tesekkür ederim canım cok sagollll <3

Canım benım yesekkür ederim. Baska bir günde bile olsa hergün ilişkimiz oluyor yani her yumurtlamamda rahmimde mutlaka sperm oluyor ki zaten ?

Canım benım yesekkür ederim. Baska bir günde bile olsa hergün ilişkimiz oluyor yani her yumurtlamamda rahmimde mutlaka sperm oluyor ki zaten ?

Rica ederim sperm bekledikçe sayısı ve kalitesi artar canım o yüzden doktorlar 2 günde bir öneriyolar. 2 günde bir bile olsa nasıl olsa içerde bi müddet yaşayabiliyolar
Sen eşine hergün keçiboynuzu özü yedir 1 kaşık o erkekler için çok faydalı ayrıca muz,fındık,domates, kabak çekirdeği, bitter çikolata bunlarda sperm kalitesini arttırır. Varsa bademde yiyin ama hergün ikinizde kabak çekirdeği bir avuç mutlaka yiyin çinko var onda çünkü çinko üreme sağlığı için çok önemli. Yarasın inşallah

Hatrlayamadim valla :) cok cadi bi kiz buyutyorum. 9 ekimde yasina gircek ins. Aklima geldi eski gunler Bi bakayim dedim kk ya. :))

Ben Fm-ist o grubu senin profilindeki eski mesajlardan buldum anca hani vardıya "2017 anneleri ve anne adayları" grubunda en son senle 6 ay önce yani Mart ayında yazışmışız
Bi sorayım dedim hiç sesin çıkmıyo seninki ekimde doğmuştu evet hatırlıyorum
Benim oğlumda 14 Eylül'de 2 yaşına girdi çok şükür:) iyisin inşallah
EceCigdem vardı hatırlıyomusun o da hamile şuan son aylarına yaklaştı geçen gün yazmıştı o da. Bende bu sayfayı açtım işte yaklaşık 7 ay oldu güzel arkadaşlarım var burda takılıyoruz

7 ay olmus kız Bn daha hamile değildim

Bende bebek bekliyorum polikistik over sendromu olabilir dediler bana da bu ay adet gecikmem oldu test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…