- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.861
Canım benim Allah razı olsun böyle ilgilendiğin için. Cok tesekkür ederim.. Allah sanada verir en kısa zamanda senin için dua edecegim :) bu arada Referans degeri ne oluyorDeğerlerinde sıkıntı yok bence referans değerleri arasındaysa zaten sorun yok
Hiçbir sıkıntı yoksa yinede olmuyosa nasip demekten başka bişey diyemeyiz
Vücut stres yüklü oluncada etkilenir
Ovulasyon testi kullanıyormusun?
Sağlık sorununuz yokmuş ne güzel lütfen strese sokma kendini herşeyin zamanını Allah düzenlemiş bize kalan sabretmek
Zamanı gelince hiç uğraşmasanda zaten olacak. Korunurken bile hamile kalanlar var
Sen rahat ol gez toz yeni evlisin yaşında gencecik..strese gireceğin hiçbir sebep yok sadece akışına bırak
Ve test kullanmıyorum sadece akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladıgımı.Değerlerinde sıkıntı yok bence referans değerleri arasındaysa zaten sorun yok
Hiçbir sıkıntı yoksa yinede olmuyosa nasip demekten başka bişey diyemeyiz
Vücut stres yüklü oluncada etkilenir
Ovulasyon testi kullanıyormusun?
Sağlık sorununuz yokmuş ne güzel lütfen strese sokma kendini herşeyin zamanını Allah düzenlemiş bize kalan sabretmek
Zamanı gelince hiç uğraşmasanda zaten olacak. Korunurken bile hamile kalanlar var
Sen rahat ol gez toz yeni evlisin yaşında gencecik..strese gireceğin hiçbir sebep yok sadece akışına bırak
Canım benim Allah razı olsun böyle ilgilendiğin için. Cok tesekkür ederim.. Allah sanada verir en kısa zamanda senin için dua edecegim :) bu arada Referans degeri ne oluyor
Ve test kullanmıyorum sadece akıntımdan anlayabiliyorum yumurtladıgımı.
Aynen öyle aynı düşüncedeyiz rabbim aratmasinBende 20 yasımdayım ve bi bebegimin olmasını onunda benimle beraber büyümesini istiyorum :)
Cok tesekkür ederim canım cok sagollll <3Sendende Allah razı olsun canım ne demekaminn inşÂllah cümlemize sağlıkla nasip etsin sormak istediğin bişey olursa herzaman yardımcı olurum
Referans değeri, tahlil sonuçlarının karşısında yazar , atıyorum mesela FSH 'nin karşısında referansa diyelimki 4.0-10,0 yazıyo eğer sonucun bu değerler arasında çıkmışsa normal demektir:) sende bakarsın sonuçların eğer karşılarındaki referans değer aralığındaysa normaldir
Canım benım yesekkür ederim. Baska bir günde bile olsa hergün ilişkimiz oluyor yani her yumurtlamamda rahmimde mutlaka sperm oluyor ki zaten ?Canım bazen akıntılar yanıltabilir
Belki sandığın günden başka bi zamanda yumurtlaman oluyodur o yüzden kaçırabilirsin
Zaten her ay yumurtlama aynı günde olmaz
Bi aydada 2 günde bir dene istersen adet olacağın güne kadar bide öyle dene belki daha işe yarar:)
Canım benım yesekkür ederim. Baska bir günde bile olsa hergün ilişkimiz oluyor yani her yumurtlamamda rahmimde mutlaka sperm oluyor ki zaten ?
kız hiç yazmıyorsun ne alemdesin?
Kuzucuk bakiyorum arada işler yogundu birde benim özel işlerim var bu hafta doluyum yanikız hiç yazmıyorsun ne alemdesin?
Hatrlayamadim valla :) cok cadi bi kiz buyutyorum. 9 ekimde yasina gircek ins. Aklima geldi eski gunler Bi bakayim dedim kk ya. :))Babies16 nerelerdesin gel kız gel sende buraya
Hatırlayacanmı bakalım beni eski nickimi söylemicemkızı büyüttünmü?
Hatrlayamadim valla :) cok cadi bi kiz buyutyorum. 9 ekimde yasina gircek ins. Aklima geldi eski gunler Bi bakayim dedim kk ya. :))
7 ay olmus kız Bn daha hamile değildimBen Fm-isto grubu senin profilindeki eski mesajlardan buldum anca hani vardıya "2017 anneleri ve anne adayları" grubunda en son senle 6 ay önce yani Mart ayında yazışmışız
Bi sorayım dedim hiç sesin çıkmıyo seninki ekimde doğmuştu evet hatırlıyorum
Benim oğlumda 14 Eylül'de 2 yaşına girdi çok şükür:) iyisin inşallah
EceCigdem vardı hatırlıyomusun o da hamile şuan son aylarına yaklaştı geçen gün yazmıştı o da. Bende bu sayfayı açtım işte yaklaşık 7 ay oldu güzel arkadaşlarım var burda takılıyoruz
7 ay olmus kız Bn daha hamile değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?