- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.101
beni hic etkilemiyor valla,Aa maşallah benimki çok yoğun olur hele ilk 2 gün derya denizo yönden zorlanıyorum tabi hatta ilk günlerde bi yerlere bile gitmek istemiyorum sık sık yoğun geldiği için
Kadın olmak ne zor valla erkeklerde hiç böyle sıkıntılar yok ama üstüne bide nazlarını çekiyoruzbende 33 'üm artık nasibimizde ne zamansa o zaman görürüz inşallah o gün yakındır benim yaşım daha geride olsaydı bu kadar düşünmezdim ama yaş insanı etkiliyor
beni hic etkilemiyor valla,
annem beni 39 unda dogurmus,
millet 42-43 de doguruyor
60-70 yasina kadar cocuk büyütüyor, torun torba iste..
cok da takmamak lazim
Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim ?
Bat 6 ekimde henüz olmadım. Test için erken mi ? Ve uyandığından beri sağ kasığımda adet sancısı var ama gelen giden yok karnım felan ağrımıypr sadece kasığım. Sebebi nedir ?
Sağ ol canım cevap yazdığın için korkuyorum negatif sonuç almaktanAdetin 2 gün geçmiş test yapabilirsin canım
Varsa çıkar. Kasık ağrısı da hamilelikte oluyor
Eğer adet olacakmışsın gibi hissedipde olmazsan hamilesin demektir bi test yapda paylaş bizimle hadi hayırlısı
Sağ ol canım cevap yazdığın için korkuyorum negatif sonuç almaktan
1 yıl oldu canım geçen sene Aralık ayında 1 düşük yaşadım 3 haftalıkken o kadar. İnşallah herkes için o kadar dua ediyorum kiKaçıncı ayın? Eğer tevekkül edip çıkacak olan sonucun senin için hayırlı olduğuna kendini inandırırsan çok üzülmezsin canım
Yoluna devam edersin... bu ay olmasa bile inşâllah senin için hayırlı zamanda geleceğini unutma ve cesaretli ol ☺ çok fazla beklentiye girme ama umutsuzluğada düşme
Sonucunu yaz emi
1 yıl oldu canım geçen sene Aralık ayında 1 düşük yaşadım 3 haftalıkken o kadar. İnşallah herkes için o kadar dua ediyorum kiSenin durum nedir ?
Balım geçenlerde yazdım cvp gelmeyince
Balım geçenlerde yazdım cvp gelmeyincededim unuttu mu beni . Nasılsın
Allah razı olsun canımın içi suan mutlu ettin BeniHadi canımgörmedim inanki
adımı etiketledinmiki?Bi ara 1 hafta girmemiştim o arada mı yazdın acaba...
Seni unuturmuyum ya napıyosun iki gözümün çiçeği
Allah razı olsun canımın içi suan mutlu ettin BeniYok etiket yapmadım diye hatırlıyorum kuzum . Ne olsun bu aralar salgına vurulduk sen neler yapıyorsun nasılsın ?
Aminn bitanem size de çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin Rabbim hastalık vermesin kimseyeRabbim şifâ versinçabucak iyileşirsin inşÂllah kuzucum hamdolsun ben iyiyim bizde bi ara hastalandık evde hepimiz sırayla
Sonra atlattık çok şükür... Hava soğudu iyice ufff kış geliyo yazı şimdiden özledim
Şuan ellerim buz... Bime elektrikli soba gelecekmiş broşürde gördüm yakalayabilirsem almak istiyorum 3 kademeli fiyatı da uygun iyiymiş markası da bilindik
Beni anca o paklar☺
Aminn bitanem size de çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin Rabbim hastalık vermesin kimseyeYakalarsın inşallah bizde almıştık geçen sene memnunuz çok şükür ☺
Amin.Allah razı olsun ballimevet almam lazım benimde bizim banyo sıkıntılı orda petek yok kışın buz gibi oluyor donuyoruz bununla ısıtırım en azından yıkanmadan önce☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?