Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk kez ovulasyon testi kullandım onu da beceremedim sanırım hıc cızgı cıkmadı neden olabilir acaba tek cızgı ye alısmıs tim da hıc olmaması

İdrar da fazla mı tutmadın acaba çubuğu. Testte bozuk olabilir canım. Laboquick ovu testlerinden al

Canım senindemi test bozuk acaba. Çünkü ben 30 tane ovu testi yaptım 2 ay. Mutlaka silikte olsa ikinci cizgi çıktı. Benimkide laboquikti
O zaman saat 9 gibi tekrar deniyim hiç birşey içmiyim bakalım. O zaman su içmiştim 1.5 saat sonra falan yapmıştım. Şimdi son idrarımın üzerine hiç su içmemiş olcam bakalım birde böyle deniyim.

O zaman saat 9 gibi tekrar deniyim hiç birşey içmiyim bakalım. O zaman su içmiştim 1.5 saat sonra falan yapmıştım. Şimdi son idrarımın üzerine hiç su içmemiş olcam bakalım birde böyle deniyim.
Tamam canım bide öyle yap bakalım. Ama sadece su değil çay içeçek vs de içme

Evet canım bak o dogru sıvı alımı diyince sen ben su ıcmem gerekiyormus demekkı diye dusundum ben en son oglen ıctım su cay da 1 de testi de 6 da yaptım
Gerçi bayağıda geçmiş aradan ya anlayamadım ki ben

Birkaç ay kullanmışsın zaten zannetmiyorum canım ben hamilelikten önce kullanmadım şimdide kullanmıyorum kan değerlerimde eksiklik yok diye doktor kullan demedi sen kan değerlerine baktırdınmı baktırıp ona göre kullan bence

Canım folik asit için hangi kan değerine bakılıyor

Eneaciz Bak canım bu benim tahlil sonucumdu folat diye yazıyor 21.1 çıkmış
Referans değerine 3.1-19.9 diye yazıyor
Yani normali bu değerler arasıymış
Ben aslında hamileliğimi öğrenince kullanacaktım ama aile hekimi kan tahlilinden sonra gerek olursa kullanırsın dedi bu sonuca göre kullanmana gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…