- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.621
Sağol canım benimEneaciz
@Hatun93
Whitechocolate-2020
@EceCigdem
@Hayal Kocak
Hamişlerim nasılsınız? Nasıl belirtiler
Bende göğüs ağrısı falanda yok aynıyım
Sağol canım benim
Bende de aynı
Ufacık değişiklik yok
düşük dozda anttidepresan kullandığım ve hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktığım için onun gerginliği oluyor sadece ama abartılacak birşey değil
Normalde o ilaca ihtiyacım var ama mecburen bıraktım
Hamilelikten değil anlayacağın
Kızlar merhaba bende bugün yıkandım bakalım inşallah bu ay bende hamile kalabilirim kızlar sizin ekstra dikkat ettiğiniz Bi yöntem var ben yumurtlama günümü Bi programdan takip edecektim ama program yanıltıyor diyen cok var sizler nasıl tahmin ediyorsunuz acaba
Aynen canım Bi okuyorum adetten hemen sonra kaldım Bi okuyorum adete yakın kaldım demekki cok okumamak akışına bırakmak lazım bende doktora gittim eğer istiyorsan gün aşırı birliktelik olsun dedi ama benim eşim biraz erken kalktığı için dikkat edebilir miyiz bilmiyorum yalnız bu özeli de anneme anlatamazken burdan yazmam ben baya istiyorum sanırımMerhaba o programlar ezbere çalışır otomatik bişey ama bizim hormonlarımız otomatik değil sonuçta yumurtlama günlerimiz bazen değişiklik gösterebilir
Bence en güzeli insanın kendini takip etmesi akıntı takibi ve adetden itibaren gün sayarak yumurtlama tespit edilebilir eğer akıntıyla anlaşılmaz da ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin ben mesela hiçbirini kullanmadım sadece günlerini saydım bide yoğun akıntı gelmişti adetimin 15.gününde
O günü ve 18.günü değerlendirdikçok şükür tutmuş hamdolsun... Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Ama şu var bide herkesin döngüsü aynı olmadığı için yumurtlama günleri değişebilir
Eneaciz Bak canım bu benim tahlil sonucumdu folat diye yazıyor 21.1 çıkmış
Referans değerine 3.1-19.9 diye yazıyor
Yani normali bu değerler arasıymış
Ben aslında hamileliğimi öğrenince kullanacaktım ama aile hekimi kan tahlilinden sonra gerek olursa kullanırsın dedi bu sonuca göre kullanmana gerek yok dedi
Eki Görüntüle 2257999
Kızlar belki lazım olur diye paylaşayım dedim. Ramazan Bayramı'nın ilk günü eşimin doğum gününe denk gelmiş
Eki Görüntüle 2258004
Yaa dün sekreter her şeye baktırmam gerek dedi e niye folik asite baktırmamış ki hayret bir şey ya
Yani ben yanlış bilmiyorsam eğer yumurtlamada atılan yumurtalardan dolayı kanama oluyorDoğru dimibiyoloji terkim şuan stresten yumurtlaması ayrı adet gününe kalan zaman ayrı Rabbim bizlere hayırlısıyla çocuk verse bizde rahatlasak
Ben programla 3 ay denedim olmadı. Bu ay ovülasyon testiyle deniyorum canım bakalım.Kızlar merhaba bende bugün yıkandım bakalım inşallah bu ay bende hamile kalabilirim kızlar sizin ekstra dikkat ettiğiniz Bi yöntem var ben yumurtlama günümü Bi programdan takip edecektim ama program yanıltıyor diyen cok var sizler nasıl tahmin ediyorsunuz acaba
Canım tekrar test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür içim rahatladı. Bu çizgiye göre daha 2 3 günüm var sanırsam.Yani ben yanlış bilmiyorsam eğer yumurtlamada atılan yumurtalardan dolayı kanama oluyoryanlışsam aydınlatın hanımlar
Bunlar böyle illa söyleyeceksin tek tek anca öyle bakıyolar yoksa unutuyolar yada önemsemiyolar halbuki biz demeden onların bakması gerekir hamileler için bu değerler önemli sonuçta. Bende daha önceden hepsine baktırmak istediğimi söylerdim tamam derlerdi ama hepsine bakmazlardı sinir olurdum o yüzden artık kendim diyorum neye bakmalarını istiyosam mesela diyorumki d vitamini b12 demir ve folik asitime baktırmak istiyorum diyorum öyle bakıyolar sende üstüne basarak söyle hatta şöyle dersen mecbur hissederler kendilerini
Deki daha önceden folik asitim d vitaminim düşüktü baktırmak istiyorum şimdi ne durumda de
Hehhh evet aynen bende de böyle çıktıktan 3-4 gün sonra galiba pik yapmıştıCanım tekrar test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür içim rahatladı. Bu çizgiye göre daha 2 3 günüm var sanırsam.
Acaba bende alsammı canım ovulasyon testini ya doktorum da bu insanı geriyor falan dedi ama bana da cok mantıklı geliyor ne zamandan itibaren yapılıyor canım bide eczaneden mi aldınızCanım tekrar test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür içim rahatladı. Bu çizgiye göre daha 2 3 günüm var sanırsam.
Yok canım eczanede pahalı. İnternette 30lu setleri satılıyor. Labquick marka aldım ben genelde herkes bunu kullanıyormuş. Gebelik testide gönderyorlar hem. Yani bana bu yöntem daha mantıklı geldi en azından ne zaman yumurtladığını bilebiliyorsun. Düzensiz adetin var ise adet bitiminden hemen sonra başlanıyor. Yoksa 6-7gün sonra başlayabilirsin bana bu şekilde söylendi.Acaba bende alsammı canım ovulasyon testini ya doktorum da bu insanı geriyor falan dedi ama bana da cok mantıklı geliyor ne zamandan itibaren yapılıyor canım bide eczaneden mi aldınız
Yok normal adet döngüsü erken olmaya başlarsa rahim bebek icin hazırlanırmışüstüne görme gibimi diyorsun? bi sonraki ay için mi :)
Harikasınnnnn yaaaa. Kesinlikle yapacağımmm son dediğiniii. Gerçekten öyleee. Dün sekreter doktor gelmeden kanına baktırayım öğlene kalmasın dedi. Tamam dedik iyi kızmış hemen bakacak. Her şeyi isticem dedi. İdrar tahlili bile istedi. Sonuçlar çıktı internetten bakıyorum hcg yok. Haydaaaaa!
Hani her şeye bakacaktı. Hani ilk gidişte zorunluydu. Bir de gebeyim dedim muayene de gebelik için. İnsan hcg bakmaz mı. Tekrar kan verdim onun yüzünden. Doktor da baya azarladı. Rencide oldu üzüldüm kıza ama yani bu kadar da olmaz. Gebeyim diye gerek duymamış.
Amin canım denk gelmiyor olsun allah seninde gönlüne göre versin inşallahallah gönlüne göre nasip etsin :) ben yazıyorum kimse bana cvap vermio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?