Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım hamdolsun kür yaptık vesile oldu. Biz çocuk için evlenmiyoruz ki sorun olunca ayrılalım canım benim. Asla düşünme öyle eşine karşı.

haklısın bende çok duydum elevit hakkında hiç kullanmadım kullanmamda ilaç hiç sevemem

Yahu çocuk Allah verirse olur vermezse olmaz. İmtihansa imtihan beraber göğüslenir. Berabet sıkıntıyı göğüslemeyeceksek o zaman YOLDAŞ kelimesinin ne anlamı kalır Çocuk olmuyo diye bırakırsak YARIYOLDAŞ olmaz mıydık...

Hem insan eşini bırakıp başkasıyla evlense hemen çocuğu mu olacak sanır. İmtihan süresi devam edecektir. Nice sorun olmadığı halde çocuğu olmayanlar var. Sebep? İmtihan...

Rabbim eşimin yokluğunu göstermesin. Zira ruh ikizimi imtihan için terk edemem

kızlar acil cevap istiyorum beta hcg 26-42mıul/l çıkınca ne oluyor gebelik varmı demek

Hadi ya Adet zamanında gelmiş ama simsiyahmıydı hiç mi kırmızılık yoktu pıhtımıydı sadece? Kaç gün sürdü?
Yani ben kırmızılık görmedim diyebilirim ilk gün lekelenme oldu sonra bir gün yoğun simsiyahtı pıhtıda vardı. Son gün yine lekelenme. 4. Günde akıntı gibi lekelenme canım yani hepi topu 2 gün doğru düzgün olmadı bile.

Cok cok dogru canım

Rabbim ayrılık vermesin böyle şeyler için yarı yolda bırakılır mı canımm

Kızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diye allahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
Çok mutlum oldum değer iyi inşallah yükselir tebrik ederim seni canım rabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin darısı bizim topik kızlarına ve herkese

Allah Allah Hani adet olsa daha uzun olması gerekirdi acaba düşük mü yaptın ağrın varmıydı peki canım hiç test yapmışmıydın

Allah Allah Hani adet olsa daha uzun olması gerekirdi acaba düşük mü yaptın ağrın varmıydı peki canım hiç test yapmışmıydın
Ağrım vardı ama normal adet ağrısı gibi. Ama işin tuhafı benim adet olurken pek karın ağrım olmaz bende üşüttüm heralde demiştim. Evet evde idrar testi yapmıştım ama negatifti. Doktora söyledim orda belli olmaz o kanda çıkar dedi. Bir daha kanamanın farklı olduğunu anlarsan sağlık ocağında hemen kan ver dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…