- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.821
Hayır canım adetten bir gün önce oldu ama ben normal adet oldum sandım, ama kırmızı değildi siyahtı
Cok güzel söyledin eşin de benim pskolojimle aynı ki bende eşime dedim çünkü ayrılalım hiç uğrasmayalum dedim oda dedik tüp bebek var asılma var ama doktor çok net. Konustu tüp bebege ve asılanaya cok düşük ihtimaller verdi unuttuğu bşeyt vardı doktorun demesiyle degil Allahın ol demesiyle oluyor senin ki de normal yolla mı oldu canım?
haklısın bende çok duydum elevit hakkında hiç kullanmadım kullanmamdaDikkat ediyorum etmek zorundayım çünkü can taşıyorum aldığıma içeriğine bakar öyle alırım elevit hakkındaki bu açıklamayı firma kendi ağzından yaptı zaten ithal orda üretilen bişeye ne kadar güvenebiliriz? Sen duymamışsın sanırım. Dikkat etmeye etmeye ne hale geldik zaten hastalıklar aldı başını gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin
Çocuk sahibi olmak çok güzel bişey, gerekli ve büyük nimettir... ama insanlar çocuk için evlenecekse o evliliğin kıymeti yok zaten..
O Allah'ın verdiği bişey sonuçta verebilirde vermeyebilirde ama Allah kadını ve erkeği birbirlerini tamamlasınlar diye yaratmış
Erkek kadına kadında erkeğe muhtaçtır...
Muhtaçlıktan kastım kadın korunmaya ilgiye sevgiye muhtaçtır ve erkek gibi hayatının sonuna kadar çalışamayabilir
Erkekde her türlü ihtiyacını karşılayacak kadın olsun ister. Çocuk olsada olmasada eşler birbirlerini desteklediği sürece o evlilik anlam kazanır ve Allah'ın rızasına böyle ulaşılır
Amin canım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım rabbim hayırlı haberlere çıkarsın
kızlar acil cevap istiyorum beta hcg 26-42mıul/l çıkınca ne oluyor gebelik varmı demekYahu çocuk Allah verirse olur vermezse olmaz. İmtihansa imtihan beraber göğüslenir. Berabet sıkıntıyı göğüslemeyeceksek o zaman YOLDAŞ kelimesinin ne anlamı kalır ❤ Çocuk olmuyo diye bırakırsak YARIYOLDAŞ olmaz mıydık...
Hem insan eşini bırakıp başkasıyla evlense hemen çocuğu mu olacak sanır. İmtihan süresi devam edecektir. Nice sorun olmadığı halde çocuğu olmayanlar var. Sebep? İmtihan...
Rabbim eşimin yokluğunu göstermesin. Zira ruh ikizimi imtihan için terk edemem
Yani ben kırmızılık görmedim diyebilirimHadi yaAdet zamanında gelmiş ama simsiyahmıydı hiç mi kırmızılık yoktu pıhtımıydı sadece? Kaç gün sürdü?
Cok cok dogru canımÇocuk sahibi olmak çok güzel bişey, gerekli ve büyük nimettir... ama insanlar çocuk için evlenecekse o evliliğin kıymeti yok zaten..
O Allah'ın verdiği bişey sonuçta verebilirde vermeyebilirde ama Allah kadını ve erkeği birbirlerini tamamlasınlar diye yaratmış
Erkek kadına kadında erkeğe muhtaçtır...
Muhtaçlıktan kastım kadın korunmaya ilgiye sevgiye muhtaçtır ve erkek gibi hayatının sonuna kadar çalışamayabilir
Erkekde her türlü ihtiyacını karşılayacak kadın olsun ister. Çocuk olsada olmasada eşler birbirlerini desteklediği sürece o evlilik anlam kazanır ve Allah'ın rızasına böyle ulaşılır
Rabbim ayrılık vermesin böyle şeyler için yarı yolda bırakılır mı canımmYahu çocuk Allah verirse olur vermezse olmaz. İmtihansa imtihan beraber göğüslenir. Berabet sıkıntıyı göğüslemeyeceksek o zaman YOLDAŞ kelimesinin ne anlamı kalır ❤ Çocuk olmuyo diye bırakırsak YARIYOLDAŞ olmaz mıydık...
Hem insan eşini bırakıp başkasıyla evlense hemen çocuğu mu olacak sanır. İmtihan süresi devam edecektir. Nice sorun olmadığı halde çocuğu olmayanlar var. Sebep? İmtihan...
Rabbim eşimin yokluğunu göstermesin. Zira ruh ikizimi imtihan için terk edemem
Var canım ama cok yeni galiba ben 5ve üzerinde var diye biliyorumkızlar acil cevap istiyorum beta hcg 26-42mıul/l çıkınca ne oluyor gebelik varmı demek
teşekkürederim canımVar canım ama cok yeni galiba ben 5ve üzerinde var diye biliyorum
Çok mutlum oldum değer iyi inşallah yükselir tebrik ederim seni canım rabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin darısı bizim topik kızlarına ve herkeseKızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diyeallahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
Yani ben kırmızılık görmedim diyebilirimilk gün lekelenme oldu sonra bir gün yoğun simsiyahtı pıhtıda vardı. Son gün yine lekelenme. 4. Günde akıntı gibi lekelenme canım yani hepi topu 2 gün doğru düzgün olmadı bile.
yani gözüm aydın o zamnVar canım ama cok yeni galiba ben 5ve üzerinde var diye biliyorum
kızlar acil cevap istiyorum beta hcg 26-42mıul/l çıkınca ne oluyor gebelik varmı demek
O yazmıyor sadece folat referans değeri yazıyor ve yukarda değerler normal yazıyorduFolik asit mi canım? Folat'ında sonuç kaç çıkmış? Referans aralığındaysa normal tabi
Zaten düşük olunca bu işaret ⬇ oluyor
O yazmıyor sadece folat referans değeri yazıyor ve yukarda değerler normal yazıyordu
Ağrım vardı ama normal adet ağrısı gibi. Ama işin tuhafı benim adet olurken pek karın ağrım olmaz bende üşüttüm heralde demiştim. Evet evde idrar testi yapmıştım ama negatifti. Doktora söyledim orda belli olmaz o kanda çıkar dedi. Bir daha kanamanın farklı olduğunu anlarsan sağlık ocağında hemen kan ver dedi.Allah AllahHani adet olsa daha uzun olması gerekirdi acaba düşük mü yaptın ağrın varmıydı peki canım hiç test yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?