- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.841
26,42 yazıoSonuç yazan yere kaç yazıyor?
Ağrım vardı ama normal adet ağrısı gibi. Ama işin tuhafı benim adet olurken pek karın ağrım olmaz bende üşüttüm heralde demiştim. Evet evde idrar testi yapmıştım ama negatifti. Doktora söyledim orda belli olmaz o kanda çıkar dedi. Bir daha kanamanın farklı olduğunu anlarsan sağlık ocağında hemen kan ver dedi.
26,42 yazıo
Bir bucuk ay önce kullandım iki ay sonra bıraktım kilo yapıyor gebelikte bir kere kullandımTamam folat diye yazar zaten folik asit o
Referans değerleri arasındaysa normal canım sen zaten folik asit kullanmıyormuydun?
İnşallah canım bilmiyorum ki belkide öyledir. Bide şey sorcam sana folidays folik asit iyi mi onun hakkında fikrin var mıHmmmm öyle demekki idrar testleri hcg 20-50 ml'den aşağıdaysa saptayamaz zaten
Belkide kimyasal düşük yaptın ...zaten adet zamanlarına denk gelirmiş o çoğu zaman farkedilmezmiş. Hayırlısı olsun canım bu ay Rabbim sağlıkla nasip eder inşaAllah
Bir bucuk ay önce kullandım iki ay sonra bıraktım kilo yapıyor gebelikte bir kere kullandımama midem almiyor zor kullanıyorum ben hapları bildim bileli pazartesi randevum var inşallah herşey yolundadır
İnşallah canım bilmiyorum ki belkide öyledir. Bide şey sorcam sana folidays folik asit iyi mi onun hakkında fikrin var mı☺
İnsanın kafası karışıyor Bende öyleyim kullansammi kullanmasammi doktora sorcam bana solgar di değilmi onu versin diyicem evet canım ilk gidiş ve zaman geçmiyor buraya alıştım ders çalışıyorum unv sınavı için ama calisamiyorum bide bu mide problemj başladı hep uzanmak istiyorumİnşaallah canımgüzel haberlerini bekliyorum ilk gidişin olacak dimi?
Ben hiç kullanmadım folik asiti doktor kullan demeyince
Kullansammı bilmiyorum kadın doğum doktoru da şuan gerek yok dedi ama ne bileyim işte
Sonraki randevunu aldın mi canım o zaman tekrar bakar sorarsin hem doktor dediyse takma kuzum yaneGeçenlerde onu internette görmüştüm onun hakkında bilgim yok kuzum ama internetten prospektüsüne bakabilirsin acaba sadece folik asit mi içeriyor gebelere uygunmu bilemiyorumeczacılar bilir
Ben Solgar veya folidoce'yi öneriyorum canım
İnşallah canım benim inşallah ❤ ❤Çok mutlum oldum değer iyi inşallah yükselir tebrik ederim seni canım rabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin darısı bizim topik kızlarına ve herkese
İçinde prospektüsü yoktukiGeçenlerde onu internette görmüştüm onun hakkında bilgim yok kuzum ama internetten prospektüsüne bakabilirsin acaba sadece folik asit mi içeriyor gebelere uygunmu bilemiyorumeczacılar bilir
Ben Solgar veya folidoce'yi öneriyorum canım
Normal bir durum telaş yapmayın, sağda solda kasık ağrısı olabilir belde de ağrı yapabilir.Kızlar merhaba 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama sol tarafımda kasığımda ara ara ağrılar var sağ da hiç bişey hissetmiyorum normal mı bu durum yaşayan var mı aranızda haftaya cuma keseyi görmeye gidiceğiz doktora
İnsanın kafası karışıyor Bende öyleyim kullansammi kullanmasammi doktora sorcam bana solgar di değilmi onu versin diyicem evet canım ilk gidiş ve zaman geçmiyor buraya alıştım ders çalışıyorum unv sınavı için ama calisamiyorum bide bu mide problemj başladı hep uzanmak istiyorum
Kızlar merhaba 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama sol tarafımda kasığımda ara ara ağrılar var sağ da hiç bişey hissetmiyorum normal mı bu durum yaşayan var mı aranızda haftaya cuma keseyi görmeye gidiceğiz doktora
Bende hastalandım canım, giremedim buaralar pek fırsatım olmadı yazmaya tatlın kusura bakma. Yeni bat 6 Mayıs@LiMm
@Eslem91
@hayat2828
@szfb
@eecemyldz
@virgo_35
@Aselkocak
asihan
@Semaes
@minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
@Morzirhli
@nejlaa 86
@GltnByrktr
@Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı?Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
Arkadaşlar ben genel bir test yaptırmak istiyorum bunun için hangi testleri yaptırmam gerekir. 1 yıl önce değerlerim normal çıkmıştı. Ama o zaman bekardım ve yeni denmeye başladık bebek için. Sadece hormon testlerine bakılsam herşey ortaya çıkar mı ek bir testte gerek var mı? Folik asit kullanmalı mıyım sizce? Bu aşamda neler yiyip içmek gerekir hurma incir vs önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?