- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.861
Bende hastalandım canım, giremedim buaralar pek fırsatım olmadı yazmaya tatlın kusura bakma. Yeni bat 6 Mayıs
kızlar acil cevap istiyorum beta hcg 26-42mıul/l çıkınca ne oluyor gebelik varmı demek
26 mı 42 mi hangisi canım. Bir de adet geçti mi
Test yaptm cnım hamileyim26 mı 42 mi hangisi canım. Bir de adet geçti mi
Sonraki randevunu aldın mi canım o zaman tekrar bakar sorarsin hem doktor dediyse takma kuzum yane
Canım çok sevindim yaa sağlıkla artar inşallah değerlerinn :)) Ay darısı başımıza :))) hangi değerlerin düşükmüş ki doktorlar böyle tepki verdiler merak ettim?CNım hemşire fobliol diye Bi ilaç yazmış beni dövecekti kadın madem cocuk istiyosun neden 3 ay öncedennbaşlamadınndiye ya bilmiyordum dedim bide özel hastane ben orda sevinçten uçuyorum gelmiş insallah folik asit kullanmıssındır diyor korktum doktora girdim artık hemen öğlene kadar çalısıyormus doktorlar doktor bana cpcugun olmaz diyen doktorun sonuçlarına baktı üzülerek söylüyorum ama bana gelsen bende umutsuz olabilirdim dedi şok oldum kadın bende sok oldum dedi kızlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve dua edin bende edeceğin inanın bu arada ikiz gebelik olabilir iki sgün sonra kan ver bidaha bakalım dedi tekrar tüm kan tahlilleri istediği folik asit içmeiğimi söyledim sorun degil bundan sonraki 3 ayda açıgı kapatmaya calıscaz dedi
E nabızdan bakabiliosn cnımKızlar sağlık ocağındaki test sonuçlarını nette görebiliyor muyuz e devlette falan?
Doktor dedi zaten canım kullan diye. Ben bi şişe kullanmıştım 3 aya tamamla dediHadi canım yaama tedavisi var onun korkma benim anneminde eskiden çok varmış bide kisti varmış hem yara hem kist doktorlar asla çocuğun olmaz demişler ama Allah 3 evlat nasip etti Sakın bozma moralini tedavini gör Allah'ın izniyle bebişin gelir
O bahsettiğin folik asiti de bence bi doktora sor hamileliktede kullanılıyormu diye
Olaki hamile kaldın zarar verecek bişey olmasın
Regl kanaman siyah mı oldu canım? Noldu ne zaman oldun geciktin mi? Ben olayı kaçırdım daha önce anlattıysan.Eneaciz
kuzum. Şimdi hastaneden çıktım doktora söyledim regl kanamasının siyah olduğunu. Belki düşük yapmışındır diye kan testi istedi.
Tamam canım sağol pazartesi kan vercem inşallah bebiş vardır. Seninde hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.E nabızdan bakabiliosn cnım
Amin cnım benim çok teşekkredrm inş bebişn vardır rabbim tüm isteyenlere nasip etsnTamam canım sağol pazartesi kan vercem inşallah bebiş vardır. Seninde hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Aminn canım inşallah.Amin cnım benim çok teşekkredrm inş bebişn vardır rabbim tüm isteyenlere nasip etsn
Doktor dedi zaten canım kullan diye. Ben bi şişe kullanmıştım 3 aya tamamla dediyok doktor zaten büyük bi hastalık demedi yeni evlisin dedin çocuk olduktan sonra doğumdan sonra yakarız dedi
Ay aynen benimkide çamur gibiydi yani tuhaftı değişikti eskiler gibi hiç değildi. Regl günümden bir gün önce başladı ama hepi topu 2 gün sürdü diyemem. Sadece bir gün çok yoğundu diğer 2-3 gün lekelenme şeklindeydi. Bal tarçın çörekotu yapmıştım ben ondandır diye düşündüm, ama onu yapanlar böyle birşey yaşamamış. Doktorda belki kimyasaldır düşük olmuştur dedi kan testi istediRegl kanaman siyah mı oldu canım? Noldu ne zaman oldun geciktin mi? Ben olayı kaçırdım daha önce anlattıysan.
Benimde bu ay siyah geldi de afedersin çamur gibiydi çok kötü oldu.
Benim uzun sürdü canım. Ama senin dediğin gibi ilk denememizde olmuştu. Böyle çamur gibi bie akıntı gelmişti 1 gün ben yerleşme kanaması falan sanıp sevinmiştimm. Ertesi gün doktora gitmiştim değerim 20 30 gibi birşey çıkmıştı. Sevindim hamileyim diye 2 3 gün sonra regl olmuştum.ama yerleşme kanamasıda zaten daha ince oluyormuş sonradan öğrenmiştim. Belki sanada böyle birşey olabilir.Ay aynen benimkide çamur gibiydi yani tuhaftı değişikti eskiler gibi hiç değildi. Regl günümden bir gün önce başladı ama hepi topu 2 gün sürdü diyemem. Sadece bir gün çok yoğundu diğer 2-3 gün lekelenme şeklindeydi. Bal tarçın çörekotu yapmıştım ben ondandır diye düşündüm, ama onu yapanlar böyle birşey yaşamamış. Doktorda belki kimyasaldır düşük olmuştur dedi kan testi istedi
Bi tek ben mi bulantı yasıyorum kızlar
20-30 olunca olumsuz mu oluyor canım. Bende ilk denemede regl den 2 gün öncemi ne duramamıştım kan vermiştim 1.20 çıkmıştıBenim uzun sürdü canım. Ama senin dediğin gibi ilk denememizde olmuştu. Böyle çamur gibi bie akıntı gelmişti 1 gün ben yerleşme kanaması falan sanıp sevinmiştimm. Ertesi gün doktora gitmiştim değerim 20 30 gibi birşey çıkmıştı. Sevindim hamileyim diye 2 3 gün sonra regl olmuştum.ama yerleşme kanamasıda zaten daha ince oluyormuş sonradan öğrenmiştim. Belki sanada böyle birşey olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?