Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonraki randevunu aldın mi canım o zaman tekrar bakar sorarsin hem doktor dediyse takma kuzum yane

Daha randevu almadım cano bu sefer galiba özele gidicem evime yakın özel poliklinik var devletle uğraşmayayım diyorum uzak zaten
Oğlumdada ilk usg yi burda baktırmıştım
Bu seferlikde böyle yapayım diyorum
Haftaya gitmeyi düşünüyorum pazartesi giderim belki eğer görünmezse 10 gün sonraya ücretsiz kontrolüm olacak o zamana giderim artık yine en azından yakın yer oğlumda ilk 5+4'te gidip keseyi görmüştüm kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti 6+5'te duymuştum çok şükür inşaallah yine öyle olur.... Sen ne zaman gittiydin ilkinde?

Canım çok sevindim yaa sağlıkla artar inşallah değerlerinn :)) Ay darısı başımıza :))) hangi değerlerin düşükmüş ki doktorlar böyle tepki verdiler merak ettim?

Doktor dedi zaten canım kullan diye. Ben bi şişe kullanmıştım 3 aya tamamla dedi yok doktor zaten büyük bi hastalık demedi yeni evlisin dedin çocuk olduktan sonra doğumdan sonra yakarız dedi

Eneaciz
kuzum. Şimdi hastaneden çıktım doktora söyledim regl kanamasının siyah olduğunu. Belki düşük yapmışındır diye kan testi istedi.
Regl kanaman siyah mı oldu canım? Noldu ne zaman oldun geciktin mi? Ben olayı kaçırdım daha önce anlattıysan.
Benimde bu ay siyah geldi de afedersin çamur gibiydi çok kötü oldu.

Regl kanaman siyah mı oldu canım? Noldu ne zaman oldun geciktin mi? Ben olayı kaçırdım daha önce anlattıysan.
Benimde bu ay siyah geldi de afedersin çamur gibiydi çok kötü oldu.
Ay aynen benimkide çamur gibiydi yani tuhaftı değişikti eskiler gibi hiç değildi. Regl günümden bir gün önce başladı ama hepi topu 2 gün sürdü diyemem. Sadece bir gün çok yoğundu diğer 2-3 gün lekelenme şeklindeydi. Bal tarçın çörekotu yapmıştım ben ondandır diye düşündüm, ama onu yapanlar böyle birşey yaşamamış. Doktorda belki kimyasaldır düşük olmuştur dedi kan testi istedi

Benim uzun sürdü canım. Ama senin dediğin gibi ilk denememizde olmuştu. Böyle çamur gibi bie akıntı gelmişti 1 gün ben yerleşme kanaması falan sanıp sevinmiştimm. Ertesi gün doktora gitmiştim değerim 20 30 gibi birşey çıkmıştı. Sevindim hamileyim diye 2 3 gün sonra regl olmuştum.ama yerleşme kanamasıda zaten daha ince oluyormuş sonradan öğrenmiştim. Belki sanada böyle birşey olabilir.

20-30 olunca olumsuz mu oluyor canım. Bende ilk denemede regl den 2 gün öncemi ne duramamıştım kan vermiştim 1.20 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…