Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim

Inan 4+5 gibi biseydi öyle kusuratti sonra 7 haftada duymuştum kalp atışını canım Ben bir seferligine devlete gidecem eğer yolum düşmese benim doktor var özel de çok iyi sen bişey söylemeden herşeyi söylüyor hatta tahlil yaptirinca git devlette yaptir diyor çok ilgileniyor

Ne güzel ah keşke benimde öyle bi doktorum olaydı

Kızlar yaa ben bişey soracağım. Hani şu yapışken jelimsi şeffaf 3 cm den fazla uzayan akıntı var ya, yumurtlama akıntısı dediğiniz, bana o akıntı dikkat etttim de ortalama iki adet arasında 2-3 hafta kadar oluyo. Yani iki gün geçiyo sora tekrar. Kokusus kaşıntısız ve şeffaf yani. Acaba sperm mi bunu oluşturuyo diye şüphelendim ama 5 gün eşimle birlikte olmadığımızda da baktım yine var ve bildiğiniz aynı öyle jel gibi. Normalde ben hiç akıntısı olan biri değilim bu akıntılar da çoğunluk tuvalet kağıdında kalıyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

40 gün çok ya çok mu yoğun ki
Hemde nasıl bazen geçiyor ben bir randevu kontrol amaçlı almıştım 18 de aradım 30 nisana verdiler hastaları cooook var yada sabah saat 6 7 gidecen kimlik birakacan 9 kadar bide ustune sırayla alıyor siran ta Öğleden sonra geliyor o kadar da kalamam oğlum küçük

Antibiyotik iğnesini vuruldum bidaha ki aya ümitliyim üzülmem insallah geç döllenme olduysa rabbim korusun inşallah

Hamile olan arkadaşlar adına cooook sevindim rabbim bizlerede nasip eder inşallah yeni gelenlerede kucak dolusu selamlar
Pazartesi tekrar test yapıcam bende kızlar sonucu artık cidden merak ediyorum gidip gidip teste bakıyorum çizgi kaybolmuşmu duruyomu diye hiç adet olvakmış gibi hissetmiyorum o kadar cok kasık ağrılarım batmalarım vardı ader olcamı düşünüyodum ama hepsi geçti bi gun daha sıkıcam dişimi allahın izniyle bu yaptığım testtede çizgi çıkarsa doktora gidicem hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…