- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.881
Kimyasal olmuş canım ondan öyle demişti doktor.20-30 olunca olumsuz mu oluyor canım. Bende ilk denemede regl den 2 gün öncemi ne duramamıştım kan vermiştim 1.20 çıkmıştı
Kimyasal olsa bile iyi ya en azından hamile olabiliyorum derimKimyasal olmuş canım ondan öyle demişti doktor.
Teşekkür ederimYine hormon tahlili yaptırman lazım 1 yıl öncesi uzun bi süre zaten bu değerler sürekli değişebiliyor... Adetinin 2 yada 3.günü hormonlara bakıyolar biliyosun
Onun dışında sağlık ocağında bütün kan değerlerine baktırmak istediğini söylersen iyi olur ama şunları belirt çünkü söylemeyince hepsine bakmayabiliyolar. Demir ,fsh, d vitamini,b12 ve folik asit. Folik asiti kan değerlerine baktırdıktan sonra kullan bence çünkü kanında belki yüksek seviyededir
Ben öyle yaptım ve gerek olmadığı için kullanmadım. Üreme sağlığı için fındık ceviz kabak çekirdeği badem tüketebilirsin eşinle beraberbide keçiboynuzu özellikle eşin için çok faydalıdır ...yeterli sebze baklagil
arada et yumurta tüketirseniz e daha ne olsun
Inan 4+5 gibi biseydi öyle kusuratti sonra 7 haftada duymuştum kalp atışını canım Ben bir seferligine devlete gidecem eğer yolum düşmese benim doktor var özel de çok iyi sen bişey söylemeden herşeyi söylüyor hatta tahlil yaptirinca git devlette yaptir diyor çok ilgileniyorDaha randevu almadım cano bu sefer galiba özele gidicem evime yakın özel poliklinik var devletle uğraşmayayım diyorum uzak zaten
Oğlumdada ilk usg yi burda baktırmıştım
Bu seferlikde böyle yapayım diyorum
Haftaya gitmeyi düşünüyorum pazartesi giderim belki eğer görünmezse 10 gün sonraya ücretsiz kontrolüm olacak o zamana giderim artık yine en azından yakın yeroğlumda ilk 5+4'te gidip keseyi görmüştüm kalp atışı için 10 gün sonra gel demişti 6+5'te duymuştum çok şükür inşaallah yine öyle olur.... Sen ne zaman gittiydin ilkinde?
bende varım canım çok kötü yemek yiyemiyorum gün boyu midem bulanıyorBi tek ben mi bulantı yasıyorum kızlar
Inan 4+5 gibi biseydi öyle kusuratti sonra 7 haftada duymuştum kalp atışını canım Ben bir seferligine devlete gidecem eğer yolum düşmese benim doktor var özel de çok iyi sen bişey söylemeden herşeyi söylüyor hatta tahlil yaptirinca git devlette yaptir diyor çok ilgileniyor
Ben ondan sonraki 2 ay hamile kalamadım onu napcazKimyasal olsa bile iyi ya en azından hamile olabiliyorum derim
İnsallah olur bende eltimin bir doktoru vardı oda ordaydi randevuyu 40 gün sonraya veriyor bu açıdan sikintiNe güzel ah keşke benimde öyle bi doktorum olaydı
Benmde bat 16 nisan kızlar. Bas donmem var ama bide kask agrim var ya yine adet olmak istemiyorum bir buck sene oldu artk
İnsallah olur bende eltimin bir doktoru vardı oda ordaydi randevuyu 40 gün sonraya veriyor bu açıdan sikinti
26,42'miş küsüratıymış o bende başta anlayamamıştım
Çok teşekkür ederim daha önce düşük yaptığım için daha da tedirginim inşallah sağlıkla devam ederNormal o ağrılar olur normaldir önemli olan ağrıların aşırı ve kanama olmaması
Hayırlı olsun
Hemde nasıl bazen geçiyor ben bir randevu kontrol amaçlı almıştım 18 de aradım 30 nisana verdiler hastaları cooook var yada sabah saat 6 7 gidecen kimlik birakacan 9 kadar bide ustune sırayla alıyor siran ta Öğleden sonra geliyor o kadar da kalamam oğlum küçük40 gün çok yaçok mu yoğun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?