- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.901
Hemde nasıl bazen geçiyor ben bir randevu kontrol amaçlı almıştım 18 de aradım 30 nisana verdiler hastaları cooook var yada sabah saat 6 7 gidecen kimlik birakacan 9 kadar bide ustune sırayla alıyor siran ta Öğleden sonra geliyor o kadar da kalamam oğlum küçük
Kızlar kasık ve bel ağrım oluyo bat 20 nisan. Geçen aylarda da aynısı olmuştu ümitlenemiyorum o yüzden
Amiin canım benim inşallah 10 aydır bekliyorumİnşaallah vardır canım ya biraz daha sabret Rabbim yüzünü güldürsün
Hamile olan arkadaşlar adına cooook sevindim rabbim bizlerede nasip eder inşallahyeni gelenlerede kucak dolusu selamlar
Pazartesi tekrar test yapıcam bende kızlar sonucu artık cidden merak ediyorum gidip gidip teste bakıyorum çizgi kaybolmuşmu duruyomu diye hiç adet olvakmış gibi hissetmiyorum o kadar cok kasık ağrılarım batmalarım vardı ader olcamı düşünüyodum ama hepsi geçti bi gun daha sıkıcam dişimi allahın izniyle bu yaptığım testtede çizgi çıkarsa doktora gidicem hemen
Evet en son prolaktinim yuksekti ilaç kullanyrm 2aydır. Göğüslrm prolaktin yükseklğnden ağrıydr ama hç bu kdr zorlamamştı.Prolaktin hormonuna bakıyor doktorun değil mi çocuksuz bayanlarda da artık olabiliyor adetlerde gecikme azalma yapıyor ve hamile kalmayı engelliyor
İnşallah canımBende senin durumunu çok merak ediyorum bu kadar bekledin inşaallah beklediğin sonuca ulaşırsın
Amiin canım benim inşallah 10 aydır bekliyorum
Evet benimki de sonradan çıktı. Hep aynı doktora gdyrm pko başlamış dha önce yktu snde ddi şubatta gittğmde. Yumurtlklarnda birden fazla kist görmştr yada yumrtlklarn sağlıklı gözüküyosa bile hormonların düzensizse pko teşhisi koyuyorlar.Çok geçmiş olsun inşallah hamilesindir
Bu göğüs sıralamasını 2aydan beri çekiyorum dayanılmayacak kadar 2 ay öncesinde yoktu takı doktor Bana pkolusun diyene kadar tekrar başka doktora göründüm pkolu değilsin dedi şaşırdım oğluma ilk aydan kalmıştım hamile bu pko denilen şey sonradan çıkarmıki düzensizlik yaşamam sivilce kıllanma hiç yok bunlar
Hamilelerin duası kabul olurmuşİnşaallah gelecek kuzun sabır canım benimbende 28 ay bekledim bilirim ne demek olduğunu....Rabbim nasip edecek göreceksin
Yaa ben sana sordum diye ortaya yazmışımBen ondan sonraki 2 ay hamile kalamadım onu napcazGerçi araya zaman aşımı girdi ilk demem yazındı sonraki ay yapsam belki olurdu hahahah
Kuzum bizim 4.denememiz olcak işte bu ay seninde 5.denemendi dimi?Yaa ben sana sordum diye ortaya yazmışımsen ne zamandır istiyordunnn ☺
Şuan 5. Nin içindeyiz. Ama daha yumurtlama gününe bile gelmedi. İnşallah bu ay son olurKuzum bizim 4.denememiz olcak işte bu ay seninde 5.denemendi dimi?
Hamile olan arkadaşlar adına cooook sevindim rabbim bizlerede nasip eder inşallahyeni gelenlerede kucak dolusu selamlar
Pazartesi tekrar test yapıcam bende kızlar sonucu artık cidden merak ediyorum gidip gidip teste bakıyorum çizgi kaybolmuşmu duruyomu diye hiç adet olvakmış gibi hissetmiyorum o kadar cok kasık ağrılarım batmalarım vardı ader olcamı düşünüyodum ama hepsi geçti bi gun daha sıkıcam dişimi allahın izniyle bu yaptığım testtede çizgi çıkarsa doktora gidicem hemen
Yok canım kan sonucu pazartesi ara dedi doktor. Smear da diğer Pazartesi daha var yaniK KurkmantoluS kuzumm sonucun ne zaman çıkacakk ya da çıktı da ben mi kaçırdımm
Yok canım kan sonucu pazartesi ara dedi doktor. Smear da diğer Pazartesi daha var yani
Kaçında adet olmuştun canım? Ben 1 nisanda oldum. Henüz bende yumurtlama dönemine gelmedim.Şuan 5. Nin içindeyiz. Ama daha yumurtlama gününe bile gelmedi. İnşallah bu ay son olur
İnşallajçh kuzum belirsizlik o kadar zor ki bide terazi burcuyum zaten kendim başlı başına takıntılı karardız biriyim gerisini sen düşün yaniAy hadi inşaAllah canımmm yaaa. Ne zamandır bu belirsizlik stresi yaşıyorsun. İnşaAllah gebelikle müjdelenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?