- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.921
Yazarım yazmam mı canım arkadaşımHmmm bak yaz mutlakaa banaa merak ederimmmm
Ay bende kızzzKaçında adet olmuştun canım? Ben 1 nisanda oldum. Henüz bende yumurtlama dönemine gelmedim.
Bu testin markası ne ?? Dün birinde daha böyle oldu hiç çıkmamıştı. Sen o değilsin demiKızlar bu normal mi yumurta takıbı yapıyorum
Ayy benim o yaa mıratech markasıBu testin markası ne ?? Dün birinde daha böyle oldu hiç çıkmamıştı. Sen o değilsin demi
Canim kuruma cizgisi degil gibi yaDaha önce hiç bu kadar kalın bi kuruma çizgisi gördünüz mü testlerinizde kızlar daha önce cok denk geldi bana 1 2 saat sonra yada ertesi gun beliren kuruma çizgidi ama incecikti bundan daha soluktu ilk defa kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta çıktı ikinci çizgi o yuzden umudum git gide artıyo ama başına gelen var mı merak ettim düşünmeden duramıyorum vallahi pazartesi olsun bian önce allahtan yarın kayınvalidemlerde olcazda orda işlenirken aklıma gelmez fazla koşturmaktan
O zaman bu testlerde bi sorun var canım ya. Bilmiyorum ama hiç çıkmaması normal değil bozuk yani.Ayy benim o yaa mıratech markası
Hıc yok dimi ya ben mi anlamıyorum dıyodumO zaman bu testlerde bi sorun var canım ya. Bilmiyorum ama hiç çıkmaması normal değil bozuk yani.
Bu testin markası ne ?? Dün birinde daha böyle oldu hiç çıkmamıştı. Sen o değilsin demi
Ayy benim o yaa mıratech markası
Yok canım ya. Bak bende çekmiştim bu ikisi kalmış bunlar yumurtlama olmadan bir gün önce ve yumurtlama günü. Ama benim normalde de silikte olsa mutlaka ikinci çizgi olurdu.Hıc yok dimi ya ben mi anlamıyorum dıyodum
Evet ta kendisiyimBende şuan o mu diye düşünüyordum
Dun aksam verdim canım pazartesi anca gelirAy o zaman sen hiç oyalanma bunlarla laboquick ovu testi sipariş ver internetten toplu olanından
HahahhhBende şuan o mu diye düşünüyordum
Kuzum benim adet tarihim 3 nisandı sözde 1 ve 2 nisanda lekelenmem oldu birer kere 5 nisanda tedt yaptım negatifti 5 nisan yaptım bu testi ill 3 4 dk bi çizgi var gibiydi sanki ama görmek istediğim için görüyom herhaşde dedim çünkü o kadar cok silikti ki kamerayı bırak gözünle bile zor görünüyodu yoktur dedim bıraktım donra bi daha bakmadım işim vardı cok aklımdan cıkmış gece atmak için gittiğimde çizgiyi gördüm bi dahada test yapamadım pazartesi alırsa eşim inşallah yapcam bidahaCanim kuruma cizgisi degil gibi yabenim kuruma cizgisi negatif foto yapinca cikmiyodu. Ne kadar var adete
Hani fotoMerhabalar beklenen adet tarihim 23 nisan yani 7 gün var ben ise dayanamadım bugün işten geldikten sonra test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı kafam karıştı
Daha önce hiç bu kadar kalın bi kuruma çizgisi gördünüz mü testlerinizde kızlar daha önce cok denk geldi bana 1 2 saat sonra yada ertesi gun beliren kuruma çizgidi ama incecikti bundan daha soluktu ilk defa kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta çıktı ikinci çizgi o yuzden umudum git gide artıyo ama başına gelen var mı merak ettim düşünmeden duramıyorum vallahi pazartesi olsun bian önce allahtan yarın kayınvalidemlerde olcazda orda işlenirken aklıma gelmez fazla koşturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?