Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu normal mi yumurta takıbı yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20190413_191805.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 70
Daha önce hiç bu kadar kalın bi kuruma çizgisi gördünüz mü testlerinizde kızlar daha önce cok denk geldi bana 1 2 saat sonra yada ertesi gun beliren kuruma çizgidi ama incecikti bundan daha soluktu ilk defa kontrol çizgisiyle aynı kalınlıkta çıktı ikinci çizgi o yuzden umudum git gide artıyo ama başına gelen var mı merak ettim düşünmeden duramıyorum vallahi pazartesi olsun bian önce allahtan yarın kayınvalidemlerde olcazda orda işlenirken aklıma gelmez fazla koşturmaktan

Eklentiler

• PicsArt_04-13-07.15.17.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20190413_191332.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 20190413_191226.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 62
Canim kuruma cizgisi degil gibi ya benim kuruma cizgisi negatif foto yapinca cikmiyodu. Ne kadar var adete

Hıc yok dimi ya ben mi anlamıyorum dıyodum
Yok canım ya. Bak bende çekmiştim bu ikisi kalmış bunlar yumurtlama olmadan bir gün önce ve yumurtlama günü. Ama benim normalde de silikte olsa mutlaka ikinci çizgi olurdu.

Eklentiler

• 167433FC-E22D-46F6-8603-413048EDA881.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 674A0864-5B0A-46FF-A978-4B3A2858EB35.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 44
Canim kuruma cizgisi degil gibi ya benim kuruma cizgisi negatif foto yapinca cikmiyodu. Ne kadar var adete
Kuzum benim adet tarihim 3 nisandı sözde 1 ve 2 nisanda lekelenmem oldu birer kere 5 nisanda tedt yaptım negatifti 5 nisan yaptım bu testi ill 3 4 dk bi çizgi var gibiydi sanki ama görmek istediğim için görüyom herhaşde dedim çünkü o kadar cok silikti ki kamerayı bırak gözünle bile zor görünüyodu yoktur dedim bıraktım donra bi daha bakmadım işim vardı cok aklımdan cıkmış gece atmak için gittiğimde çizgiyi gördüm bi dahada test yapamadım pazartesi alırsa eşim inşallah yapcam bidaha

Merhabalar beklenen adet tarihim 23 nisan yani 7 gün var ben ise dayanamadım bugün işten geldikten sonra test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı kafam karıştı

Bunca sene bende kuruma çizgisi dahi olmamıştı ilk kez oldu bu ay ama inceydi onda da gebeymişim hamdolsun. Ama seninki kalın olması kuruma değil gibi. Ay hadi inşaAllah güzel haberler alırızz yaaa

Ovulasyon da bile cift cızgıyı goremedım cift ı bırakın hıc cızgı goremedim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…