- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.941
Merhabalar beklenen adet tarihim 23 nisan yani 7 gün var ben ise dayanamadım bugün işten geldikten sonra test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı kafam karıştı
Kuzum benim adet tarihim 3 nisandı sözde 1 ve 2 nisanda lekelenmem oldu birer kere 5 nisanda tedt yaptım negatifti 5 nisan yaptım bu testi ill 3 4 dk bi çizgi var gibiydi sanki ama görmek istediğim için görüyom herhaşde dedim çünkü o kadar cok silikti ki kamerayı bırak gözünle bile zor görünüyodu yoktur dedim bıraktım donra bi daha bakmadım işim vardı cok aklımdan cıkmış gece atmak için gittiğimde çizgiyi gördüm bi dahada test yapamadım pazartesi alırsa eşim inşallah yapcam bidaha
İnşallah gebelikte görürsün çift çiftOvulasyon da bile cift cızgıyı goremedımcift ı bırakın hıc cızgı goremedim o derece
Ay canım bende aynı testten yaptım markası aynı benimde 7 günüm var bende de böyle çıktıAyy benim o yaa mıratech markası
Çok şükür canım ince bile olsa hamilelik varmış benim çok başıma geldi ama hepsindede hüsrandı sonu inşallah bu seferde oyle değildirBunca sene bende kuruma çizgisi dahi olmamıştıilk kez oldu bu ay ama inceydi onda da gebeymişim hamdolsun. Ama seninki kalın olması kuruma değil gibi. Ay hadi inşaAllah güzel haberler alırızz yaaa
Çok şükür canım ince bile olsa hamilelik varmış benim çok başıma geldi ama hepsindede hüsrandı sonu inşallah bu seferde oyle değildir
Hamilelerin duası kabul olurmuş ☺ İnşallah ben de bir gün buraya hamileyim yazacam
Seninle ayniyiz 3 Nisanda benimde kahve kesildi konuştuk ya ins cnm 17 nisan kadar bekliycem benİkinci çizgi cıksada Hep bu tarz incecik çıkıyodu kızlar her defasındada kan veriyodum negatif oluyodu bu sefer kalın bi çizgi olunca acaba mı diyemeyen duramıyorum
Valla bu ay o kadar karmakarışık oldu ki inan canım şaşkına döndüm tam net konusabilsem keske burda inşallah benimde öyledir ya artık inanamıyorum o kadar cok yanıltan çizgilerle sevinip üzüldük kiAynenn benimde böyle olduu kuzumm. İlk hali kimse görmüyordu ama ben hayali görüyor gibiydim. Kurudukca ince cizgi oldu. Senin kalın bileee. Ay bence varrr inşaAllah
Canım fotoHani foto
İnşallajçh kuzum belirsizlik o kadar zor ki bide terazi burcuyum zaten kendim başlı başına takıntılı karardız biriyim gerisini sen düşün yani
Valla bu ay o kadar karmakarışık oldu ki inan canım şaşkına döndüm tam net konusabilsem keske burda inşallah benimde öyledir ya artık inanamıyorum o kadar cok yanıltan çizgilerle sevinip üzüldük ki
Burda konuşmak sizlerle o kadar iyi geliyo ki içime umut doluyo heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ya haklısın canım ilk kez geldi başıma zaten ne yazıcamıda şaşırıyorum o kadar cok net konusup yanıldığım oldu ki kalakalıyorum ya gene hüsran olursa diyeBu sefer yerleşme gibi bir şey yaşadınnnnn en çok da bu umut verici bir şey
Yerlssme kanamasimdan 4 gun sonra felan cikiyomus testte canim bence var gibi insallah oyledir.Kuzum benim adet tarihim 3 nisandı sözde 1 ve 2 nisanda lekelenmem oldu birer kere 5 nisanda tedt yaptım negatifti 5 nisan yaptım bu testi ill 3 4 dk bi çizgi var gibiydi sanki ama görmek istediğim için görüyom herhaşde dedim çünkü o kadar cok silikti ki kamerayı bırak gözünle bile zor görünüyodu yoktur dedim bıraktım donra bi daha bakmadım işim vardı cok aklımdan cıkmış gece atmak için gittiğimde çizgiyi gördüm bi dahada test yapamadım pazartesi alırsa eşim inşallah yapcam bidaha
Arkadaşa yazmışın ya bu ovulasyon testi değil değilmi?? Yani bi çizgi gözüküyor evet ama hiç pembelik yok. Galiba kızlar daha iyi anlarsınız siz ben acemiyimCanım foto
Hayır ovülasyon değil canım valla bende acemiyim henüz 2 aylık evliyimArkadaşa yazmışın ya bu ovulasyon testi değil değilmi?? Yani bi çizgi gözüküyor evet ama hiç pembelik yok. Galiba kızlar daha iyi anlarsınız siz ben acemiyimEneaciz Yildiz__Tozu Mavi Boncugumm
Dur bakalım bir bilen cevap vercek şimdiHayır ovülasyon değil canım valla bende acemiyim henüz 2 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?