Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkinci çizgi cıksada Hep bu tarz incecik çıkıyodu kızlar her defasındada kan veriyodum negatif oluyodu bu sefer kalın bi çizgi olunca acaba mı diyemeyen duramıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190401-155123_Kadnlar Kulb.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 64

Aynenn benimde böyle olduu kuzumm. İlk hali kimse görmüyordu ama ben hayali görüyor gibiydim. Kurudukca ince cizgi oldu. Senin kalın bileee. Ay bence varrr inşaAllah

Bunca sene bende kuruma çizgisi dahi olmamıştı ilk kez oldu bu ay ama inceydi onda da gebeymişim hamdolsun. Ama seninki kalın olması kuruma değil gibi. Ay hadi inşaAllah güzel haberler alırızz yaaa
Çok şükür canım ince bile olsa hamilelik varmış benim çok başıma geldi ama hepsindede hüsrandı sonu inşallah bu seferde oyle değildir

Aynenn benimde böyle olduu kuzumm. İlk hali kimse görmüyordu ama ben hayali görüyor gibiydim. Kurudukca ince cizgi oldu. Senin kalın bileee. Ay bence varrr inşaAllah
Valla bu ay o kadar karmakarışık oldu ki inan canım şaşkına döndüm tam net konusabilsem keske burda inşallah benimde öyledir ya artık inanamıyorum o kadar cok yanıltan çizgilerle sevinip üzüldük ki

Bu sefer yerleşme gibi bir şey yaşadınnnnn en çok da bu umut verici bir şey
Burda konuşmak sizlerle o kadar iyi geliyo ki içime umut doluyo heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ya haklısın canım ilk kez geldi başıma zaten ne yazıcamıda şaşırıyorum o kadar cok net konusup yanıldığım oldu ki kalakalıyorum ya gene hüsran olursa diye

Yerlssme kanamasimdan 4 gun sonra felan cikiyomus testte canim bence var gibi insallah oyledir.

Arkadaşlar kuruma çizgisimi ama ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum

Eklentiler

• 20190413_175628.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…