- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.961
Canim kuruma cizgisi gibi ya hic pembelik yok.cunku. bence baska markayla tekrar deneArkadaşlar kuruma çizgisimi ama ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorumEki Görüntüle 2258231 Eki Görüntüle 2258231 Eki Görüntüle 2258233
Ne güzel kız cok sevindim bende acayip takıntılıyım aşırı hatta bazen kontrolden cıkıyorumBende terazi burcuyum
Valla öyle taktıkmı takıyoruz
Heycandan yanlış yazmışım canım lekelenmeden 3 gün sonra negatifti sonradan bile hiç çizgi yoktu çıkmadı lekelenmeden 7 gun sonra yaptım bu silik çizgi çıkan testiYerlssme kanamasimdan 4 gun sonra felan cikiyomus testte canim bence var gibi insallah oyledir.
Sanırım öyle az önce bi arkadaş daha aynı markayla yapmış bu şekilde çıkmış çünki sanırım bu testler böyleCanim kuruma cizgisi gibi ya hic pembelik yok.cunku. bence baska markayla tekrar dene
Bence kan ver sen pazartesi canim ya benim boyle cizgim olsa umitlenirdjmHeycandan yanlış yazmışım canım lekelenmeden 3 gün sonra negatifti sonradan bile hiç çizgi yoktu çıkmadı lekelenmeden 7 gun sonra yaptım bu silik çizgi çıkan testi
Vallahi ilk defa görüyorum bende baya bildiğin renksiz bence de testi tekrarla canım cok garip geldi bana daArkadaşlar kuruma çizgisimi ama ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorumEki Görüntüle 2258231 Eki Görüntüle 2258231 Eki Görüntüle 2258233
Insanlarin umuduyla oynuyolar yaSanırım öyle az önce bi arkadaş daha aynı markayla yapmış bu şekilde çıkmış çünki sanırım bu testler böyle
İnşallah canımmm rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahInsanlarin umuduyla oynuyolar yabende gecen ay yikilmistim resmen. Insallah tez vakitte nasip olur canim
Bana da öyle geldi tekrar denicemVallahi ilk defa görüyorum bende baya bildiğin renksiz bence de testi tekrarla canım cok garip geldi bana da
Amin canim insallahİnşallah canımmm rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Kan verebilsem ah keşke veremiyorum gidemiyorum eşimde götürmüyo daha önce kaç kere bi heycanla koşturup gittik sonuç hep 1.20 2.00 2.20 hep hüsran yani o yuzden eşim gitmek istemiyo koyulaşırsa zaten gideriz acele etmeyelim sonra daha cok üzülüyon kan testi verince diyo haklıda biyandan pazartesi test alırım bakarız tekrardan dedi en son 10 nisanda yapmıştım 3 gün geçti üzerinden illaki artık varsa bu test doğruysa kesin çıkar zaten artıkBence kan ver sen pazartesi canim ya benim boyle cizgim olsa umitlenirdjm
Arkadaşa yazmışın ya bu ovulasyon testi değil değilmi?? Yani bi çizgi gözüküyor evet ama hiç pembelik yok. Galiba kızlar daha iyi anlarsınız siz ben acemiyimEneaciz Yildiz__Tozu Mavi Boncugumm
Haklisin canim ne deyimKan verebilsem ah keşke veremiyorum gidemiyorum eşimde götürmüyo daha önce kaç kere bi heycanla koşturup gittik sonuç hep 1.20 2.00 2.20 hep hüsran yani o yuzden eşim gitmek istemiyo koyulaşırsa zaten gideriz acele etmeyelim sonra daha cok üzülüyon kan testi verince diyo haklıda biyandan pazartesi test alırım bakarız tekrardan dedi en son 10 nisanda yapmıştım 3 gün geçti üzerinden illaki artık varsa bu test doğruysa kesin çıkar zaten artık
Ne güzel kız cok sevindim bende acayip takıntılıyım aşırı hatta bazen kontrolden cıkıyorumbazen çok aşırı kararsızım
Canım foto
Bende öyle mesela bişeyi aldıktan sonra acaba öbürünü mü alsaydım diye hala düşünürümaslında emin olduğumuz konularda çok kararlıyızdır ama çok güzel yanlarımızda var şimdi çok içten oluşumuz dostluğumuz bi başkadır bağlandıkmı tam bağlanırız haksızlığa hiç gelemeyiz dimi
Benim yükselen burcum bile terazi
Ay hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerAy bende kızzz❤ Şaka gibi bir gündü
Canım sen testi yanlış uyguluyorsun sanırım. Çünkü bende ilk defa yapıyorum ve 3 4 tane testi çöpe attım bu şekilde yanlış uyguluyormuşum. Kuzenim sağolsun en ince detayına kadar anlattıHıc yok dimi ya ben mi anlamıyorum dıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?