- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.981
Bulursun insallh canım benimBu kadar yoğun olduğuna göre demekki herkes memnun demekki işini iyi yapıyordarısı başıma inşaallah bende kafama göre bi doktor bulurum
İnsallah bitanede sen olacaksin nasıl dayaniyon ben olsaydım şimdi doktora cooktan gitmiştim merakla bekliyorum canım inşallah vardır bize mutlu haber verirsinHamile olan arkadaşlar adına cooook sevindim rabbim bizlerede nasip eder inşallahyeni gelenlerede kucak dolusu selamlar
Pazartesi tekrar test yapıcam bende kızlar sonucu artık cidden merak ediyorum gidip gidip teste bakıyorum çizgi kaybolmuşmu duruyomu diye hiç adet olvakmış gibi hissetmiyorum o kadar cok kasık ağrılarım batmalarım vardı ader olcamı düşünüyodum ama hepsi geçti bi gun daha sıkıcam dişimi allahın izniyle bu yaptığım testtede çizgi çıkarsa doktora gidicem hemen
Burda konuşmak sizlerle o kadar iyi geliyo ki içime umut doluyo heyecanlanıyorum mutlu oluyorum ya haklısın canım ilk kez geldi başıma zaten ne yazıcamıda şaşırıyorum o kadar cok net konusup yanıldığım oldu ki kalakalıyorum ya gene hüsran olursa diye
Adet bitiminden itibaren mi sayıyorsun gunleri canımAy hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerBen şimdi test yaptım silik daha ama kasıklarım ağrıyor. Yarına biraz daha belirginleşir inşallah.
Yok canım direk başlangıç gününden itibaren saydım. 1 nisanda olmuştum adetimi 13 nisan olduğu için 13.gün olarak yazdım.Adet bitiminden itibaren mi sayıyorsun gunleri canım
Ben de 1 nısan da oldum bakalım ne olacak bu ayYok canım direk başlangıç gününden itibaren saydım. 1 nisanda olmuştum adetimi 13 nisan olduğu için 13.gün olarak yazdım.
Benim bir önceki yazdığımı okudun dimi. Bak elinde testin varsa birde benim dediğim gibi dene. Bende de senim gibi ikinci çizgi çıkmıyordu böyle yaptıktan sonra çıkmaya başladı.Ben de 1 nısan da oldum bakalım ne olacak bu ay
Tamam bir de boyle yapayım oyleyse ama yarın yapayım artıkCanım sen testi yanlış uyguluyorsun sanırım. Çünkü bende ilk defa yapıyorum ve 3 4 tane testi çöpe attım bu şekilde yanlış uyguluyormuşum. Kuzenim sağolsun en ince detayına kadar anlattı2 saat sıvı almıycaksın ve sıvı aldığın idrarınla da testi yapmayacaksın. Sıvı aldıktan sonra tuvaletini yap ondan sonra 2 saat geçsin öyle testi yap. Birde idrarını kaba yaparken idrarının sonuna doğru kaba koyman gerekiyormuş. Birde ben çok damlatıyordum çok damlatınca daha iyi çıkar umuduyla ama çok damlatınca çıkmıyor en fazla 3 damla damlat. Birde böyle dene bakalım.
Ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay yaAy hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerBen şimdi test yaptım silik daha ama kasıklarım ağrıyor. Yarına biraz daha belirginleşir inşallah.
28-29 güne bie oluyorum ben canımBen ovulasyon testi yapmıyorum bu ay yakaç gün senin döngünn aynıydak senin testlere göre davranayım
Ay ben de hiç yapmak istemezdim sırf su içemiyorum diye dayanamazdım bazen28-29 güne bie oluyorum ben canımyarın öbürsü gün yumurtlarım diye düşünüyorum. Normalde kasıklarım ağrımaz benim ama bu sefer şeffaf akıntjm ve sol kasık ağrım oldu nedense. Bende bir sonraki ay ovülasyon testiyle yapmam zaten böyle sürekli test yapasım geliyor bağımlılık yapıyor bende böyle şeyler psikopatmıyım neyim
Bnmdebende varım canım çok kötü yemek yiyemiyorum gün boyu midem bulanıyor
Bende gün boyu oldu bugün normalde sabahtı canım
Ovulasyon mu bu canımBende testimi atiyim bozukmu sizce
Yoo gebelikOvulasyon mu bu canım
Aaa o zaman sanki bişy var orda yaaYoo gebelik
İnş cnmAaa o zaman sanki bişy var orda yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?