Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah bitanede sen olacaksin nasıl dayaniyon ben olsaydım şimdi doktora cooktan gitmiştim merakla bekliyorum canım inşallah vardır bize mutlu haber verirsin

Ay canım benimmmm yaaa. Olmasa bile burada umutlanmak insana pozitif enerji veriyor

Tamam bir de boyle yapayım oyleyse ama yarın yapayım artık

Ay hadi inşallah bu ay yüzümüz güler Ben şimdi test yaptım silik daha ama kasıklarım ağrıyor. Yarına biraz daha belirginleşir inşallah.
Ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay ya kaç gün senin döngünn aynıydak senin testlere göre davranayım

Ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay ya kaç gün senin döngünn aynıydak senin testlere göre davranayım
28-29 güne bie oluyorum ben canım yarın öbürsü gün yumurtlarım diye düşünüyorum. Normalde kasıklarım ağrımaz benim ama bu sefer şeffaf akıntjm ve sol kasık ağrım oldu nedense. Bende bir sonraki ay ovülasyon testiyle yapmam zaten böyle sürekli test yapasım geliyor bağımlılık yapıyor bende böyle şeyler psikopatmıyım neyim

Ay ben de hiç yapmak istemezdim sırf su içemiyorum diye dayanamazdım bazen o zaman ben sana göre hareket etcem çünkü benimde öyle 29 gün falan. 5 gün gösteriyor takvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…