- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.001
Adet döngüsünün30-34 arasında olmasına zor yazmışsınız benim döngüm 28-75 arasında ve her sefereinde bi öncekiyle tamamen alakasız ben camdan falan atlıyım o zamanKuzum adet yumurtlamayla bağlantılı olduğu için bence biraz ileri atar hamilesindirde inşaallah olmazsın sana şeyi sorcam senin gözlemlerine göre yumurtlama akıntısından 1-2 gün sonra mı çatlama oldu?
Benim bu ayki ilişkilerim 9, 12 ve 15 marttaydı
12'si adetimin 15.günüydü o gün yoğun akıntı gelmişti ama ben 1-2 gün sonra çatladığını düşünüyorum çünkü 2 gün sonrası 17.günüm oluyor adet döngüm 31 di en son o yüzden adetimden 14 gün öncesi o gün olduğundan daha mantıklı geldi banaseninle aşağı yukarı döngümüz benziyor benimde 30,31,32 bazen 33 34 ...kestirememek zor durum ama bence seninki 21.gün çatladıysa adet öne atmıştır
bende varım canım çok kötü yemek yiyemiyorum gün boyu midem bulanıyor
Ayy insallah cift cizgiyi gorursun canimMrb Kızlar iki gün falandır giremiyorum sınavlarım var yarında var sınavda bile adet günlerimi hesaplıyorum artık kafam iyice gittiyarın 4 gün kalıyor test yapmayı düşünüyorum sabah ama sancım var bugün pekte umudum yok am bakalım inşallah Rabbimden allahım isteyen herkese nasip eder inşallah hamiş olanlarda varmış hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ❤
Hayırlı haberler cnmMrb Kızlar iki gün falandır giremiyorum sınavlarım var yarında var sınavda bile adet günlerimi hesaplıyorum artık kafam iyice gittiyarın 4 gün kalıyor test yapmayı düşünüyorum sabah ama sancım var bugün pekte umudum yok am bakalım inşallah Rabbimden allahım isteyen herkese nasip eder inşallah hamiş olanlarda varmış hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ❤
Ayy inşallah kuzum ya ama netim yok ama sınavdan gelince haber vermeye çalışcam 7 gün kala yaptım 3 4 saat sonra T C nin yanında çıkmıştı bozuk muydu neydi acepAyy insallah cift cizgiyi gorursun canimHaberlerini bekliyoruz. Bende carsambaya kadar dayanabilirsem test yapmayip kan vercem
İnsallah canım senin ne oldu kan falan verdin miHayırlı haberler cnm
Yok cnm bekliyorum testimi attim görmedinmiİnsallah canım senin ne oldu kan falan verdin mi
Çok sohbet vardı göremedim canım bi bakayımYok cnm bekliyorum testimi attim görmedinmi
Snki senin testte de sıkıntı var gibi canım çizgi tuhaf çıkmışBende testimi atiyim bozukmu sizce
Ay bu testler yidi bitirdi biziAyy inşallah kuzum ya ama netim yok ama sınavdan gelince haber vermeye çalışcam 7 gün kala yaptım 3 4 saat sonra T C nin yanında çıkmıştı bozuk muydu neydi acep☺
Olsun ewt bildiri gelmiyo size geliyomuÇok sohbet vardı göremedim canım bi bakayım
Hee ya bi çıkıyor bi çıkmıyor çıkınca da saçma sapan yerlerde çıkıyor testlerde artık kafayı yedi bizimleAy bu testler yidi bitirdi biziinsallah bu sefer cizgin olmasi gereken yerde cikar canim
Doğrudur ne diyim diğer adete kadar elimdeki testleri yapcamSnki senin testte de sıkıntı var gibi canım çizgi tuhaf çıkmış
Yok canım ya sayfayı yeniliyorum foruma giriyorum sonraOlsun ewt bildiri gelmiyo size geliyomu
Bi çıkacağı yerini bulmadı şu testler zatenDoğrudur ne diyim diğer adete kadar elimdeki testleri yapcam
Aynen bende sorun var galibaYok canım ya sayfayı yeniliyorum foruma giriyorum sonra
Hee ya bi çıkıyor bi çıkmıyor çıkınca da saçma sapan yerlerde çıkıyor testlerde artık kafayı yedi bizimle
Yoo olması gereken yerde kalin ciktiBi çıkacağı yerini bulmadı şu testler zaten ☺
Ewt en iyisini yaparsın en azından diğer ayı kaçırmadan calismaya devamgecen ay kuruma cizgisi denen illetten dolayi delirmistim. Ondan bu ay yapmadan direk kan vercem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?