Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet döngüsünün30-34 arasında olmasına zor yazmışsınız benim döngüm 28-75 arasında ve her sefereinde bi öncekiyle tamamen alakasız ben camdan falan atlıyım o zaman

Mrb Kızlar iki gün falandır giremiyorum sınavlarım var yarında var sınavda bile adet günlerimi hesaplıyorum artık kafam iyice gitti yarın 4 gün kalıyor test yapmayı düşünüyorum sabah ama sancım var bugün pekte umudum yok am bakalım inşallah Rabbimden allahım isteyen herkese nasip eder inşallah hamiş olanlarda varmış hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Ayy insallah cift cizgiyi gorursun canim Haberlerini bekliyoruz. Bende carsambaya kadar dayanabilirsem test yapmayip kan vercem

Hayırlı haberler cnm

Ayy insallah cift cizgiyi gorursun canim Haberlerini bekliyoruz. Bende carsambaya kadar dayanabilirsem test yapmayip kan vercem
Ayy inşallah kuzum ya ama netim yok ama sınavdan gelince haber vermeye çalışcam 7 gün kala yaptım 3 4 saat sonra T C nin yanında çıkmıştı bozuk muydu neydi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…