- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.041
Ne takvimi canım gebelik miKız takvim niye yapmıyorsun sen bakim :)))
Evet bende mide problemleri vardı biraz hamile olunca dayanamıyorum bazen ağlamak istiyorum önceki hamileligimde zor oldu ondan korkuyordum ama aynısı o zamanlar yoğurt ayran iyi geliyordu şimdi oda yoksağlıklı olsun bunlar geçer inşallah rabbim herkese nasıp etsin anneliği cNim senin nasıl geçiyor hamileliğin inşallah güzeldir
Evet iyi gelıorTuzlu yogurtmu o zaman gidiyim deniyin inşallah yiyebilirim
Belirtilerin var mıAy canım bende aynı testten yaptım markası aynı benimde 7 günüm var bende de böyle çıktı
Çok şükür canım iyi geçiyor senin inşallah sende olmaz mide bulantısı gün boyu tadını çıkar bu günler geri gelmezBenimde normalde mide sorunum vardı hep bulanır yanardı. Bazen yemek kokusu dokunur kramp girerdi.
Ama şimdi o halim yok çok şükür. Sadece sabah kahvaltı edemiyorum midem tuhaf oluyor. Havuç suyu bile yakıyo şuan. Aşırı gaz durumu başladı. Ara sıra ağrı kramp giriyor kasıklarıma. Öyle yani
Evet canım yapmışımbir uglumadan yaptim
Nasıl yapılıyor ki hiç bakmadım vallahCanım burayı diyorum. Kadınlar kulübüne yapmamışsın ya :)
Hasta oldum galibaİnşaallah miniğin seninledirRabbim nasip etsin
Nasıl yapılıyor ki hiç bakmadım vallah
Evet canım şimdi yaparım buldum ay tskler kuzum burda konuşunca azda olsa midem aklıma gelmiyorProfilden hesap ayarlarına giriyorsun. Orada bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyor. Tarih gireceksin oraya
Evet canım şimdi yaparım buldum ay tskler kuzum burda konuşunca azda olsa midem aklıma gelmiyor
Gündüz iş güç çocuk birakmiyorki çok yaramazNe demek canım benimmiyi geliyorsa çıkma sen buradan
Daha yeni geçen ay korumadık ama mantar oldum bir sürü ilaç denk geldi yumurtlama günümeSen ne kadardır istiyorsun
Hormon testi istedi fakat hafta sonuna denk gelince adetin 4 cü günü verdim hiç bir sorun yok dedi ama göğüs acısı geçmişti adetten sonra geçiyorya bu ayda yaptırcam inşallah hafta sonuna denk gelmezse doğru çıkarEvet benimki de sonradan çıktı. Hep aynı doktora gdyrm pko başlamış dha önce yktu snde ddi şubatta gittğmde. Yumurtlklarnda birden fazla kist görmştr yada yumrtlklarn sağlıklı gözüküyosa bile hormonların düzensizse pko teşhisi koyuyorlar.
Gündüz iş güç çocuk birakmiyorki çok yaramaz
Arkadaşlar gebelik belirtisnde akıntı olayı şart mı kibende hç Bi çeşit akıntı yk. 38. Gündeyim. Gebelik olsa akıntyla falan belli ederdi dmi. Sırf bu yüzdn ihtml vermyrm. Test aldm ama nsl olsa gebelik yktr dye yapasım yk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?