Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet döngüsünün30-34 arasında olmasına zor yazmışsınız benim döngüm 28-75 arasında ve her sefereinde bi öncekiyle tamamen alakasız ben camdan falan atlıyım o zaman

Allah yardımcınız olsun sizinki en zoru tabi ama nasip bu Allah nasip edince her türlü eder

Allah yardımcınız olsun sizinki en zoru tabi☹ ama nasip bu Allah nasip edince her türlü eder
Orası öyle oğlum var 2 yaşında, ona da 9 ay hamile kalamayıp delirip bi
Ay es verdiğimde gebe kalmışım ki kan testinde çıkmadı, adet söktürücü kullandım kaynar küvetlerde yattım haberim yok gebeymişim. Sağlıkla aldım kucağıma. Vakti ne zamansa o zaman oluyor ona şüphem yok da işte bu süreç çok yoruyor, gebelik testlerine harcadığım paralar. Migrenim tuttuğunda ya gebeysem diyip ilaç içememeler fln. 35 günde bi adetimi olsam kafaya takmıcam da şuan 43. Günüm yani ve 53-54 e kadar normal bende

benim yükselenim balık temelli paranoyak oluyorum bazen o yuzden aynen desiğin gibi canım karsımdaki kişinin sevgisine samimiyetine inanıyosam bana o hissi verdiyse derdi derdim olur uykularım kaçar çare ararım asla yanlız bırakmam benim yanımda olmasalar bile kötü günlerinde kıyamayıp koşup gittiğim cok eşim dostum oldu ama kıymet bilen varmo dersen yok işte
İnsallah bitanede sen olacaksin nasıl dayaniyon ben olsaydım şimdi doktora cooktan gitmiştim merakla bekliyorum canım inşallah vardır bize mutlu haber verirsin
bende kendime şaşırıyorum vallahi ama eşim ısrar etmese giderdim belki bu sefer o inat etti gidilmicek dedi kaldım öyle
Ay canım benimmmm yaaa. Olmasa bile burada umutlanmak insana pozitif enerji veriyor
valla canım,aynen öyle burda sizlerle muş gibi hissetmek bile cok güzel bişey inşallah bıgun gerçek olur benimde ve isteyen herkesinde

@eliff06 21 nisan

Erken gebeligi öğrenmek için erken gebelik testleri varmis eczanelerde gerçekten erken tespit ediyor mu acaba

Ayyy sen baya baya kötüsün kıyamam yaaa
Evet bende mide problemleri vardı biraz hamile olunca dayanamıyorum bazen ağlamak istiyorum önceki hamileligimde zor oldu ondan korkuyordum ama aynısı o zamanlar yoğurt ayran iyi geliyordu şimdi oda yok sağlıklı olsun bunlar geçer inşallah rabbim herkese nasıp etsin anneliği cNim senin nasıl geçiyor hamileliğin inşallah güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…