- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.241
Bende aynıyım yaaa napıcaz zzzağzımın tadı bile midemi bulandırıyor
ben de yarın kan versem mi acaba bir daha diye düşünüyorumİyi akşamlar kızlar hamile olanların gözü aydın olsun hala olmayıp bekleyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah nasılsınız ben hala beklemeye devam bakalım inşallah eşim yarın test alırsa yapıcam yarın tedt yapıcam diye biraz heucan biraz korku gerginlik başladı ufaktan bende ya bi yandan da nolcaksa olsun öğreneyim diyorum artık ne desiğimide bilmiyom aslında
Belirsizlik içinde Beklemek o kadar zor ki imkanın varsa ver istersen ver kan seninde baya geçti inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda canımben de yarın kan versem mi acaba bir daha diye düşünüyorum
sadece benim değil hepimizin yüzü gülsün inşallah yazın burada isimleri konuşalım artık istiyorummmmBelirsizlik içinde Beklemek o kadar zor ki imkanın varsa ver istersen ver kan seninde baya geçti inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda canım
İnşallah canım ya valla burda hamile takvimlerini gördükçe basasım geliyo benimde nasıl inşallah nasip olur hepimizesadece benim değil hepimizin yüzü gülsün inşallah yazın burada isimleri konuşalım artık istiyorummmm
Belirsizlik içinde Beklemek o kadar zor ki imkanın varsa ver istersen ver kan seninde baya geçti inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda canım
Ya canım sorma halen çok kötüyüm :/Ne oluyor size böyle yahu :) sizleri gördükçe hamileliğim bitti sanıyorum
Adet gecıkmemden sonra canımAdet gördükten sonra mı hamilelik öğrendin yoksa adet gecikmenin 5. Gününde mi öğrendin canım
Bende senın gibiydim Rabbim yardımcın olsun canım üzülme inşallah senın de olacakmmElimde değil canım benim herkese halinden mutlu görün ama için kan ağlasın bilirsiniz işte. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
daha öncesinde regl olurdum bir gün üzülür sonra yeni aya hazırlık yapardım ama bekle bekle içim şişti bu ay cidden yıprattı sancılar, akıntılar da cabası. regl olmadan bir daha yumurtluyorumdur belki diye denemeye devam ediyoruzYaaa inşaAllah bu bekleyişleriniz hayırla sonuçlar kızlar yaaa. O kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizibenibekleyin
daha öncesinde regl olurdum bir gün üzülür sonra yeni aya hazırlık yapardım ama bekle bekle içim şişti bu ay cidden yıprattı sancılar, akıntılar da cabası. regl olmadan bir daha yumurtluyorumdur belki diye denemeye devam ediyoruz
Amin kuzum inşallah bakalım benim adetlerim aşırı düzensizdi aslında 40 50 hatta en son 3 4 ay önce 28. günde yumurtlama akıntısı geliyodu zaten sonraki iki ay hiç akıntım olmadı sonra farkettim ki adetimin azaldığı günlerde şeffaf akıntım geliyodu bi kere baya bi karısıktım yani 2 aydır adetimin kesildiği günden bi gun sonra akıntım geliyodu 2 gün sonrada çatladığını farkettim takvime kaydettiğim kadarıyla ama önceki aylarda akıntım geldiği halde baya bi zaman çatlamadığını ve adetimin geciktiğini anladım bu ayda akıntım adetim bitti yemizlendim ertedi gunu şeffaf uzayan akıntım oldu akıntının ertesi gunu ilişki oldu sonra bi gün boş geçti sonra ertesi gun gene oldu sonraki 2 gun boş geçti son ilişkide o gun oldu o gunlerde çatlamış olma ihtimali var ilk defa bu kadar denk geldi nasıl içimde biriktirmişsem yazdımda yazdım canım helal et valla neden yazdım ne alaka onuda bilmiyom ya ne anlatacak nede anlayacak başka kimse yok ondan sanırımYaaa inşaAllah bu bekleyişleriniz hayırla sonuçlar kızlar yaaa. O kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizibenibekleyin
Yaaaaa bebeklerin isimlerini demi. Düşünsenesadece benim değil hepimizin yüzü gülsün inşallah yazın burada isimleri konuşalım artık istiyorummmm
Canım eğer regldn bir hafta önceden verdiysen belki çıkmamıştır geç dollenmedir test yaptın mi peki evde hiç canimMerhaba kızlar benim bi sorum olcaktı size 1hafta önce kan testi yaptırdım 0.100 çıktı normalde dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım yükselme ihtimali olabilirmi yoksa kuruntumu yardımcı olun lütfen çok umutluyum bu ayson adet tarihim 19 mart adet olmam gereken tarihte 13 nisan yardımcı olun lütfennn
Beni de ekle canm son bat 7 nisan. Nerde yazıyor tüm bunlar göremiyorum da ben
Çünkü Allahtan ümit kesilmez canımYildiz__Tozu K KurkmantoluS Eneaciz her şey olabiliyor valla geçen sene kendi kendime adet bile olamazken şimdi doğal yollarla tutturma umudum bile var. bu bile şükür sebebi.
O bakmasada insanlara o bakıyormuş gibi konuşur şimdi konussam çok şey soylerimde boşver bide halam olur kendisi yemek hiç yemiyorum midem bulanıyor ve kusmaya bile başladım ilk hamileligimde öyle olduğu için anladı ama yine dogrulamiyacam söylediğini sende kalp atışlarını duy için rahatlasin biliyorum şimdi hep aklında acaba iyimi kalp atışlarını duyacakmiyim gibi bir sürü soru başını kurcaliyordurmasallah canım daha olmaz mide bulantısı canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?