Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar hamile olanların gözü aydın olsun hala olmayıp bekleyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah nasılsınız ben hala beklemeye devam bakalım inşallah eşim yarın test alırsa yapıcam yarın tedt yapıcam diye biraz heucan biraz korku gerginlik başladı ufaktan bende ya bi yandan da nolcaksa olsun öğreneyim diyorum artık ne desiğimide bilmiyom aslında

ben de yarın kan versem mi acaba bir daha diye düşünüyorum

ben de yarın kan versem mi acaba bir daha diye düşünüyorum
Belirsizlik içinde Beklemek o kadar zor ki imkanın varsa ver istersen ver kan seninde baya geçti inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda canım

Belirsizlik içinde Beklemek o kadar zor ki imkanın varsa ver istersen ver kan seninde baya geçti inşallah rabbim yüzünü güldürür tez zamanda canım
sadece benim değil hepimizin yüzü gülsün inşallah yazın burada isimleri konuşalım artık istiyorummmm

Yaaa inşaAllah bu bekleyişleriniz hayırla sonuçlar kızlar yaaa. O kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizi benibekleyin

Yaaa inşaAllah bu bekleyişleriniz hayırla sonuçlar kızlar yaaa. O kadar zor ki çok iyi anlıyorum sizi benibekleyin
daha öncesinde regl olurdum bir gün üzülür sonra yeni aya hazırlık yapardım ama bekle bekle içim şişti bu ay cidden yıprattı sancılar, akıntılar da cabası. regl olmadan bir daha yumurtluyorumdur belki diye denemeye devam ediyoruz

Ayyyy bir de varsa tehlikeli olmuyordur inşaAllah yaaaa. Yada tam yokken turnayı gözünden mi vurdunuz acaba

Amin kuzum inşallah bakalım benim adetlerim aşırı düzensizdi aslında 40 50 hatta en son 3 4 ay önce 28. günde yumurtlama akıntısı geliyodu zaten sonraki iki ay hiç akıntım olmadı sonra farkettim ki adetimin azaldığı günlerde şeffaf akıntım geliyodu bi kere baya bi karısıktım yani 2 aydır adetimin kesildiği günden bi gun sonra akıntım geliyodu 2 gün sonrada çatladığını farkettim takvime kaydettiğim kadarıyla ama önceki aylarda akıntım geldiği halde baya bi zaman çatlamadığını ve adetimin geciktiğini anladım bu ayda akıntım adetim bitti yemizlendim ertedi gunu şeffaf uzayan akıntım oldu akıntının ertesi gunu ilişki oldu sonra bi gün boş geçti sonra ertesi gun gene oldu sonraki 2 gun boş geçti son ilişkide o gun oldu o gunlerde çatlamış olma ihtimali var ilk defa bu kadar denk geldi nasıl içimde biriktirmişsem yazdımda yazdım canım helal et valla neden yazdım ne alaka onuda bilmiyom ya ne anlatacak nede anlayacak başka kimse yok ondan sanırım

Canım eğer regldn bir hafta önceden verdiysen belki çıkmamıştır geç dollenmedir test yaptın mi peki evde hiç canim

Beni de ekle canm son bat 7 nisan. Nerde yazıyor tüm bunlar göremiyorum da ben

Bak ilk sayfada yazdıklarımın aşağısında hamişlerimiz yazanın hemen altında
Beklenen adet tarihleri diye yazıyor orda altalta herkesin ismi var işte karşılarında tarihler yazıyor sende neden görünmüyoki ilk sayfaya bakmadınmı

Amin canımcım inşaallah seninkide tez zamanda geçer demek halanın oğluyla evlisin hımmm o da zordur ya bişey olsa sen halan diye bişeyde diyemezsin dimi
Ay öyle valla aklım hep onda inşaallah hep birlikte kalp atışlarını duyarız bu arada benim oğlumda 19 aylık ne güzel aynıyız
Bende şimdi olsun istedim daha çok yaşım ilerlemesin diye...Allah büyüktür ya yardım eder illaki onunda kolaylığını verir hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalımda Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…