- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.261
benim en büyük destekçim doktorum valla eşim bile bu kadar destek olmuyor. ben üzülünce ne var kız en son ihtimal tüp bebiş yaparız sana diyorÇünkü Allahtan ümit kesilmez canımbakalım ne zaman gelcek mucizennn❤
Hiç yapmadım yarın yapsam mı diye düşünüyorum yada kan testimi yaptırsam direk sizce varmıdır çok istiyorum aşırı derece sarı akıntım var ve adet olcakmışımm gibi alt karnım ağrıyo bazen yumurtalıklarım bilmiyorumCanım eğer regldn bir hafta önceden verdiysen belki çıkmamıştır geç dollenmedir test yaptın mi peki evde hiç canim
Hadi hayırlısı merakla bekliyoruzKızlaarr yarın sabah ilk idrarımla test yapıcam çok heyecanlıyımm
Dualarınızı bekliyorum inşallah bebiş vardır. Allah isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlısı merakla bekliyoruz
Arkadaslar benimde gecen ay olmadi. Bu ay yumurtlama takibi yapmaya calisiyorum . Bat 1 mayis. 27 gun suruyor adetim hangi gunleri degerlendirmem lazim hemsireyim ben gece nobetim oluo bazi gunleri degerlendiremiyorum nasil yapsam bilemedim. Yumurtlama takibi yapan ark. Yardimci olabilir mi kac gun onceden baslamam lazim.
Bende bu takvime göre yol izliyorum
Ohhh daha ne. Kendi kendine ego kasıp azarlayanlar doktorcuklar varbenim en büyük destekçim doktorum valla eşim bile bu kadar destek olmuyor. ben üzülünce ne var kız en son ihtimal tüp bebiş yaparız sana diyoradam o kadar mükemmel ki Allah’ın gücüne inan ben ne hastalar gördüm tıp bile şaşırdı diyor her ay Allahımmm ne kadar güzel yumurtacıkların var diyor muaynede.
öylelerine hayırlı işler deyip odadan çıkmak lazım.Ohhh daha ne. Kendi kendine ego kasıp azarlayanlar doktorcuklar var
Aynennnöylelerine hayırlı işler deyip odadan çıkmak lazım.
Bende adetim bitti bir gün ara verdim iki gün peşpeşe bir gün ara bir gün yine .ama benimde nedense adetten sonra şeffaf akintim oluyor.benim amacım şık ilişki ovulasyon dan iki üç gün önce bırakmak.insallah Rabbim gönlümdekini verir herkese duaciyim burdan Rabbim sağlıcakla kacvustursun inşallah
işe gitmeden babamı doktora götüreceğim. belki imkan varsa verebilirim kan olmazsa salı izin günüm kesin kapısına dayanacağım doktorunAynennnyarın kan vercen miii
Evet canım kız istiyorum ama adet sonrası değerlendirmeye başladık adet sonrası hamile kalan da çok var ve genelde erkek oluyor.simdi başka bir topikte onları okuyordum.cunku benimde adet sonrası akintim oluyor acaba hamile kalır mıyım erkekmi olur Rabbim bilir.Kız istiyorsun galibabende kız istiyorum ama nasipte varsa o oluyor aslında bu yöntemler boşa Allah verecekse her türlü verir hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
Selam kızlar bizde bir yıllık evliyiz hiç korunmadık olmadı. Doktora gittik bende bi sıkıntı yok tek sıkıntı yaş :) 33 yaşondayım
Eşimin sperm sayısı düşüktü promotil kullandı yükseldi bende aynı ay klomen kullandım 2 gün geç adet oldum yani hamile kalamadım yine
Dün sabah ilişkiye girdik ama zorla eşim stres yapıyor herhalde çocuk için çok istiyor yarın yada Çarşamba yumurtlama günüm ama eşim yine stres yaparlişkiye giremeyiz diye korkuyorum ve aramızda sorun olmaya başladı
Bende istiyorum bebişimiz olsun ama ne yazık ki olmuyor dikkat de ediyoruz yememize neden acaba yaşım genç olsa dert etmezdim biraz yardım lütfen bundan sonraki süreçte tavsiyeleriniz var mı
Evet canım kız istiyorum ama adet sonrası değerlendirmeye başladık adet sonrası hamile kalan da çok var ve genelde erkek oluyor.simdi başka bir topikte onları okuyordum.cunku benimde adet sonrası akintim oluyor acaba hamile kalır mıyım erkekmi olur Rabbim bilir.
Amin canom inşallah hayırlısıSeni çok iyi anlıyorum yaş insana sıkıntı veriyor..Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursunGerekli kontrollerinizi yaptırdınız dimi? Sen kan değerlerine baktırdınmı acaba d vitamini folik asit demir gibi değerlerin nasıl? Lütfen eşin sana destek olsun kadının stresi erkeğinden daha fazla olur seni yatıştırması moral vermesi lazım
Allah'ın lütuf kapısı sonsuzdur O Ol deyince hemen olur umudunuzu kesmeyin sakın
Eşin keçiboynuzu tüketsin ayrıca fındık ceviz kabak çekirdeği yiyin hergün
Eşim benden stresli ben moral veriyorum onaBizim hesabımız herzaman tutmayabilir tabi Allah'ın hesabı önemli.... Mesela ben oğluma hamile kalmadan önce afedersin sık ilişki olmuştu ve benim hesabıma göre yumurtlamadan önceydi ama oğlum oldu
Adet sonrası yumurtlamaya bağlı bi durum benim mesela adetimin 17-18.günlerinde yumurtlamam olduğu için o bende tutmaz
Yumurtlamadan 2-3 gün önce kızı olanlar öyle yaptılar diye öyle oldu zannederler ama tabiki Allah öyle vereceğinden öyle oldu
Rabbim gönlümüzü biliyor bakalım nasibimizde ne varsa onu göreceğiz inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?