- 28 Mayıs 2015
- 2.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.474
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.281
Eşim benden stresli ben moral veriyorum onaSeni çok iyi anlıyorum yaş insana sıkıntı veriyor..Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursunGerekli kontrollerinizi yaptırdınız dimi? Sen kan değerlerine baktırdınmı acaba d vitamini folik asit demir gibi değerlerin nasıl? Lütfen eşin sana destek olsun kadının stresi erkeğinden daha fazla olur seni yatıştırması moral vermesi lazım
Allah'ın lütuf kapısı sonsuzdur O Ol deyince hemen olur umudunuzu kesmeyin sakın
Eşin keçiboynuzu tüketsin ayrıca fındık ceviz kabak çekirdeği yiyin hergün
Ben unlu bir doktorun youtube da bunu detaylica anlattigi videoyu izledim. Yumurtlama gununden 3 gun once ve 2 gun sonrasi diyor. Sperm vajina icinde 48 saat bekleyebiliyormus. Yumurtada 24 saat bekliyor. Yani yumurtlamadan sonraki gunde degerlendirilmeli.
Amin canom inşallah hayırlısı
Kan değerlerime baktırdım bi sıkıntı görmedi doktor folik asit verdi ama bir aydan az kullandım kilo aldırıyordu gereksiz yere ilaç kullanmak istemedim. Eşimin değerleri normal olunca bu hafta doktora gitmeye karar verdim. Bakalım ne diyecek. Her gün nerdeyse fındık badem vb tüketmeye çalışıyoruz. Keçiboynuzu kürü de yaptım değerler Yüksek gelince kürü bıraktık.
Nasipten öte köy yok Rabbim bana da isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlısıyla verir inşallah
Hadi inşallah güzel şeyler yazardın ya çooook isterimmmmişe gitmeden babamı doktora götüreceğim. belki imkan varsa verebilirim kan olmazsa salı izin günüm kesin kapısına dayanacağım doktorun
Allah razı olsun sizde inşallah sağ salmakta kucağınıza alırsınız bebişiniziAmin canım bundan sonrası sadece tevekkülRabbim Ol deyince olacak ..miniğini inşaAllah tez zamanda rahmine düşürür
senden de bekliyorumHadi inşallah güzel şeyler yazardın ya çooook isterimmmm
benim testler seni bekliyor galibaHadi inşallah güzel şeyler yazardın ya çooook isterimmmm
senin bat ne zamandı canım? bir adet dönemi kadar uzun bile sürebilirmiş.Ya şu geç döllenme ne kadar geç olabiliyor mesela
Öncesinde hiç leke ya da koyu akıntı geldi mi peki canım adet oluyorum herhalde dedin mi?Adet gecıkmemden sonra canım
Benim bat 15 Şubattı yani aynen öyle ikinci adet tarihim geldi. En son 31 martta negatifti hala olmadım. 2 haftadır yoğun göğüs ağrım var ama gelen giden hiç bir şey yok. Salı doktora gideceğim inşallahsenin bat ne zamandı canım? bir adet dönemi kadar uzun bile sürebilirmiş.
Hamileyim sandım koyu akıntı gelinceÖncesinde hiç leke ya da koyu akıntı geldi mi peki canım adet oluyorum herhalde dedin mi?
Yook beni beklemesinnn önce sen güzel haberlerle gel sonra bana da kapı açılır inşallah canım benimsenden de bekliyorum
benim testler seni bekliyor galiba
hadi bakalım hakkımızda hayırlısıBenim bat 15 Şubattı yani aynen öyle ikinci adet tarihim geldi. En son 31 martta negatifti hala olmadım. 2 haftadır yoğun göğüs ağrım var ama gelen giden hiç bir şey yok. Salı doktora gideceğim inşallah
ilk buraya yazarım zaten çok korkuyorum kalp atışını duymadan kimseye bir şey söyleyemem.Yook beni beklemesinnn önce sen güzel haberlerle gel sonra bana da kapı açılır inşallah canım beniminşallah hamileyimmm kızlarr diye yazabilirsin buraya ya inşallah güzel Allahım
İns duyarsin canımilk buraya yazarım zaten çok korkuyorum kalp atışını duymadan kimseye bir şey söyleyemem.
Sen duyda geç söyle bize.ilk buraya yazarım zaten çok korkuyorum kalp atışını duymadan kimseye bir şey söyleyemem.
Sen duyda geç söyle bize.
hahah inşallah hepimiz için. kuzum reglden önce yapma bence. yalancı negatif görürsrn boşuna üzmüş olursun kendini.İns duyarsin canım
Saol canım benim teşekkür ederimhahah inşallah hepimiz için. kuzum reglden önce yapma bence. yalancı negatif görürsrn boşuna üzmüş olursun kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?