- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.301
Allah razı olsun sizde inşallah sağ salmakta kucağınıza alırsınız bebişinizi
İlişki üzerinden 5 gün geçti kan tahlili yaptirsam acaba erken gebelik öğrenebilir miyim var ise
Sizinde ağzınızın tadi kötü mü yahu benımki zehir gibi
Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim sınava hazırladığım için. Baya da mesaj birikmiş okuyamayacağım sanırım ama bisürü hamilelik haberi gelmiştir umarımm ☺ ben yine hamile kalmayı başaramadım
Merhaba kızlar benim bi sorum olcaktı size 1hafta önce kan testi yaptırdım 0.100 çıktı normalde dün regl olmam gerekiyodu ama olmadım yükselme ihtimali olabilirmi yoksa kuruntumu yardımcı olun lütfen çok umutluyum bu ayson adet tarihim 19 mart adet olmam gereken tarihte 13 nisan yardımcı olun lütfennn
Bzmksi fena BasladıBende yok çok şükür
Kızlar aklıma gelmişken diyeyim. Belki biliyorsunuzdur ama olsunHer gün bir miktar kaju yemeliyiz. Bebeğe ve bize çok katkısı olan bir kuruyemiş. Ceviz de aynı şekilde. Mutlaka ihmal etmeyin kajuyu. Ben her ne kadar sevemesemde 1 teneke suyla yiyorum 1 kaju bi ton su
Ay bat değil sat 15 şubathadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Ben de ayniyim , reglim 3 gun gecikti idrar testim negatif ama benim kasiklarimda agri var vsDoğrudur biz kendi kendimize psikolojik hamilelik yaşıyoruz zaten
Yani bende suan acayip seyler yaşıyorum da canım anlamadım inan ki 13nden beri koyu akıntı kesinlikle kan olmayan bişey geliyor adet olacam zannettim ama yok gelmiyor.Hamileyim sandım koyu akıntı gelince
Kızlar ya
Kiz kajuyu nasil sevmezsin ben bayiliyorumKızlar aklıma gelmişken diyeyim. Belki biliyorsunuzdur ama olsunHer gün bir miktar kaju yemeliyiz. Bebeğe ve bize çok katkısı olan bir kuruyemiş. Ceviz de aynı şekilde. Mutlaka ihmal etmeyin kajuyu. Ben her ne kadar sevemesemde 1 teneke suyla yiyorum 1 kaju bi ton su
Kızlar sabah kalkınca hemen test yaptım negatif.Bu ay tutmadı ilk denememizdi. İnşallah önümüzdeki ay olur. Testin resmini atıyorum.
Ben de ayniyim , reglim 3 gun gecikti idrar testim negatif ama benim kasiklarimda agri var vsHala hamilemitim acaba diorum
Bu ay bayağı heveslenmiştim canım adetime 2 gün var ama olsa silik de olsa çıkardı diyorum.Üzülme canım lütfen can sağlığı olsun
ilk denemenmiş zaten
Allah'ın izniyle mayısda olur
Kız bende aynı ya. Akıntı kasik ağrısı hala bekliyorum adetimi. Bende yumurtluyomuyum acaba diyorum bilemedm çünkü bı gariplik vardaha öncesinde regl olurdum bir gün üzülür sonra yeni aya hazırlık yapardım ama bekle bekle içim şişti bu ay cidden yıprattı sancılar, akıntılar da cabası. regl olmadan bir daha yumurtluyorumdur belki diye denemeye devam ediyoruz
Test yaptn mı canımKızlaarr yarın sabah ilk idrarımla test yapıcam çok heyecanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?