- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.341
Şimdi doktoru arayacam canımK KurkmantoluS canımmm sonucun çıktı mııı
Şimdi doktoru arayacam canım
Ceviz yiyorum ama kajuyu hiç yemem hangi vitaminleri içeriyormuş bak bu konuda cahil kaldımtadı yok gibi ben bişeye benzetemedim
Adet döngüsü takibi programı canımHangi program canım o. Adet sonrası gebelik şansı yüksek göstermiş
Gebelikte yok bi sıkıntıda yok dedi canımHadi bakalımmm bekliyorummm
Bende flo yu kullanıyorum da hiç adet sonrası yüksek demedi. Yanıltmasın senideAdet döngüsü takibi programı canım
Hayırlısı olsun hadi canım inşallah güzel,haberlerle gelirsinkan vermeye geldim öğleden sonra sonuç çıkacakmış. @True whiteYildiz__Tozu K KurkmantoluS regl gecikmesinin 12. günü
Gebelikte yok bi sıkıntıda yok dedi canım
Aynen öyle canım benim bakalım bu ay neler olurAnladım kuzummm sıkıntı da yokmuş en azından ❤❤ Artık yeni umutlara yelken açacağızzz birliktee
Sonuçların temiz çıkmış canım çok şükğr inşallah tez zamanda nasip eder rabbim kucağını doldurur hayırlısıylaAynen öyle canım benim bakalım bu ay neler olur❤
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Seninde isteyen herkesinde inşallahSonuçların temiz çıkmış canım çok şükğr inşallah tez zamanda nasip eder rabbim kucağını doldurur hayırlısıyla
Burda ne kadar güzel yürekli insanlar var iyi ki var bu topikMonaezop rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım inşallah iyi düşün hayırlısını iste o olsun bol bol dinlen uzan ilaçlarının saatini aksatma sakin ol moralini yüksek tut bide bol bol bebeklerinle konuş karnını sev gülümse güçlü olmalarıyla ilgili güzel şeyler anlat moral çok önemli bu süreçte rabbim yardımcın olsun
Geldi de yeni iğneleri bile oldumm@Bhr_38
C chatlak_anne
@Sessiz melekkk
@nejlaa 86
@bilgilisirine
@Morvampir1
@papatyakokankadin
@patuli6153
@Nerimmm
Kızlar ne alemdesiniz bat'lar geçmiş adetler geldi mi?
Canım çok korkuyorum kaybederim diye inan sabah agladım eşim kızdı ne denir bilmiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin ve saglıklı sihatlice büyütmeyi nasip etsin sende var mı suan gebelik yoksa insallah tez zamanda olurMonaezop rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım inşallah iyi düşün hayırlısını iste o olsun bol bol dinlen uzan ilaçlarının saatini aksatma sakin ol moralini yüksek tut bide bol bol bebeklerinle konuş karnını sev gülümse güçlü olmalarıyla ilgili güzel şeyler anlat moral çok önemli bu süreçte rabbim yardımcın olsun
Üzülme canım bir sonraki ay olur inşallah. Kaç gün geçmişti günün?Kızlar sabah kalkınca hemen test yaptım negatif.Bu ay tutmadı ilk denememizdi. İnşallah önümüzdeki ay olur. Testin resmini atıyorum.
Canım inşallah tutunur ikiside. İlaç falan vermedi mi doktor düşük önleyici?Kızlar günaydın sabah agrıya gittim kanamam vardı lekelenme şeklinde tekrar hcg aldılar 1500 lerde çıktı büyük ihtimal ikiz ve birisi düşüyor dediler çok üzülüyorum kızlar ne olur bana yardımcı olun
İnşallah canım. Günüm geçmedi adete daha 2 gün var ama olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.Üzülme canım bir sonraki ay olur inşallah. Kaç gün geçmişti günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?