Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ceviz yiyorum ama kajuyu hiç yemem hangi vitaminleri içeriyormuş bak bu konuda cahil kaldım tadı yok gibi ben bişeye benzetemedim

potasyum ve magnezyum var canım. Annenin kemik gelişimine vesile oluyor. Kan yapıyor. Annenin diş ağrılarını azaltıyor. Rahim sancılarını ağrılarını önlüyor, saç dökülmesini engelliyor vs

Günaydın kızlar ben bugunde adet olmadım göğüslerimin acısı hafiflemişti bugun göğüs acısı ve ağrısıyla uyandım ağzımda garip bi tat bi tabaka var gibi ilk başlar azdı bı tat bugunlerde baya bi çoğaldı belim ağrıyo midemde yanma var kasıklarım da arada ağrıyo test yapcaktım bugün ama sanırım yarına kaldı ya hala daha alıp gelmedi eşim testi kaygısız adam

sukufenazz canım üzülme belki geç döllenmedir hiç yoksa bile üzülme ilk aydan tutturabilenler cok az inşallah önümüzdeki ay nasip olur rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım bende korunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim diyodum o kadar emindim ki şok olmuştum testte negatif görünce ardındanda adet olmuştum şaka gibi gelmişti inan anlıyorum seni moralini bozma hiç moral cok önemli

Monaezop rabbim bebeklerini sana bağışlasın canım inşallah iyi düşün hayırlısını iste o olsun bol bol dinlen uzan ilaçlarının saatini aksatma sakin ol moralini yüksek tut bide bol bol bebeklerinle konuş karnını sev gülümse güçlü olmalarıyla ilgili güzel şeyler anlat moral çok önemli bu süreçte rabbim yardımcın olsun

Burda ne kadar güzel yürekli insanlar var iyi ki var bu topik

Canım çok korkuyorum kaybederim diye inan sabah agladım eşim kızdı ne denir bilmiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin ve saglıklı sihatlice büyütmeyi nasip etsin sende var mı suan gebelik yoksa insallah tez zamanda olur

Canım inşallah tutunur ikiside. İlaç falan vermedi mi doktor düşük önleyici?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…