- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.321
Üzülme cnm ilk denemede sans düşük zaten bidahakine olur dua et üzülme hiçBu ay bayağı heveslenmiştim canım adetime 2 gün var ama olsa silik de olsa çıkardı diyorum.Adetini bekliyorum artık. Önümüzdeki ay olur İnşallah hayırlısı.
İnşallah hamilesindr cnm banada dua etKız bende aynı ya. Akıntı kasik ağrısı hala bekliyorum adetimi. Bende yumurtluyomuyum acaba diyorum bilemedm çünkü bı gariplik var
Canım benim inşallah bebeklerin sağlam bir şekilde tutunur sana. Rabbim onları size bağışlasın. Dualarım seninle.Kızlar günaydın sabah agrıya gittim kanamam vardı lekelenme şeklinde tekrar hcg aldılar 1500 lerde çıktı büyük ihtimal ikiz ve birisi düşüyor dediler çok üzülüyorum kızlar ne olur bana yardımcı olun
Bayağı heves yapınca böyle üzülüyorum canım bir dahaki aya olur inşallahÜzülme cnm ilk denemede sans düşük zaten bidahakine olur dua et üzülme hiç
Hiç dikkat etmedim ay cok üzülüyorum arabayla kan vermeye hızlı hızlı gittim stres yaptım doktor kızdı korunmuyosun madem Bi gebelik olusabilir belki diye neden dikkat etmiyorsun dedi adetin geçtiyse dikkat etcejsşn dedi 5 gün sonra kesenlerden anlarız düşüp düşmediği i dedi progestron igne verdi fitil verdi hiç kalkmıcaksın dediCanım benim inşallah bebeklerin sağlam bir şekilde tutunur sana. Rabbim onları size bağışlasın. Dualarım seninle.
Canım cok heveslenip kendini stres yapma yukarılara benim hikayemi okudun mu bilmiyorum ama ben 1 ay boyunca asla cocugun olmucak diye aglarken nasip oldu inşallah sana da ummadığın anda sürpriz yapar kuzun belkide kuzuların çifter çifter verir belki rabbimBayağı heves yapınca böyle üzülüyorum canım bir dahaki aya olur inşallah
Kim ne derse desin Allahın dediği olur canım. Üzülme dua et bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana. Bol bol dinlen kalkma bakalım.Hiç dikkat etmedim ay cok üzülüyorum arabayla kan vermeye hızlı hızlı gittim stres yaptım doktor kızdı korunmuyosun madem Bi gebelik olusabilir belki diye neden dikkat etmiyorsun dedi adetin geçtiyse dikkat etcejsşn dedi 5 gün sonra kesenlerden anlarız düşüp düşmediği i dedi progestron igne verdi fitil verdi hiç kalkmıcaksın dedi
canım dualarım seninle progestanı fitil şeklinde atmak daha iyi geliyor ayaklarını hep yükseğe kaldır bol bol dinlen kuzu çalışıyorsan mutlaka rapor alHiç dikkat etmedim ay cok üzülüyorum arabayla kan vermeye hızlı hızlı gittim stres yaptım doktor kızdı korunmuyosun madem Bi gebelik olusabilir belki diye neden dikkat etmiyorsun dedi adetin geçtiyse dikkat etcejsşn dedi 5 gün sonra kesenlerden anlarız düşüp düşmediği i dedi progestron igne verdi fitil verdi hiç kalkmıcaksın dedi
her ay yeni umutlar oluyor kuzum üzülme nolur hem daha reglin gecikmedi her an her şey olabilir.Bayağı heves yapınca böyle üzülüyorum canım bir dahaki aya olur inşallah
Aynen canım raporluyum zaten ama bakalım galiba bu rapor 9 ay sürecek ücretsiz izne ayrılırım heraldecanım dualarım seninle progestanı fitil şeklinde atmak daha iyi geliyor ayaklarını hep yükseğe kaldır bol bol dinlen kuzu çalışıyorsan mutlaka rapor al
Ayy hadi inşallah bu defa pozitif çıkarkan vermeye geldim öğleden sonra sonuç çıkacakmış.True white Yildiz__Tozu K KurkmantoluS regl gecikmesinin 12. günü
Hangi program canım o. Adet sonrası gebelik şansı yüksek göstermişKızlar günaydın nasıl gidiyor hamileler ve hamile kalmak isteyenler ❤kızlar bişey sorwcayım benim bat 3 mayıs 3 gün önce yıkandım ve 2 gündür çalışmalara basladık ben ovulasyon için programla deneyeceğim bu ay ama programda adetten temizlendiğim hemen 1 gün s sonrasında gebelik sansı yüksek gösterdi bizde ona göre uygulucsz ama her gün mi olacak gün aşrımı anlamadım birde 2 gün önceki birlikteliğimden beri kasıklarım cok agrıyor bu normal mi hamile arkadaşlarıma sorsam acaba
planlar yapma kuzum Allahın takdirine bırak ne olması gerekiyorsa o olsun. Sağlıklı olsun bebişlerin yeter kiAynen canım raporluyum zaten ama bakalım galiba bu rapor 9 ay sürecek ücretsiz izne ayrılırım heralde
Kiz kajuyu nasil sevmezsin ben bayiliyorumama suan yediklerim gobege gidiyor bebege diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?