Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın sabah agrıya gittim kanamam vardı lekelenme şeklinde tekrar hcg aldılar 1500 lerde çıktı büyük ihtimal ikiz ve birisi düşüyor dediler çok üzülüyorum kızlar ne olur bana yardımcı olun

Canım benim inşallah bebeklerin sağlam bir şekilde tutunur sana. Rabbim onları size bağışlasın. Dualarım seninle.

Canım benim inşallah bebeklerin sağlam bir şekilde tutunur sana. Rabbim onları size bağışlasın. Dualarım seninle.
Hiç dikkat etmedim ay cok üzülüyorum arabayla kan vermeye hızlı hızlı gittim stres yaptım doktor kızdı korunmuyosun madem Bi gebelik olusabilir belki diye neden dikkat etmiyorsun dedi adetin geçtiyse dikkat etcejsşn dedi 5 gün sonra kesenlerden anlarız düşüp düşmediği i dedi progestron igne verdi fitil verdi hiç kalkmıcaksın dedi

Bayağı heves yapınca böyle üzülüyorum canım bir dahaki aya olur inşallah
Canım cok heveslenip kendini stres yapma yukarılara benim hikayemi okudun mu bilmiyorum ama ben 1 ay boyunca asla cocugun olmucak diye aglarken nasip oldu inşallah sana da ummadığın anda sürpriz yapar kuzun belkide kuzuların çifter çifter verir belki rabbim

Kim ne derse desin Allahın dediği olur canım. Üzülme dua et bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana. Bol bol dinlen kalkma bakalım.

canım dualarım seninle progestanı fitil şeklinde atmak daha iyi geliyor ayaklarını hep yükseğe kaldır bol bol dinlen kuzu çalışıyorsan mutlaka rapor al

canım dualarım seninle progestanı fitil şeklinde atmak daha iyi geliyor ayaklarını hep yükseğe kaldır bol bol dinlen kuzu çalışıyorsan mutlaka rapor al
Aynen canım raporluyum zaten ama bakalım galiba bu rapor 9 ay sürecek ücretsiz izne ayrılırım heralde

Kızlar günaydın nasıl gidiyor hamileler ve hamile kalmak isteyenler kızlar bişey sorwcayım benim bat 3 mayıs 3 gün önce yıkandım ve 2 gündür çalışmalara basladık ben ovulasyon için programla deneyeceğim bu ay ama programda adetten temizlendiğim hemen 1 gün s sonrasında gebelik sansı yüksek gösterdi bizde ona göre uygulucsz ama her gün mi olacak gün aşrımı anlamadım birde 2 gün önceki birlikteliğimden beri kasıklarım cok agrıyor bu normal mi hamile arkadaşlarıma sorsam acaba

Hangi program canım o. Adet sonrası gebelik şansı yüksek göstermiş

Günaydın kızlar Mersin deyim adet gelmedi iğnenin 17ci günü görümcem doğum yaptı.Onun doktoruna muayene olmaya gidiyorum genede bi umut belki gebeyimdir diyorum değilsem bile agrilarim çok oldu değişik doktor ve tavsiyeleri önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…