Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım güzel yürekli arkadasım ben ilk hamileligiminsana söylemiştim eşime dedim böyle Bi topikte söylediöm diye Allah onların evlatlarını da sakınsın dedi insallah gönlünden geçen tüm güzellikler seninle olur

C nin yakınında bi çizgi var gibi aynen canım ama o kadar yakın olur mu bende bilmiyorum ki bi test daha yap en guzeli ya yarın yada bi iki gun sonra

Döngünün 12. 16.günler arası muhtemelen yumurtlama olur. Sulu akıntın olacktr ozmn yumrtldğnı anlyblrsin. O günleri değerlndrmem çalş. Eşinin spermnde sorun yksa akıntın olduğu o 3-4gün üst üste değerlndreblrsin. Yada 1gün arayla da olur, sperm yumrtlkta 2gün yaşayblyo.
Akıntın bittiği günlerde yine de devam et değerlndrmye. Sonraki hafta değerlndrmne gerk kalmaz. O haftayı kaçırma iyi değerlndr.
Güzel haberlerini alırız inş.

Son hal bu kızlar yorumları okuyunca çöpten çıkardım silik gibi görünce heyecan yaptım yine. Neyse 2-3 güne tekrar bir test yapayım en iyisi. Çok teşekkür ederim kızlar moral oluyorsunuz hepiniz iyiki varsınız. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…