- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.381
İnşallah. Çok teşekkür ederimİnşaAllah tez zamanda nasip olur
Nasip zamanı var Allah en hayırlı zamanda verecek inşaallah gönlünü ferah tut
At bakalım kızzzOlumsuz diye çöpe attığım teste bir bakayım dedim silik çizgi çıkmışş şokk oldummm
Neyse kuzum su iyidir suYaaaaSevemiyorum niyeyse yağlı gibi geliyor banaa. Çiğnediğim an hemen suya dadanıyorum
Canım güzel yürekli arkadasım ben ilk hamileligiminsana söylemiştim eşime dedim böyle Bi topikte söylediöm diye Allah onların evlatlarını da sakınsın dedi insallah gönlünden geçen tüm güzellikler seninle olurİnşaallah üstesinden geliriz kuzum ya biraz büyüyünce beraber arkadaş gibi oynarlar Allah o günleri de görmemizi nasip etsinbende kendime sürekli iyi telkinler vermeye çalışıyorum Allah verir kolaylığını
Hadi hadi bekliyoruz bak ben stres yapmamam lazım Bi sevinçli haber de senden alayım kzuucuguuummm15-20 dk oldu olmadı çöpe atmıştım şimdi bakayım dedim silik çok dikkatli bakınca belli oluyor. Ayy atıyorum hemen
Canım ben hemen yanında Bi koyuluk gördüm ama o cizgi hamileliğin gösteren cizgimi emin degilim Baska açılardan çekiy atabilir misin benim ki biraz daha uzaktı birbirineKızllarrr var mı sizce yoksa halüsinasyon mu görüyorum ??
Atayım canım hemenCanım ben hemen yanında Bi koyuluk gördüm ama o cizgi hamileliğin gösteren cizgimi emin degilim Baska açılardan çekiy atabilir misin benim ki biraz daha uzaktı birbirine
Gebelikte olabilir kist de canımYani bende suan acayip seyler yaşıyorum da canım anlamadım inan ki 13nden beri koyu akıntı kesinlikle kan olmayan bişey geliyor adet olacam zannettim ama yok gelmiyor.
Canım benim bu kadar yakın olmaz gibi geliyor bence hemen Bi test daha al yap cnm ya şimdi seni umutlandırmyaalımda umutsuzlaştırmylımda
Döngünün 12. 16.günler arası muhtemelen yumurtlama olur. Sulu akıntın olacktr ozmn yumrtldğnı anlyblrsin. O günleri değerlndrmem çalş. Eşinin spermnde sorun yksa akıntın olduğu o 3-4gün üst üste değerlndreblrsin. Yada 1gün arayla da olur, sperm yumrtlkta 2gün yaşayblyo.Arkadaslar benimde gecen ay olmadi. Bu ay yumurtlama takibi yapmaya calisiyorum . Bat 1 mayis. 27 gun suruyor adetim hangi gunleri degerlendirmem lazim hemsireyim ben gece nobetim oluo bazi gunleri degerlendiremiyorum nasil yapsam bilemedim. Yumurtlama takibi yapan ark. Yardimci olabilir mi kac gun onceden baslamam lazim.
Allah yardımcın olsun benim riskim bitse bulantıya razıyımBulantılı Bi sabahtan günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?