Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendimi çok kaptırınca üzülmemek elde olmuyor maalesef canım. Bende kesin hamileyimdir diyordum sabah negatifi görünce üzüldüm sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Moral önemli gerçekten desteğin için teşekkür ederim.

Canım sakın ağlayıp kendini üzme. Bu şekilde daha çok stres olursun ve zarar verebilirsin. Bol bol dua et rahatla dinlenmene bak.

Vay be ne faydalıymış benimde kullanmam lazım heleki rapunzel saçlarıma kıyamam
Maaşallah diyim

İnşallah öyledir canım sabah adet olacakmışım gibi bayağı ağrım vardı şimdi hicbir şey yok. İnşallah dediğin gibidir.
Benim adetim 1 gün geçti test yaptm eski mesajlarıma bakarsan testi atmıştım cok cok cok silik ti hatta ben asla ikiz dsanmıyorum degerlerşm sonradan yükseldi benim büyük ihtimalle geç döllenme oldu ve ben adet olacak gibi kasık agrısı cektşm tek fark cok üsüyodum

Benim belli değil henüz ne olup olmadığı amin inşallah canım bak benim ikinci hamileliğimde öğrendiğimde kanda 34.5di değerim doktor bana dedi ki adetinden 3 hafta geride sağlıksız bi gebelik bu kendiliğinden düşer sakın umut bağlama dedi ilaç bişey bile vermedi bana özel hastaneydi bide düşün başta üzüldüm yalan yok ama inanmak istemedim hiç moralimi bozmadım hep karnımı sevdim konuştum güçlü ol bebeğim beni bırakma diye hiç umudumu kaybetmedim sımsıkı sarıldım o bana ben ona tutundum 2 hafta sonra bi kanama başladı bende ama aynı adet gibi koyu koyu kıpkırmızı kan aynı bi adet baya bi akıyo bildiğin dedim düşük yapıyorum doktorun dediği gibi gidiyo yavrum derken 3 kere parmak kadar parçalar düştü nasıl ağlıyorum ama aradım eşimi ağlayarak konusamadım bile hıçkırmaktan gitti yavrum dedim hemen geldi kızdı bana bi daha olur nasılsa noluyo sana alşah verdi allah alıyo dedi kızdı bişey diyemedim duymadım bile onu zaten aynı hastaneye doktora geri gittik doktor sakin ol bakalım bi alttan muayeneyle dedi baktı ama hiç umudum yoktu bitti artık demiştim kese burda bebekte görünüyo gayet sağlıklı hatta 6 haftalık şuan bi hafta arayı kapatmış 2 hafta geriden geliyo şuan kanamda kesenin yakınında ile değil dedi nasıl sevindim anlatamam hayatımın en büyük mucizesini yaşadım o gun progestan hap verdi doktor onu içsemde kanamam kesilmedi bol bol dinlendim 3 gün sürdü adet gibiydi aynı ama bilmesem hamile olduğumu adet oldum derdim o kadar çok ve yoğundu 3 gün sonra kesildi bi daha da kanamam olmadı hiç şimdi 3 yaşında cadı kızım hiç umudunu kaybetme moralini bozma eğer rabbim nasip edecekse hiçbişey engel olamaz bol bol en güzel bi şekilde dua et yer gök dua canım moralini yüksek tut bol bol dinlen iş güç her zaman her an olur ama her zaman evlat sahibi olunmaz

Allahım ne olur benimde öyle olsun. Dün çok halsizdim yorgun hissediyordum kendimi belki bu da belirtidir diye düşünmüştüm

Aynen öyle canım cevap veremiyorsunuz aksine cevap vermeden bile normal sorduğu birşeye de cevap versem yanlış anlaşılıyor bide takıntılı aşırı derece en ufak şeye bile karışır bende anlamadım eşim diyor onlar hep böyleydi ypacak bişey yok evet canım ayniyiz zaman öyle geçecek ki aslında bebekken daha kolay büyüdükçe insan onlarla daha çok zorlanıyor

Dur bakalım daha kuzum 2 gun var adetine belki geç geçecek idrarına bu işler hiç belli olmazki bak benim bat 3 nisandı bugun 15 nisan ben hala adet bekliyorum umudumu bazen kaybettim bazen yine umutlandım nolacağı belli olmaz hiç sen yinede sakin ol bakalım cok var öyle adetten önce negatif olup adet gunu yada sonrası pozitifi gören

Canım cok güzel yazmıssın Allah razı olsun bende konuşuyorum inan hep söylüyorum rabbim bu duyguyu en saglıklı sekile nasip etsin desteğin yardımın ve beni rahatlatan konusman için Allah razı olsunn gönlündeki ni versin rabbim

Amin canım cümlemize inşallah

Sen önce test yap hastane yakınsa kan ver canım ama sarı akıntı bilmiyorum canım bazen enfeksiyonda olur ama sen yinede ümidini kesme bian önce test yap

İnşaallah üstesinden geliriz kuzum ya biraz büyüyünce beraber arkadaş gibi oynarlar Allah o günleri de görmemizi nasip etsin bende kendime sürekli iyi telkinler vermeye çalışıyorum Allah verir kolaylığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…