- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.361
Progestron verdi canım iğne bide pruluton ve asla kalkma dedi tuvalette cok ıkınma dedi ama benim kanamam arttı sabahtan beriCanım inşallah tutunur ikiside. İlaç falan vermedi mi doktor düşük önleyici?
Canım bazen çıkmayabiliyor seni umutlandırmak istemem ama bekle bence dua et herşey in zamanı vardırİnşallah canım. Günüm geçmedi adete daha 2 gün var ama olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Kendimi çok kaptırınca üzülmemek elde olmuyor maalesef canım. Bende kesin hamileyimdir diyordum sabah negatifi görünce üzüldüm sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Moral önemli gerçekten desteğin için teşekkür ederim.sukufenazz canım üzülme belki geç döllenmedir hiç yoksa bile üzülme ilk aydan tutturabilenler cok az inşallah önümüzdeki ay nasip olur rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım bende korunmayı bıraktığımız ilk ay kesin hamileyim diyodum o kadar emindim ki şok olmuştum testte negatif görünce ardındanda adet olmuştum şaka gibi gelmişti inan anlıyorum seni moralini bozma hiç moral cok önemli
Canım sakın ağlayıp kendini üzme. Bu şekilde daha çok stres olursun ve zarar verebilirsin. Bol bol dua et rahatla dinlenmene bak.Canım çok korkuyorum kaybederim diye inan sabah agladım eşim kızdı ne denir bilmiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin ve saglıklı sihatlice büyütmeyi nasip etsin sende var mı suan gebelik yoksa insallah tez zamanda olur
potasyum ve magnezyum var canım. Annenin kemik gelişimine vesile oluyor. Kan yapıyor. Annenin diş ağrılarını azaltıyor. Rahim sancılarını ağrılarını önlüyor, saç dökülmesini engelliyor vs
İnşallah öyledir canım sabah adet olacakmışım gibi bayağı ağrım vardı şimdi hicbir şey yok. İnşallah dediğin gibidir.Canım bazen çıkmayabiliyor seni umutlandırmak istemem ama bekle bence dua et herşey in zamanı vardır
Benim adetim 1 gün geçti test yaptm eski mesajlarıma bakarsan testi atmıştım cok cok cok silik ti hatta ben asla ikiz dsanmıyorum degerlerşm sonradan yükseldi benim büyük ihtimalle geç döllenme oldu ve ben adet olacak gibi kasık agrısı cektşm tek fark cok üsüyodumİnşallah öyledir canım sabah adet olacakmışım gibi bayağı ağrım vardı şimdi hicbir şey yok. İnşallah dediğin gibidir.
Benim belli değil henüz ne olup olmadığı amin inşallah canım bak benim ikinci hamileliğimde öğrendiğimde kanda 34.5di değerim doktor bana dedi ki adetinden 3 hafta geride sağlıksız bi gebelik bu kendiliğinden düşer sakın umut bağlama dedi ilaç bişey bile vermedi bana özel hastaneydi bide düşün başta üzüldüm yalan yok ama inanmak istemedim hiç moralimi bozmadım hep karnımı sevdim konuştum güçlü ol bebeğim beni bırakma diye hiç umudumu kaybetmedim sımsıkı sarıldım o bana ben ona tutundum 2 hafta sonra bi kanama başladı bende ama aynı adet gibi koyu koyu kıpkırmızı kan aynı bi adet baya bi akıyo bildiğin dedim düşük yapıyorum doktorun dediği gibi gidiyo yavrum derken 3 kere parmak kadar parçalar düştü nasıl ağlıyorum ama aradım eşimi ağlayarak konusamadım bile hıçkırmaktan gitti yavrum dedim hemen geldi kızdı bana bi daha olur nasılsa noluyo sana alşah verdi allah alıyo dedi kızdı bişey diyemedim duymadım bile onu zaten aynı hastaneye doktora geri gittik doktor sakin ol bakalım bi alttan muayeneyle dedi baktı ama hiç umudum yoktu bitti artık demiştim kese burda bebekte görünüyo gayet sağlıklı hatta 6 haftalık şuan bi hafta arayı kapatmış 2 hafta geriden geliyo şuan kanamda kesenin yakınında ile değil dedi nasıl sevindim anlatamam hayatımın en büyük mucizesini yaşadım o gun progestan hap verdi doktor onu içsemde kanamam kesilmedi bol bol dinlendim 3 gün sürdü adet gibiydi aynı ama bilmesem hamile olduğumu adet oldum derdim o kadar çok ve yoğundu 3 gün sonra kesildi bi daha da kanamam olmadı hiç şimdi 3 yaşında cadı kızım hiç umudunu kaybetme moralini bozma eğer rabbim nasip edecekse hiçbişey engel olamaz bol bol en güzel bi şekilde dua et yer gök dua canım moralini yüksek tut bol bol dinlen iş güç her zaman her an olur ama her zaman evlat sahibi olunmazCanım çok korkuyorum kaybederim diye inan sabah agladım eşim kızdı ne denir bilmiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin ve saglıklı sihatlice büyütmeyi nasip etsin sende var mı suan gebelik yoksa insallah tez zamanda olur
Allahım ne olur benimde öyle olsun.Benim adetim 1 gün geçti test yaptm eski mesajlarıma bakarsan testi atmıştım cok cok cok silik ti hatta ben asla ikiz dsanmıyorum degerlerşm sonradan yükseldi benim büyük ihtimalle geç döllenme oldu ve ben adet olacak gibi kasık agrısı cektşm tek fark cok üsüyodum
Aynen öyle canım cevap veremiyorsunuz aksine cevap vermeden bile normal sorduğu birşeye de cevap versem yanlış anlaşılıyor bide takıntılı aşırı derece en ufak şeye bile karışır bende anlamadım eşim diyor onlar hep böyleydi ypacak bişey yok evet canım ayniyizAmin canımcım inşaallah seninkide tez zamanda geçerdemek halanın oğluyla evlisin hımmm o da zordur ya bişey olsa sen halan diye bişeyde diyemezsin dimi
Ay öyle valla aklım hep onda inşaallah hep birlikte kalp atışlarını duyarızbu arada benim oğlumda 19 aylık ne güzel aynıyız
Bende şimdi olsun istedim daha çok yaşım ilerlemesin diye...Allah büyüktür ya yardım eder illaki onunda kolaylığını verir hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalımda Allah'ın izniyle
Dur bakalım daha kuzum 2 gun var adetine belki geç geçecek idrarına bu işler hiç belli olmazki bak benim bat 3 nisandı bugun 15 nisan ben hala adet bekliyorum umudumu bazen kaybettim bazen yine umutlandım nolacağı belli olmaz hiç sen yinede sakin ol bakalım cok var öyle adetten önce negatif olup adet gunu yada sonrası pozitifi görenKendimi çok kaptırınca üzülmemek elde olmuyor maalesef canım. Bende kesin hamileyimdir diyordum sabah negatifi görünce üzüldüm sağlık olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Moral önemli gerçekten desteğin için teşekkür ederim.
Canım cok güzel yazmıssın Allah razı olsun bende konuşuyorum inan hep söylüyorum rabbim bu duyguyu en saglıklı sekile nasip etsin desteğin yardımın ve beni rahatlatan konusman için Allah razı olsunn gönlündeki ni versin rabbimBenim belli değil henüz ne olup olmadığı amin inşallah canım bak benim ikinci hamileliğimde öğrendiğimde kanda 34.5di değerim doktor bana dedi ki adetinden 3 hafta geride sağlıksız bi gebelik bu kendiliğinden düşer sakın umut bağlama dedi ilaç bişey bile vermedi bana özel hastaneydi bide düşün başta üzüldüm yalan yok ama inanmak istemedim hiç moralimi bozmadım hep karnımı sevdim konuştum güçlü ol bebeğim beni bırakma diye hiç umudumu kaybetmedim sımsıkı sarıldım o bana ben ona tutundum 2 hafta sonra bi kanama başladı bende ama aynı adet gibi koyu koyu kıpkırmızı kan aynı bi adet baya bi akıyo bildiğin dedim düşük yapıyorum doktorun dediği gibi gidiyo yavrum derken 3 kere parmak kadar parçalar düştü nasıl ağlıyorum ama aradım eşimi ağlayarak konusamadım bile hıçkırmaktan gitti yavrum dedim hemen geldi kızdı bana bi daha olur nasılsa noluyo sana alşah verdi allah alıyo dedi kızdı bişey diyemedim duymadım bile onu zaten aynı hastaneye doktora geri gittik doktor sakin ol bakalım bi alttan muayeneyle dedi baktı ama hiç umudum yoktu bitti artık demiştim kese burda bebekte görünüyo gayet sağlıklı hatta 6 haftalık şuan bi hafta arayı kapatmış 2 hafta geriden geliyo şuan kanamda kesenin yakınında ile değil dedi nasıl sevindim anlatamam hayatımın en büyük mucizesini yaşadım o gun progestan hap verdi doktor onu içsemde kanamam kesilmedi bol bol dinlendim 3 gün sürdü adet gibiydi aynı ama bilmesem hamile olduğumu adet oldum derdim o kadar çok ve yoğundu 3 gün sonra kesildi bi daha da kanamam olmadı hiç şimdi 3 yaşında cadı kızım hiç umudunu kaybetme moralini bozma eğer rabbim nasip edecekse hiçbişey engel olamaz bol bol en güzel bi şekilde dua et yer gök dua canım moralini yüksek tut bol bol dinlen iş güç her zaman her an olur ama her zaman evlat sahibi olunmaz
Ne oldu canımmmAyyyy inanmıyorum kızlaarrr
Amin canım cümlemize inşallahCanım cok güzel yazmıssın Allah razı olsun bende konuşuyorum inan hep söylüyorum rabbim bu duyguyu en saglıklı sekile nasip etsin desteğin yardımın ve beni rahatlatan konusman için Allah razı olsunn gönlündeki ni versin rabbim ❤❤❤
Olumsuz diye çöpe attığım teste bir bakayım dedim silik çizgi çıkmışş şokk oldummmNe oldu canımmm
Sen önce test yap hastane yakınsa kan ver canım ama sarı akıntı bilmiyorum canım bazen enfeksiyonda olur ama sen yinede ümidini kesme bian önce test yapHiç yapmadım yarın yapsam mı diye düşünüyorum yada kan testimi yaptırsam direk sizce varmıdır çok istiyorum aşırı derece sarı akıntım var ve adet olcakmışımm gibi alt karnım ağrıyo bazen yumurtalıklarım bilmiyorum
Aynen öyle canım cevap veremiyorsunuz aksine cevap vermeden bile normal sorduğu birşeye de cevap versem yanlış anlaşılıyor bide takıntılı aşırı derece en ufak şeye bile karışır bende anlamadım eşim diyor onlar hep böyleydi ypacak bişey yok evet canım ayniyizzaman öyle geçecek ki aslında bebekken daha kolay büyüdükçe insan onlarla daha çok zorlanıyor
Ayyyy hadi insallah canım resmini atsana bide kaç dk içinde çıktı canım yüklesene BiOlumsuz diye çöpe attığım teste bir bakayım dedim silik çizgi çıkmışş şokk oldummm
Olumsuz diye çöpe attığım teste bir bakayım dedim silik çizgi çıkmışş şokk oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?