- 20 Ekim 2017
- 238
- 179
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.401
Döngünün 38.gününde öğrendim. Genelde 35günde bir oluyordum. Geçen yaz hazirndn beri deniydkGerçekten mi canım ya ? Düzenli midir adetlerin ne kadar zamandır deniyorsunuz Peki hamileliği ? Uani benim yerleşme kanaması felsn olacağını sanmıyorum leke bile değildi koyu sarı akıntıydı ama acaba hamilelik olabilir mi artık bana mucize olarak geliyor da. Adetten ne kadar sonra öğrendin canım.
En güzel günler seninle olur insallah allahım sana da nasip etsin en yakın zaman daSon hal bu kızlar yorumları okuyunca çöpten çıkardım silik gibi görünce heyecan yaptım yine. Neyse 2-3 güne tekrar bir test yapayım en iyisi. Çok teşekkür ederim kızlar moral oluyorsunuz hepiniz iyiki varsınız. Allah razı olsun.
Amin canım benim hepimize inşallahEn güzel günler seninle olur insallah allahım sana da nasip etsin en yakın zaman da
Hayırlısıyla gecer inşallah kuzum üzülme kendını stres ettıkce daha kötü olursun rahat ol bitecek inşallahhhhAllah yardımcın olsun benim riskim bitse bulantıya razıyım
Bende 1 yıla yakındır evliyim en basından beri deniyoruz suan 3 gün gecikti 12 nisandı. 13 nisanda bir koyu akıntı geldi dedim adet oluyorum heralde ama olmadı her gün bir kere o akıntıyı yaşadım okadar hala adet yok hamilelik olabilir mi ?Döngünün 38.gününde öğrendim. Genelde 35günde bir oluyordum. Geçen yaz hazirndn beri deniydk
Doktora gitmeli miyim bilmiyorum ki canım test yapsam negatif cıksa mı gideyim kist olabilir mi diye valla napıcam karıştım yaGebelikte olabilir kist de canım
Bulantılı Bi sabahtan günaydınlar
İnşaaalllaahhh canım aminGünaydın canım tez zamanda geçer inşaallah
Gidip kan testi ver negatif ise doktor zaten muayene edıor canım bana öle yapıldıDoktora gitmeli miyim bilmiyorum ki canım test yapsam negatif cıksa mı gideyim kist olabilir mi diye valla napıcam karıştım ya
5 gün olsun öyle gidip kan vereyim ozaman canım haklısınGidip kan testi ver negatif ise doktor zaten muayene edıor canım bana öle yapıldı
İnşallah canım benim ❤Hayırlısıyla gecer inşallah kuzum üzülme kendını stres ettıkce daha kötü olursun rahat ol bitecek inşallahhhh
Vay be ne faydalıymış benimde kullanmam lazım heleki rapunzel saçlarıma kıyamam
Maaşallah diyim
Neyse kuzum su iyidir sudurduk yerde mideni bulandirmada
Çıkmayadabilir canım kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme :) Ama daha ilk denemenizmiş zaten olmazsa bile üzülme :)İnşallah canım. Günüm geçmedi adete daha 2 gün var ama olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Bilmiyorum canim yaAynen canımm benimmm. Nasılsın bugünnn
Canım inşallah hamilesindir tabi ama o seni çok sevindirmesin sonra üzülürsün. Geçen ay banada öyle oldu testi kenara koydum sonra bie baktım silik çizgi var hamileyim diye sevindim. Burada bile hamileyim edalarına girdim :) Ama maalesef kanda çıkmadı sonrada hasta oldum zaten. İnsan daha çok üzülüyor.Olumsuz diye çöpe attığım teste bir bakayım dedim silik çizgi çıkmışş şokk oldummm
Bence kesinlikle hamilesin hayırlı olsun
Ayy inşallah öyledir teşekkür ederimBence kesinlikle hamilesin hayırlı olsun
Çünkü benimde bu şekilde olmuşru ve çıkmıştı ümidini kaybetme inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla rabbim isteyen herkese verir inşallah banadaaaaaAyy inşallah öyledir teşekkür ederim
Adetiniz kaç gün geçmişti testte böyle çıktığında ? :)Çünkü benimde bu şekilde olmuşru ve çıkmıştı ümidini kaybetme inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla rabbim isteyen herkese verir inşallah banadaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?