Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngünün 38.gününde öğrendim. Genelde 35günde bir oluyordum. Geçen yaz hazirndn beri deniydk

En güzel günler seninle olur insallah allahım sana da nasip etsin en yakın zaman da

Döngünün 38.gününde öğrendim. Genelde 35günde bir oluyordum. Geçen yaz hazirndn beri deniydk
Bende 1 yıla yakındır evliyim en basından beri deniyoruz suan 3 gün gecikti 12 nisandı. 13 nisanda bir koyu akıntı geldi dedim adet oluyorum heralde ama olmadı her gün bir kere o akıntıyı yaşadım okadar hala adet yok hamilelik olabilir mi ?

Olumsuz diye çöpe attığım teste bir bakayım dedim silik çizgi çıkmışş şokk oldummm
Canım inşallah hamilesindir tabi ama o seni çok sevindirmesin sonra üzülürsün. Geçen ay banada öyle oldu testi kenara koydum sonra bie baktım silik çizgi var hamileyim diye sevindim. Burada bile hamileyim edalarına girdim :) Ama maalesef kanda çıkmadı sonrada hasta oldum zaten. İnsan daha çok üzülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…