Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cokk sagol canim Adet olma gunlerimiz ayni aslinda degerlendirme gunlerimiz bile ayni . senin kac gun suruyor benim ki 27 gun ortalama bu hf yi da degerlendircem bakalim ama ayin 18 i gece nobettim var ins yumurtlama o gune gelmez. Bu ay da tutmazsa onumuzde ay ovulasyon testi yapicam artik. Rabbim e kurban olayim hersey ondan en azindan ne kadar istedigimizi görüyor. Hamd olsun bu gunlerimize.

Kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum ben benim cok sık tuvaletim geliyo hemen sıkışıyorum sabahta dayanamadım aaat 10da idrarımı bi kaba aldım üzerini peçeteyle örttüm eşim alıp gelcek testi hemen diye ama almadı öğleden sonra alırım 2 tane yollarım dedi öğleden sonra test geldiğinde o idrarla testi yapsam doğru sanuç alır mıyım o idrar işe yararmı acaba

Bekleyen idrarla test olmaz canim tekrar idrarini gonder. Ama ne testi yapcak anlamadim

Belki gebelik icin daklanabilirmi bilemedim valla canim. Sen yinede ilkini gonder en iyisi. Sonucta havadan betahcg yagmiyo olmayan cikmaz
Kendim yapcam kız bi yere göndermicem testim yok testi alıp gelivermedi eşimde öğleden sonra alırım dedi ondan dedim sabırsızlık işte ilk idrarla daha net çıktığı için ondan dedim

Arkadaşlar ben daha dün yine hamile kalamadım dedim ama birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ondan dedim. Sonra dün akşam lh testi yaptım çift çizgi çıktı. Az önce de hcg testi yaptım şuan çok heyecanlıyım bişeyler olabilir belkiiii. Otobüsteyim hastaneye gidiyorum :) ekliyorum testi sizde bakar mısınızzz.

Eklentiler

• IMG-20190415-WA0004.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 68
ay dur anca ayildim. Ikisiylede dene kiz o zaman
Bende düzgün anlatamadım ki kuzum normal ya birini bugun yapıcam birini de ona göre daha sonra yaparım herhalde çizginin çıkıp çıkmamasına bağlı yani bugunkunu o zaman ilk ayırdığım idrarla yapayım bari bakalım ne çıkıcak

Gözünaydın canım hamilesin büyük ihtimalle zaten o erken testlere hiç güvenmiyorum ben alakası yok para tuzağı yani baya belli baksana

Var gibi duruyor İnşallah vardır. Adetiniz kaç gün geçmişti

Kızlar normalde günde 3 kere anca tuvalete giderdim bol bol su içsem bile ama son zamanlarda su içsemde içmesemde saat başı tuvalete gidiyorum

Inşallah bende buraya gebeyim diye yazarim. Calismalara devam

yarar tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…