- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.421
Cokk sagol canim
Bekleyen idrarla test olmaz canim tekrar idrarini gonder. Ama ne testi yapcak anlamadimKızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum ben benim cok sık tuvaletim geliyo hemen sıkışıyorum sabahta dayanamadım aaat 10da idrarımı bi kaba aldım üzerini peçeteyle örttüm eşim alıp gelcek testi hemen diye ama almadı öğleden sonra alırım 2 tane yollarım dedi öğleden sonra test geldiğinde o idrarla testi yapsam doğru sanuç alır mıyım o idrar işe yararmı acaba
Gebelik testi yapcam canım ya testin kağıdında idrar 24 saat saklanabilir sadece yazıyodu ama emin olamadımBekleyen idrarla test olmaz canim tekrar idrarini gonder. Ama ne testi yapcak anlamadim
Belki gebelik icin daklanabilirmi bilemedim valla canim. Sen yinede ilkini gonder en iyisi. Sonucta havadan betahcg yagmiyoGebelik testi yapcam canım ya testin kağıdında idrar 24 saat saklanabilir sadece yazıyodu ama emin olamadım
Kendim yapcam kız bi yere göndermicem testim yok testi alıp gelivermedi eşimde öğleden sonra alırım dedi ondan dedim sabırsızlık işte ilk idrarla daha net çıktığı için ondan dedimBelki gebelik icin daklanabilirmi bilemedim valla canim. Sen yinede ilkini gonder en iyisi. Sonucta havadan betahcg yagmiyoolmayan cikmaz
Kendim yapcam kız bi yere göndermicem testim yok testi alıp gelivermedi eşimde öğleden sonra alırım dedi ondan dedim sabırsızlık işte ilk idrarla daha net çıktığı için ondan dedim
Bende düzgün anlatamadım ki kuzum normal yaay dur anca ayildim. Ikisiylede dene kiz o zaman
Gözünaydın canım hamilesin büyük ihtimalle zaten o erken testlere hiç güvenmiyorum ben alakası yok para tuzağı yani baya belli baksanaArkadaşlar ben daha dün yine hamile kalamadım dedim ama birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ondan dedim. Sonra dün akşam lh testi yaptım çift çizgi çıktı. Az önce de hcg testi yaptım şuan çok heyecanlıyım bişeyler olabilir belkiiii. Otobüsteyim hastaneye gidiyorum :) ekliyorum testi sizde bakar mısınızzz.
Var gibi duruyor İnşallah vardır. Adetiniz kaç gün geçmiştiArkadaşlar ben daha dün yine hamile kalamadım dedim ama birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ondan dedim. Sonra dün akşam lh testi yaptım çift çizgi çıktı. Az önce de hcg testi yaptım şuan çok heyecanlıyım bişeyler olabilir belkiiii. Otobüsteyim hastaneye gidiyorum :) ekliyorum testi sizde bakar mısınızzz.
Allahım inşallah yaaaaGözünaydın canım hamilesin büyük ihtimalle zaten o erken testlere hiç güvenmiyorum ben alakası yok para tuzağı yani baya belli baksana
Adet günüm dündü. Aslında tam Bi günü yok 2 3 gün oynuyor. Bugünlerde olmam lazımdı işte canım.Var gibi duruyor İnşallah vardır. Adetiniz kaç gün geçmişti
Inşallah bende buraya gebeyim diye yazarim. Calismalara devamDöngünün 12. 16.günler arası muhtemelen yumurtlama olur. Sulu akıntın olacktr ozmn yumrtldğnı anlyblrsin. O günleri değerlndrmem çalş. Eşinin spermnde sorun yksa akıntın olduğu o 3-4gün üst üste değerlndreblrsin. Yada 1gün arayla da olur, sperm yumrtlkta 2gün yaşayblyo.
Akıntın bittiği günlerde yine de devam et değerlndrmye. Sonraki hafta değerlndrmne gerk kalmaz. O haftayı kaçırma iyi değerlndr.
Güzel haberlerini alırız inş.
yarar tabi kiKızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum ben benim cok sık tuvaletim geliyo hemen sıkışıyorum sabahta dayanamadım aaat 10da idrarımı bi kaba aldım üzerini peçeteyle örttüm eşim alıp gelcek testi hemen diye ama almadı öğleden sonra alırım 2 tane yollarım dedi öğleden sonra test geldiğinde o idrarla testi yapsam doğru sanuç alır mıyım o idrar işe yararmı acaba
Hayırlısı inşallah vardır canım benimde 2 gün var daha böylece çıktı bugünAdet günüm dündü. Aslında tam Bi günü yok 2 3 gün oynuyor. Bugünlerde olmam lazımdı işte canım.
Saol canım o zaman test geldiği gibi hemen yaparımyarar tabi ki
Hadi inşallahhhhh seninde vardırrrr. Ne zaman doktora gidiceksin :)Hayırlısı inşallah vardır canım benimde 2 gün var daha böylece çıktı bugün Eki Görüntüle 2258753
Yarın sabah sağlık ocağına gidicem :) devlete mi gidiyorsunHadi inşallahhhhh seninde vardırrrr. Ne zaman doktora gidiceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?