- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.441
Evet canım ben zaten bugüne randevu almıştım başka bişey için kadın doğumdan :)Yarın sabah sağlık ocağına gidicem :) devlete mi gidiyorsun
Acile gitsem bakmaz dimi devlet gün geçmeyinceEvet canım ben zaten bugüne randevu almıştım başka bişey için kadın doğumdan :)
Ben geçen ay antibiyotik kullancam ama adetim 5 gün geçti hala olmadım midemde bulanıyo test yaptırmak istiyorum demiştim öylelikle doktor hcgye baktırdı halbuki adet günüme bi hafta vardıAcile gitsem bakmaz dimi devlet gün geçmeyince
Hiç bilmiyorum ki canım o işleri. Ama bakıyolarsa günü geçti dersin nolcakAcile gitsem bakmaz dimi devlet gün geçmeyince
Arkadaşlar ben daha dün yine hamile kalamadım dedim ama birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı ondan dedim. Sonra dün akşam lh testi yaptım çift çizgi çıktı. Az önce de hcg testi yaptım şuan çok heyecanlıyım bişeyler olabilir belkiiii. Otobüsteyim hastaneye gidiyorum :) ekliyorum testi sizde bakar mısınızzz.
Bende mi öyle yapsam kiBen geçen ay antibiyotik kullancam ama adetim 5 gün geçti hala olmadım midemde bulanıyo test yaptırmak istiyorum demiştim öylelikle doktor hcgye baktırdı halbuki adet günüme bi hafta vardı
İnsallah hayırlara cıkar canım benim yaaaKızlar normalde günde 3 kere anca tuvalete giderdim bol bol su içsem bile ama son zamanlarda su içsemde içmesemde saat başı tuvalete gidiyorum
Teşekkürler canım. Nolur test bozuk olmasınnnnVar görünüyor hadi gözün aydın
İnşallah test bozuk değildir tabisonucunu bekliyoruz hadi hayırlısı
Hiç bilmiyorum ki canım o işleri. Ama bakıyolarsa günü geçti dersin nolcak
Canım testine göre var gibi İnşallah vardır kan verdin mi cnmmHadi inşallahhhhh seninde vardırrrr. Ne zaman doktora gidiceksin :)
Denemekte fayda var kızBende mi öyle yapsam ki
İnşallah canım 3 nisandan beri bekliyorum valla sabırla inatla sonu güzel olur inşallah bu ayki bekleyişiminİnsallah hayırlara cıkar canım benim yaaa
Şuan doktorun gelmesini bekliyorum canımCanım testine göre var gibi İnşallah vardır kan verdin mi cnmm
çok heyecanlı hemen yazŞuan doktorun gelmesini bekliyorum canım
Tamam canım hemen yazarım da doktor gelebilirse tabiiiçok heyecanlı hemen yaz
Canım benim 31 32 gün değişiyorCokk sagol canimAdet olma gunlerimiz ayni aslinda degerlendirme gunlerimiz bile ayni . senin kac gun suruyor benim ki 27 gun ortalama bu hf yi da degerlendircem bakalim ama ayin 18 i gece nobettim var ins yumurtlama o gune gelmez. Bu ay da tutmazsa onumuzde ay ovulasyon testi yapicam artik. Rabbim e kurban olayim hersey ondan en azindan ne kadar istedigimizi görüyor. Hamd olsun bu gunlerimize.
Canım nasıl bir yol izledin ilişki ne sıklıkla olduAdet günüm dündü. Aslında tam Bi günü yok 2 3 gün oynuyor. Bugünlerde olmam lazımdı işte canım.
Insan çok kötü oluyor negatifi görünce=( inşallah zamanı var demekki bende ader olmadım bekliyorum adete 2 gun kala 0.29 çıkmıştıbenim yine negatif çıktı kan. ben artık vazgeçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?