- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.481
Benim hep akıntım olduğu için ben anlayamıyorum canım ama bence yine de Ovu. Testi alıp dene canım. Programın doğruluğunu teyit etmiş olursun en azındanBende tel.daki uygulamaya güveniyorum çünkü o tarihlerde akintim artıyor anlıyorum yumrtladigimi
Canım benim testimde seninki gibi çıkmıştı ama bi kaç gün sonra tekrarladım malesef bişey çıkmadı seninde daha adetine var yarın yine tekrarla istersenİnşallah canım pazartesi de senden bebiş haberi bekliyoruz hayırlısıyla
Sen naptın? Acile gitmedin sanırım dimi?İnşallah canım pazartesi de senden bebiş haberi bekliyoruz hayırlısıyla
Bende de rahimde yara ve iltihap vardi fıtıl verdi 1 haftalıkCanım yarın çıkar kan sonucu dedi doktor bakalım. Bu arada smear ve hpv testi için gitmiştim ben. O esnada bakarken rahminde yara ve iltihap var dedi. Alaka var mı bilmiyorum ama acaba başka şeyler olduğu için 2. Bi çizgi görmüş olabilir miyim ki?
Ben çıkmadı diye çöpe atmıştım testi. Burada yorumları okuyunca çöpten çıkartıp baktım bu şekildeydi. 2 gün var adeteCanım benim testimde seninki gibi çıkmıştı ama bi kaç gün sonra tekrarladım malesef bişey çıkmadı seninde daha adetine var yarın yine tekrarla istersen
Yok canım gitmedim eşim bekle biraz diyor zaman geçsin diyor.Sen naptın? Acile gitmedin sanırım dimi?
Bende bi köşeye atmıştım çıkmıştı çizgi canım ama yerinde bile çıkmadığı için hiç sayılmaz o çizgiler sanırımBen çıkmadı diye çöpe atmıştım testi. Burada yorumları okuyunca çöpten çıkartıp baktım bu şekildeydi. 2 gün var adete
Birkaç güne netleşir canım bakalımBende bi köşeye atmıştım çıkmıştı çizgi canım ama yerinde bile çıkmadığı için hiç sayılmaz o çizgiler sanırım
Canım ovu testinde ikinci çizgi hep çıkar zaten önemli olan t nin c den daha koyu olması yada aynı koyulukta olmasıKızlar ben şu testlerde hıc cızgı goremeyen benhatırladınız mı.. Yenı Baska marka ovulasyon testi aldım onda da aynı cıktı dıgerını bosuna laf etmısım normalde takvim bugun yumurtlama gunu olarak gosterıyor ama bende tık yok akıntı da yok.. Aklıma takılan şey şu ben adetim bittikten sonra 3 gun beyaz yumurta akı gıbı akıntım oluyor ben acaba adet sonrası mı yumyrtluyorum ki adet sonrası Dr a gittim alttan muayene etti o 2 tane yumurtam oldugunu soyledı yumurtlamıs olsam anlardı sonucta yanı velhasıl kelam ben yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım hıc bilmiyorum takvime gore de olmadı lurda zaten 10 gun sonra adet olacagım ben yine de bu gunleri degerlendıreyım mı takvime inanmayıp son gunleri de degerlendıreyım mı anlamadım
Canım neden profilinde üzgün yazıyor bişey mi oldu ben de doktordan geldim moralim bozuk 6 haftalık kese var bebek yok bir hafta sonra yine gel dedi ama moralini bozma bazen bu haftalarda cikmayabiliyor aGünaydın canım tez zamanda geçer inşaallah
Bende seni bi gün geriden takip ediyorum canım benimde 3 gün kalmışBirkaç güne netleşir canım bakalım
Benim 15 gündür adet ağrım var canım. Ama bugün sağdan vuran tuhaf bir ağrı var hayırlısı :)Bende seni bi gün geriden takip ediyorum canım benimde 3 gün kalmış ☺ Ama benim pek umudum yok ufaktan ufaktan adet sancılarım geliyor
İnsallah bebektendir o ağrılar ama ben malesef ki kendi adet sancılarımı tanıyorum bu sefer olursam artık hastane yolu gözükecek banaBenim 15 gündür adet ağrım var canım. Ama bugün sağdan vuran tuhaf bir ağrı var hayırlısı :)
Bakalım yarın doktora tekrar gidicem lan testi sonucu çıkınca canım. Bakalım ne dicekBende de rahimde yara ve iltihap vardi fıtıl verdi 1 haftalık
Niye hastane yolu gözükecek kiİnsallah bebektendir o ağrılar ama ben malesef ki kendi adet sancılarımı tanıyorum bu sefer olursam artık hastane yolu gözükecek bana ☹
Yarın tekrar idrar testi yap olmadı. Yarın biraz daha koyulaşırsa çizgi tamamdır bence :)Yok canım gitmedim eşim bekle biraz diyor zaman geçsin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?