Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tel.daki uygulamaya güveniyorum çünkü o tarihlerde akintim artıyor anlıyorum yumrtladigimi
Benim hep akıntım olduğu için ben anlayamıyorum canım ama bence yine de Ovu. Testi alıp dene canım. Programın doğruluğunu teyit etmiş olursun en azından

Kızlar ben şu testlerde hıc cızgı goremeyen benhatırladınız mı.. Yenı Baska marka ovulasyon testi aldım onda da aynı cıktı dıgerını bosuna laf etmısım normalde takvim bugun yumurtlama gunu olarak gosterıyor ama bende tık yok akıntı da yok.. Aklıma takılan şey şu ben adetim bittikten sonra 3 gun beyaz yumurta akı gıbı akıntım oluyor ben acaba adet sonrası mı yumyrtluyorum ki adet sonrası Dr a gittim alttan muayene etti o 2 tane yumurtam oldugunu soyledı yumurtlamıs olsam anlardı sonucta yanı velhasıl kelam ben yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım hıc bilmiyorum takvime gore de olmadı lurda zaten 10 gun sonra adet olacagım ben yine de bu gunleri degerlendıreyım mı takvime inanmayıp son gunleri de degerlendıreyım mı anlamadım

Eklentiler

• IMG_20190415_154815.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 45
Bende de rahimde yara ve iltihap vardi fıtıl verdi 1 haftalık

Canım benim testimde seninki gibi çıkmıştı ama bi kaç gün sonra tekrarladım malesef bişey çıkmadı seninde daha adetine var yarın yine tekrarla istersen
Ben çıkmadı diye çöpe atmıştım testi. Burada yorumları okuyunca çöpten çıkartıp baktım bu şekildeydi. 2 gün var adete

Adetim beş gün geçti kızlar ama sonuç negatif adetten bir hafta önce olmuştu yumurtlamam offf

Eklentiler

• 0D002D08-69A5-45BD-A488-FF9490C9D2A5.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 53
Doktora gitm gebelik için kan vercektim annem yanımdaydı veremedim ya bacaklarım çok çekiliyor ağırıyor senin b12 vitamın eksikliğin falan vardır ondandır kesin dedi zaten demir kan vitamin hepsi yerlerde benim belkide ondan dolayı hamile kalamıyorum ben

Canım ovu testinde ikinci çizgi hep çıkar zaten önemli olan t nin c den daha koyu olması yada aynı koyulukta olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…