Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim yine negatif çıktı kan. ben artık vazgeçiyorum.
Canım benim sakın bırakma kendini umudunu da kesme hepimiz aynı durumdayız. Sadece kendini daha az dinle bol bol dua et... Birbirimize destek olcaz ve eminim ki hepimizde kaç ay geçerse geçsin güzel haberlerimizi burdan vericez inşallah zamanı geldiğinde de bebişlerimizin fotoğraflarını paylaşıcaz. Sen yeter ki umutsuzluğa kapılma

Ya kızlar size ne soracağım, maydanoz gebelikte çok şahane bir şey değil diyorlar ya, salataya koyfuğumuz maydanozu bile koymamalı mıyız?bir de nanenin dereotunun da öyle bir etkisi var mı?

Demekki daha zamanı var canım üzülme demek bi fayda etmiyo ama yer gök dua umudunu yitirme inşallah bian önce adetin gelirde diğer aya yeni umutlarla başlarsın benimde negatif cıkarsa bende artık adeti beklicem bian önce olmak için

İnan vazgeçmek o kadar kolay ki ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır denedik olmadı sonra doktora gittik sonra prof diye güvenip gittim senin cpcugun normal yolla olmaz aşılama ve tüp bebek te cok cok zor dedi kapıdan cıkarken tekrar döndüm eminsiniz demi dedim üzülerek söylüyorum ama kesinlikle sonuclar bu dedi 1 ay he rgece agladım ilişkiden sonra nasıl agladım afedersin ama eşimle yanana gelmek dahi istemiyodum neden tantana geleyim ki diyorum kadın bile degilim dualar ettim calsııyorum ben hemde her gün iş. Yerime bebek haberleri alarak herkesi tebrik ederken yemin ederim gram kıskanmadım gıpta ettim birileri en azından benim kadar sanssızndegil Diyodum önceki aylarda sürekli gebelik testi geceleri kalkarak kan testlerine kosardım bu ay Bi tane test yaptım canım onda da gebelik öğrendim ve suan ikizlerim tutunsun diye dua ediyorum bak bana ne dediler ne olur iyi ooku ve ben suan hamileyim hemde ikizlere Bin sükür vazgeçmek en kolayı ne olur bunu unutma...

Canım hiç anlamıyorum bundan ama inşallah artış bebiştendir. Benimde çok tuhaf bir ağrım var adet ağrısından farklı sağ tarafımdan vuruyor.

Canım alakası olcağını sanmam bence ama bunlarda hamileliğe engel şeyler ortaya cıkması iyi olmuş inşallah cabucak sağlığına kavusursun ve inşallah hamilesindir

Canım ovulasyon testi almıştım bu ay ovulasyon testiyle yaptım. Normalde telefondaki uygulamaya güvenip ona göre ilişkiye giriyordum oda reglden 2 hafta sonrasını gösteriyordu. Ama ben 21. Günde yumurtladım.
Bende tel.daki uygulamaya güveniyorum çünkü o tarihlerde akintim artıyor anlıyorum yumrtladigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…