Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahimdeki yara bebeğe engel değil ki canım

Ama ben yanlış görmüyorsan orda silik bi çizgi var. Acaba dediğin gibi hemen adet sonrası mı yumurtlama oluyor sende. Çünkü bende bu testten kullandım laboquik değil mi bu? Bende de yumurtlama geçtikten sonra böyle silik olmaya başladı yani bu şekildeydi ben yanlış görmüyorsam.

B
Tabi canım iyi yapıyorsun doktora görünmekte fayda var.
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ya Rabbim kimseyi evlatsizla sınamasın senin bi evladın var zaten ikincisini de verir inşallah birincisi oluyorsa ikincisi de olur canım sıkma canını sen

Bilmiyorum ki canım doktor bişey demedi yarın görüşcem tekrar kan sonuçları çıkınca. Ama Bi çok kişi iltihap gebeliğe engel diyor bilmiyorum
İltihabın engel olduğunu bende duydum. Bende de iltihap ve rahimde yara var ama doktorum engel olduğunu söylemedi. Sende yarın bi sor bakalım

Y yslkbr bu arada canım ya hpv ne oluyor nasıl bakılıyor. Smear biliyorum ama onu bilmiyorum ikisi aynı şey mi acab

Üzgün üye yazıyo aynen bişey mi oldu canım hayırdır ya maviboncuğum etikette olmuyo yapamadım allah allah

Kızlar sımdı buna donusmus test Bı 20 dk oldu ama buna gore daha yumurtlamam is mi oluyorum yoksa aksam tekrar mı yapayım

Eklentiler

• 15553362485832653149757050898881.webp
    9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…