- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.501
Aynen canım yaparım belki yarın test alıp :)Yarın tekrar idrar testi yap olmadı. Yarın biraz daha koyulaşırsa çizgi tamamdır bence :)
8 ay olcak canım henüz hiç gitmedim doktora ne sıkıntı varsa hamilelik olmuyor diye gidip bi hormonlara falan baktırayım diyeNiye hastane yolu gözükecek ki
İste bnde 2. Cızgı hıc cıkmıyor cıkması gerekiyormusCanım ovu testinde ikinci çizgi hep çıkar zaten önemli olan t nin c den daha koyu olması yada aynı koyulukta olması
Sıvı alıp yapıyorsun belki ondandır canımİste bnde 2. Cızgı hıc cıkmıyor cıkması gerekiyormus
Hayır kesinlikle en az 2 saat bekliyorum yemiyor bile hıc biseySıvı alıp yapıyorsun belki ondandır canım
Hımm anlamadım canım ama böyle çıkması normal deniliyor da ondan bende kullanıyorum ovu sıvı alsam bile bundan daha koyu çıkıyor testinde sıkıntı mı var acabaHayır kesinlikle en az 2 saat bekliyorum yemiyor bile hıc bisey
Rahimdeki yara bebeğe engel değil ki canımCanım yarın çıkar kan sonucu dedi doktor bakalım. Bu arada smear ve hpv testi için gitmiştim ben. O esnada bakarken rahminde yara ve iltihap var dedi. Alaka var mı bilmiyorum ama acaba başka şeyler olduğu için 2. Bi çizgi görmüş olabilir miyim ki?
Ama ben yanlış görmüyorsan orda silik bi çizgi var. Acaba dediğin gibi hemen adet sonrası mı yumurtlama oluyor sende. Çünkü bende bu testten kullandım laboquik değil mi bu? Bende de yumurtlama geçtikten sonra böyle silik olmaya başladı yani bu şekildeydi ben yanlış görmüyorsam.Kızlar ben şu testlerde hıc cızgı goremeyen benhatırladınız mı.. Yenı Baska marka ovulasyon testi aldım onda da aynı cıktı dıgerını bosuna laf etmısım normalde takvim bugun yumurtlama gunu olarak gosterıyor ama bende tık yok akıntı da yok.. Aklıma takılan şey şu ben adetim bittikten sonra 3 gun beyaz yumurta akı gıbı akıntım oluyor ben acaba adet sonrası mı yumyrtluyorum ki adet sonrası Dr a gittim alttan muayene etti o 2 tane yumurtam oldugunu soyledı yumurtlamıs olsam anlardı sonucta yanı velhasıl kelam ben yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım hıc bilmiyorum takvime gore de olmadı lurda zaten 10 gun sonra adet olacagım ben yine de bu gunleri degerlendıreyım mı takvime inanmayıp son gunleri de degerlendıreyım mı anlamadım
Tabi canım iyi yapıyorsun doktora görünmekte fayda var.8 ay olcak canım henüz hiç gitmedim doktora ne sıkıntı varsa hamilelik olmuyor diye gidip bi hormonlara falan baktırayım diye
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ya Rabbim kimseyi evlatsizla sınamasın senin bi evladın var zaten ikincisini de verir inşallah birincisi oluyorsa ikincisi de olur canım sıkma canını senTabi canım iyi yapıyorsun doktora görünmekte fayda var.
Amin canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınB
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ya Rabbim kimseyi evlatsizla sınamasın senin bi evladın var zaten ikincisini de verir inşallah birincisi oluyorsa ikincisi de olur canım sıkma canını sen ☺
Bilmiyorum ki canım doktor bişey demedi yarın görüşcem tekrar kan sonuçları çıkınca. Ama Bi çok kişi iltihap gebeliğe engel diyor bilmiyorumRahimdeki yara bebeğe engel değil ki canım
İnşallah gelmez1 mayis be n im bat ins gelmezse tabi
Aminnn inşallah canımAmin canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
İltihabın engel olduğunu bende duydum. Bende de iltihap ve rahimde yara var ama doktorum engel olduğunu söylemedi. Sende yarın bi sor bakalımBilmiyorum ki canım doktor bişey demedi yarın görüşcem tekrar kan sonuçları çıkınca. Ama Bi çok kişi iltihap gebeliğe engel diyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?