- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.521
Gün içindede yapılabilir tabi canım 4saat idrarını tutup yaparsan daha iyi olur tabi hcgnin en cok biriktiği idrar sabah ilk yapılan idrar olduğu için sabah ilk idrarla yapılıyo geneldeEvde gebelik testi her saatte yapılabilir mi acaba doğruluk açısından bi sorun olur mu ?
Canım benim 8 gün geçti adet üzerinden hala bişey çıkmadı herkesin bünye aynı değil kaldı ki adete iki gün kala diyorsun. Bak ben hiç gecikmezdm hala çıkmadı biseyİnşallah canım. Günüm geçmedi adete daha 2 gün var ama olsaydı silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Yaa acaba benden de öyle bişey isterler miGenital siğil testi canım. Malesef bende yeni çıktı şubat ayında. Kansere dönüşme ihtimali var mı yok mu ona bakmak için bunları yaptırdım.
Biliyorum aslında yok ama yinede heyecanlıyım işte sabredemiyorum canım yaa ama tutucam kendimi sabah ilk idrarla yapıyım inşallah bir mucize olurGün içindede yapılabilir tabi canım 4saat idrarını tutup yaparsan daha iyi olur tabi hcgnin en cok biriktiği idrar sabah ilk yapılan idrar olduğu için sabah ilk idrarla yapılıyo genelde
Kaç gün geçmişti canım seninbenim yine negatif çıktı kan. ben artık vazgeçiyorum.
Tam 12 gün gecikmen var ve sabırla bekledin mi canım allah sabrının mükafatını versin inşallah hayırlı haberlerle gel bekliyoruz sabırsızlıkla bizeBenimde 12 gün geçti bekliyorum hala devam beklemeye yarın test yapcam inşallah eşimin almasını bekliyorum sabırsızlıkla
Amin İnşallah canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sendeTam 12 gün gecikmen var ve sabırla bekledin mi canım allah sabrının mükafatını versin inşallah hayırlı haberlerle gel bekliyoruz sabırsızlıkla bize
Bi acile mi gitsen acaba canım ya nasıl bi kanama kiKızlar kanamam var adet değil bu bayağı peçete kan oldu!!!
Canım adet kanına benzemiyor parça şeklinde çizgi gibi acayip ya ama bayağı vardı pembe renkBi acile mi gitsen acaba canım ya nasıl bi kanama ki
İnşallah gerisi gelmez ya inşallah yerleşme falandır canımCanım adet kanına benzemiyor parça şeklinde çizgi gibi acayip ya ama bayağı vardı pembe renk
Canım geç yumurtluyor olabilirsin. Silik çizgin var. Bence testlerini yapmaya devam et. Adet sonrasıda yumurtlamış olabilirsin. Benim kuzenimin adetten hemen sonra yumurtlama dönemiydi mesela.Kızlar ben şu testlerde hıc cızgı goremeyen benhatırladınız mı.. Yenı Baska marka ovulasyon testi aldım onda da aynı cıktı dıgerını bosuna laf etmısım normalde takvim bugun yumurtlama gunu olarak gosterıyor ama bende tık yok akıntı da yok.. Aklıma takılan şey şu ben adetim bittikten sonra 3 gun beyaz yumurta akı gıbı akıntım oluyor ben acaba adet sonrası mı yumyrtluyorum ki adet sonrası Dr a gittim alttan muayene etti o 2 tane yumurtam oldugunu soyledı yumurtlamıs olsam anlardı sonucta yanı velhasıl kelam ben yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım hıc bilmiyorum takvime gore de olmadı lurda zaten 10 gun sonra adet olacagım ben yine de bu gunleri degerlendıreyım mı takvime inanmayıp son gunleri de degerlendıreyım mı anlamadım
Kızıma 19 cu ay hamile kaldım kk bile girmedim kafama takmadım bi uğraş buldum eşimde dedi bu aydan sonra ben gidicem doktora deyince kafa sakin oldu o ay hamile kaldım 19 ay boyunca kan testi 0.1 çıktı su 2 aydan beri bi 1.29 bide 0.29 çıktı8 ay oldu bir kere bile silik çizgi görmedim kan testinde bir tık bile yükselmedi
Acile gidiyorum canım dua edin bebekten olsunİnşallah gerisi gelmez ya inşallah yerleşme falandır canım
Inşallah hayırlı haberle gelAcile gidiyorum canım dua edin bebekten olsun
İnşallah canım ya bekliyoruz güzel haberleriniAcile gidiyorum canım dua edin bebekten olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?