Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamm batım belli oldu kürtajdan sonra ki 27. Gün geldi adetim aslında ilk aydan korunmayo bırakmıştım ama olmadı sırada ki adet tarihim 14 mayıs beni de ekleyin lütfen

Evde gebelik testi her saatte yapılabilir mi acaba doğruluk açısından bi sorun olur mu ?
Gün içindede yapılabilir tabi canım 4saat idrarını tutup yaparsan daha iyi olur tabi hcgnin en cok biriktiği idrar sabah ilk yapılan idrar olduğu için sabah ilk idrarla yapılıyo genelde

Benimde 12 gün geçti bekliyorum hala devam beklemeye yarın test yapcam inşallah eşimin almasını bekliyorum sabırsızlıkla

Gün içindede yapılabilir tabi canım 4saat idrarını tutup yaparsan daha iyi olur tabi hcgnin en cok biriktiği idrar sabah ilk yapılan idrar olduğu için sabah ilk idrarla yapılıyo genelde
Biliyorum aslında yok ama yinede heyecanlıyım işte sabredemiyorum canım yaa ama tutucam kendimi sabah ilk idrarla yapıyım inşallah bir mucize olur

Tam 12 gün gecikmen var ve sabırla bekledin mi canım allah sabrının mükafatını versin inşallah hayırlı haberlerle gel bekliyoruz sabırsızlıkla bize
Amin İnşallah canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende 1 bucuk senedir korunmuyoruz cok acele ettiğim zamanlar oldu ama hüsrandı hep o yuzden artık bekliyorum sanırım

Kızlar bugün garip sancılarım oluyo sol kağımda bazen sağ bacaklarıma vuruyo bide belimdede arada ağrı oluyo iki gündür ama hiçbiri adet sancısına benzemiyo ya

Canım geç yumurtluyor olabilirsin. Silik çizgin var. Bence testlerini yapmaya devam et. Adet sonrasıda yumurtlamış olabilirsin. Benim kuzenimin adetten hemen sonra yumurtlama dönemiydi mesela.

8 ay oldu bir kere bile silik çizgi görmedim kan testinde bir tık bile yükselmedi
Kızıma 19 cu ay hamile kaldım kk bile girmedim kafama takmadım bi uğraş buldum eşimde dedi bu aydan sonra ben gidicem doktora deyince kafa sakin oldu o ay hamile kaldım 19 ay boyunca kan testi 0.1 çıktı su 2 aydan beri bi 1.29 bide 0.29 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…