- 14 Nisan 2019
- 170
- 128
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.541
Bat bir dahaki adet tarihi mi demek oluyor canım ?Kızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari
Canım bende genital herpes var o yüzden ben baktırmak istedim.Yaa acaba benden de öyle bişey isterler mi
Aynen canım adetin başladığı ilk güne sat bir dahaki tahminen beklenen adet gününede bat deniyoBat bir dahaki adet tarihi mi demek oluyor canım ?
Anladım canım. Geçmiş olsunCanım bende genital herpes var o yüzden ben baktırmak istedim.
Canım 1 çay kaşığına 1 yemek kaşığı falan değil günlük yapmıyorsun ki onu bi kapta hazırlıyorsun 10 gün yiyorsun. Adetin 2. Günü başlayıp 12. Günde bitiriyorsunKızlar bal - çörek otunu nasıl kullanıyorsunuz 1 yemek kaşıgı bala 1 çay kaşıgı çörek otu diyor ama hergün mü kullanıcam? regl dönemi dahil mi?
14 mayıs beklenenKızlar o zaman hepiniz bat'larınızı yazında yazayım bari
Canım daha var yumurtlamanaKızlar sımdı buna donusmus test Bı 20 dk oldu ama buna gore daha yumurtlamam is mi oluyorum yoksa aksam tekrar mı yapayım
Canım ne oldu gittin mi doktora ne dediKızlar kanamam var adet değil bu bayağı peçete kan oldu!!!
Kızlar kanamam var adet değil bu bayağı peçete kan oldu!!!
İyiyiz canım benim hafif kanamam devam ediyor ama sükür dua ediyorum bol bol sen nasılsınNasılsınız canlarımmmm
Canım kan verdim sonuç bekliyorumCanım ne oldu gittin mi doktora ne dedi
Aynılarını ben de yaşıyorum yaa bide göğüslerim acayip şişti daha ayın başında prolaktinime baktırmıştım düşüktü anlamadım yine mi yükseldi nolduKızlar bugün garip sancılarım oluyo sol kağımda bazen sağ bacaklarıma vuruyo bide belimdede arada ağrı oluyo iki gündür ama hiçbiri adet sancısına benzemiyo ya
Sımdı tekrar yaptım daha silik cıktı canımCanım daha var yumurtlamana
Cnm sonuç nefdirkan vermeye geldim öğleden sonra sonuç çıkacakmış.True white Yildiz__Tozu K KurkmantoluS regl gecikmesinin 12. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?