- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.561
Kaçta çıkcakmış canımCanım kan verdim sonuç bekliyorum
1,5 saat demişti canım 1 saat kaldı bekliyorum bendeKaçta çıkcakmış canım
Guzel haberler ins cnm1,5 saat demişti canım 1 saat kaldı bekliyorum bende
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benide etiketle gözükmüyor bende1,5 saat demişti canım 1 saat kaldı bekliyorum bende
Aa üzülme cnm ya hayırlısı olsunKızlar sonuç çıktııı maalesef negatif
Kanaman devam etmezse kesilirse yerleşmedirbelki canım eğer yerleşmeyse zaten kandada çıkmama ihtimali olabilir üzülmeKızlar sonuç çıktııı maalesef negatif
İyiyim şükür canım beklemeye devam sen nasılsınGuzel haberler ins cnm
Nasılsıniz kizlar
Canım sanırım mavi boncuğumun hesabı geçici olarak pasif galiba üzgün yazıyo çünkü yoksa sürekli çevrimiçiydi o inşallah hesabı cabuk aktifleşir
VALLA test yaptim siljk ti şimdi pembelesmesi olduİyiyim şükür canım beklemeye devam sen nasılsın
Atsana canım merak ettim ya bende yapcamda eşim alsa sallıyo habireVALLA test yaptim siljk ti şimdi pembelesmesi oldu
Suda çok ictim akşam saati bideAtsana canım merak ettim ya bende yapcamda eşim alsa sallıyo habire
Ne zaman kan verceksin canım ya senin coktandır hep böyle cıkıyo neden hiç koyulaşmıyo bi sorun mu var acaba allah korusun ya direk doktora gitsen daha iyi aslındaİlk üstteki idrarda 3 damla
Ne sorunu yook cnm bi sorun son ilişkiye göre 17 nisan test günü bekliycem sabırNe zaman kan verceksin canım ya senin coktandır hep böyle cıkıyo neden hiç koyulaşmıyo bi sorun mu var acaba allah korusun ya direk doktora gitsen daha iyi aslında
İnsallah hayırlı haberler alırızNasılsınız kızlar bugun kan verdim yarın iki de sonuçları çıkacak bir gün gecti adetim. 16 nisan sanıyordum ama 14 nisanmış bat ım bu geceyi nasıl geciricem bilmiyorum
1 gun kalmış ya inşallah koyulaşır canımNe sorunu yook cnm bi sorun son ilişkiye göre 17 nisan test günü bekliycem sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?