Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız kızlar bugun kan verdim yarın iki de sonuçları çıkacak bir gün gecti adetim. 16 nisan sanıyordum ama 14 nisanmış bat ım bu geceyi nasıl geciricem bilmiyorum
Beklemek zor dimi insanın kafasından türlü türlü hayaller geçiyo inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Beklemek zor dimi insanın kafasından türlü türlü hayaller geçiyo inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Aynen öyle bu sayfadaki herkes güzel haberler alır inşallah Hiç göğüs hassasiyetim yok sadece cok yorgun ve uyuma istegi var emin olamiyorum dun de acile gittim kan aldırmama izin vermedi aciller yapmıyor gündüz yaptırın dedi bugunde kan verdigimde yarın çıkar dedi bebiş varsa da eğer baya bir nazlı olacak

21 nisan adet tarihim❤ Ve sabırsız bir anne adayıyım dün tahlil yaptırdım ve 4,6 çıktı umarım yükselirde güzel haberler alırım
Maşallah maşallah canım inşallah düzenli bi şekilde yükselir yeni yerleşmiş sanırım çıkmama ihitmali de vardı ama senin bebişde senin gibi sabırsız iyi ki rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Amin inşallah canım her hamilelik farklı oluyo zaten olmaması daha iyi ben de hamilemiyim onu bile bilmiyorum ama bel ağrısı göğüs ağrısı mide yanması mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi ne ararsan var valla töbe yarabbim hamilelik yoksa kendime iyi bi tokat yapıştırıcam artık

Ay valla inşallah yaaa çokkk istiyoruz bebeğimiz olsun. ben bi kayıp yaşadım iki aylıkken kalbi durdu rabbim kimseye yaşatmasın böyle acı

Ay valla inşallah yaaa çokkk istiyoruz bebeğimiz olsun. ben bi kayıp yaşadım iki aylıkken kalbi durdu rabbim kimseye yaşatmasın böyle acı
Amin canım rabbim korusun sakınsın inşallah başın saolsun seninde ben kanda 34.5di öğrendiğimde ama son adetimden 3 hafta gerideydi doktor geç döllenme bile dememişti direk sağlıksız düşer demişti dediği gibi aynı adet gibi çok aşırı bi kanamam olmuştu ama düşmedi çok şükür kızım toparladı haftalarını zamanla yakaladı şimdi 3 yaşında inşallah kucağına almayı nasip eder hayırlısıyla sanada rabbim

Ahahahaj bende yapıştırıcam bütün uyumamı hamilelige baglıyorum ne ev işi yapıyorum ne yemek halsizlik ve uyku sadece uyuyorum

Ahahahaj bende yapıştırıcam bütün uyumamı hamilelige baglıyorum ne ev işi yapıyorum ne yemek halsizlik ve uyku sadece uyuyorum
Bende de aşırı derecede yprgunluk var birde anaokulu öğretmeniyim sürekli ayaktayım ayakta uyuyacağım valla gögüs ucu hassasiyeti çok fazla ve sürekli lavaboya gitmek istiyorum inşallah hiçbirimiz yanılmıyormusuzdur

Bende öyleyim aşırı uykum var erkenden yatıyorum normalde asla yatamam cok uyuyan biri değilim ama gece gunduz hep uyusam genede doymam o moddayım

Normalde eşim gelirdi yanıma simdi ben pesindeyim hadı bugun şu gun onemlı otekı gun daha onemlı diye diye yedim beynini. Biraz once de rahatsız ve yorgunxu dedim bugun cok onemlı yazık adam kalkmıs geliyor ödev edındım sanki bu işi cok mu abarttım resmen psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…