Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktor gebelik yok dedi değer kaç dedim 2 nin altında dedi. Kanamam durdu ondan sonra olmadı daha.
Kuzum sen bence bekle bi hafta falan yerleşme olabilir ben daha önce bi yazıda okudum yerleşme kanamasından en geç 5 6 gun sonra kana geçer diyodu mavi bonvuğumda yerleşmeden 3 4 gün sonra testte öğrendim demişti yanlış hatırlamıyosam canım bence sen umudunu yitirme bekle biraz daha

Gogus ucundaki hassasiyet degil de genel bir büyüme ve hafif şişlik ama adet olacagım gibi agrılı degil bende evde butik pasta yapıyorum ve çok yogun geçiyor siparişlerle kaç siparişi kabul etmedim vucudum çok yorgun gibi her zaman da öyleydim ama bu sefer hep uyuma istegi geceden öglene kadar uyuyorum 3-4 gbi tekrar uyuyorum 7-8 e kadar gece ayaktayım 3 e kadar dengem bozuldu

İnşallah bunlar güzel haberlerin belirtisidir inanıyorum valla

sukufenazz bende 1 nisan ve 2 nisanda akıntının içindeki kahverengi lekenme yaşamıştım birer kere 5 nisanda test yaptım negatif cıktı 10 nisanda yaptım sonradan kalın baya silik bi çizgi cıktı baikada test yapmadım daha lekelenmenin üzerinden 13 14 gun falan geçti bi daha test yapıcam allahın izniyle eşim alıp gelse bi benim artık varsa kesin çıkar zaten yoksada hayırlısı artık yapicak bişey yok

Canım adet kanaması olsaydı devamı olurdu dimi devamı gelmedi geçen günde 2 gün arka arkaya lekelenme oldu bugünkü daha fazlaydı ve adet kanamasınada hiç benzemiyordu.

Canım adet kanaması olsaydı devamı olurdu dimi devamı gelmedi geçen günde 2 gün arka arkaya lekelenme oldu bugünkü daha fazlaydı ve adet kanamasınada hiç benzemiyordu.
Normal adetlerinden farklıysa illaki bişey vardır canım içini ferah tut ben ikinci hamileliğimin 5. Haftasında bildiğin normal aset oldum pıhtılı ve koyu koyu kıpkırmızı 3 4 ped değiştirdim dolu dolu doktor kesenin yakınlarında bile değil demişti kanama içini ferah tut yicek ekmeği varsa rabbim nasip edecekse hiçbişey mani olamaz

İnşallah canım öyledir benimde. Çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun

sukufenazz 10 nisanda ilk idrarla yaptığım test bu dahada başka test yapamadım bende başta bişey yok diye cekmeceye sokuşturmuştum sonradan atmak için baktığımda çizgi vardı

Eklentiler

• PicsArt_04-13-07.15.17.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190413_191226.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 48
İnşallah canım öyledir benimde. Çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun
Allah sendende razı olsun canım burda birbirimize destek olmak için varız hepimiz,birbirimizi anlıyoruz umutlarımız isteklerimiz dualarımız beklentilerimiz aynı

Allah sendende razı olsun canım burda birbirimize destek olmak için varız hepimiz,birbirimizi anlıyoruz umutlarımız isteklerimiz dualarımız beklentilerimiz aynı
Burdaki hepimiz aynı durumda niyette olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz moral oluyoruz gerçekten iyiki varsınız yaa

Benim eşimde bekle dedi dinlemedim keşke dinleseydim boşuna üzülmüş oldum.
Moralini bozma hiç aksine yüksek tut bence bi kaç kere daha lekelenmen olmuş iyi bak kendine bozma moralini sonuçta hayırlısı neyse o olucak kuzum bu ay olmazsada inşallah diğer ay olur ilk ayınız daha iniallah rabbim nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…