Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde eşim gidelim hem kan tahlili hemde idrar yaptıralım diyo ben yok diyprum dnden bu yana çok artmamıştır diye
Kız ne guzel vallahi ben neredeyse pıçak zoruyla götürcem adamı eczaneye hastaneye falan hiç sevmiyo

Kız ne guzel vallahi ben neredeyse pıçak zoruyla götürcem adamı eczaneye hastaneye falan hiç sevmiyo
Benimkide hiç sevmez hasta olduğunda doktora gitmez hastaneye adım atmaz ama sanırım bu durumu en başından beri çok istiyordu ondan bir senemizin bitmesine daha bir ay var en başından beri en çok isteyen taraf eşim oldu

İnşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım benimde ilk 2 sene olmadı beklemek heleki ilk hamileliği beklemek cok cok zor

İnsan bu kadar umutlanmışken ister istemez üzülüyor canım hayırlısı olsun Rabbimin dediği olur önümüzdeki ay inşallah olur bir daha bu kadar heveslenmek istemiyorum.

İnsan bu kadar umutlanmışken ister istemez üzülüyor canım hayırlısı olsun Rabbimin dediği olur önümüzdeki ay inşallah olur bir daha bu kadar heveslenmek istemiyorum.
Sanırım bende 18 ayın sonunda heveslenmek istemediğim için bu haldeyim hala bekleyebiliyorum

Canım malesef ki o stres hem seni hemde eşini etkiler ben kendi eşimde bire bir şahit oldum eşine belli ettirme önemli günleri aklına girmeye çalış cilve falan yaparak kendine doğru çekmeye çalış

Allah sonumuzu hayır etsin çok güldüm bianda kendim yazdım sandım benim eşimde istemiyor sen bu kadar istekli değildin diye zar zor bi ikna oluyor bi vazgeçiyor artık arada korunmuyor oda tutmadı heralde daha regl olmadım bekliyorum olurum 2 güne

Ayy evet bende öyle yaaa yanlış mı yapıyoruz

Ayy evet bende öyle yaaa yanlış mı yapıyoruz
Oluruna bırakmak lazım aslında akışına kafaya takmadan yapamıyoruz geçen ay bi kere korunmadık oda yumurtlama tarihi geçmişti herkez tek ilişkide kalıyor diye kendimde ümitlendim batmalarmı dersin bütün hamilelik belirtileri vardı adet olunca çok şaşırdım

Evet her ay bende de oluyor belirtiler Rabbim hepimize hayırlı uğraşlar versin de kafamıza takmayalım bi bakalım süprizzzz hamileyiz

Merhaba bende aranıza yeni katıldım eklermisiniz. Bende 10 aylık evliyim 1 düştüğüm oldu 1,5 aylıkken sonrada ne kadar istediysek olmadı hala deniyoruz nikah tarihim 1 yılı tamamladığı için hsg filmi falan çektirdik eşim sperm testini verdi hepsi normal çıktı hatta 2 tüpümde açıktı artık bu ay ovulasyon testine başladım ama hala koyu çizgiyi göremedim kızlar herşeyim normal çıkmasına rağmen acaba sorun ne

cok acele etmissiniz yasinizi bilmiyorum tabi ileri yaslardaysaniz normal yaptiginiz. cok daha gencseniz acele etmeye gerek yok strese sebep olur ancak saglikli iki insanin bebek olma sansi bile % 25 bir yil icinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…