Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dogrudur tabi bilmeden konusuyoruz burada.. rabbim onu da cennetine alsin.. sizin meleginizi de sizinlecennette kavustursun. yine de en dogru zamanda versin Allah diye dua etmek lazim hayirlisini o bilir biz bilemeyiz herkesin gonlune gore versin

Canım ben cok net cizgi görüyorum Allah esirgesin tabii ki hamilesinnn ah canım benim ya dua et bol hol dua et

Kan sonucum 140 dan 500 lere geldi cnm 2000 lere 10000 leren uçtu ama kanama olunca tekimdüşebilşr dediler o yüzden dinlemedim dün doktor alttan ultrasonlanbaktı iki kese var birisinin etrafında kanama alanı var dedi cok üzülüyorum ama dinleniyorum napabilirim baska progestob vuruluyorm

Gerçekten de ikizmiş yani. Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?

Bende de hala adet yok kızlar dün gece kahverengi leke geldi yine ama kan diye bişey yok sabah test yaptım negatif

Bende de hala adet yok kızlar dün gece kahverengi leke geldi yine ama kan diye bişey yok sabah test yaptım negatif
Canım bence stresten olamayadabilitsin geç döllenme de olabilir iki ihtimalde düşün herşey in hayırlısı olsun sanırım ikinci gebeligin olacak isminden öyle anladım Bi defa olduysa yine olur üzülme hiç nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…