- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.641
Bekle bakalım cnm gelmesse devamı yerleşme oldu bir hafta sonra tekrar baktirOnu bende anlamadım canım daha da gelmedi
Canımmm gebelik testimi bu coook sevindim yaaa allahım sana bagıslasınnn tek ilikiyle mi oldu dedin yumurtlama takibimi yapmstn cnmmmKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Her gün yapmak zorundasın dedi cnm doktor ama sürekli sonuclarkmı yazmak istemedim her gün artıyor doktorlar ikiz diyorAaa kanaman mı vaaar. Kan testi yaptın mı bugünnn kaçırdım mı ben
Canım bence hemen kan testi yapmalısın stres olma ama bak ben cok strwalendim kan testine koscam diye suan kanamayla ugrasıtorumKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Hayır yapmadim 13 martta son ilişkim in sonucunu bekliyor dum günlerdir silikti bu sabahki bu şekilde varmi hamilemiyimCanımmm gebelik testimi bu coook sevindim yaaa allahım sana bagıslasınnn tek ilikiyle mi oldu dedin yumurtlama takibimi yapmstn cnmmm
Canım ben cok net cizgi görüyorum Allah esirgesin tabii ki hamilesinnn ah canım benim ya dua et bol hol dua etHayır yapmadim 13 martta son ilişkim in sonucunu bekliyor dum günlerdir silikti bu sabahki bu şekilde varmi hamilemiyim
Amin cnm amin ins yanlış alarm değildirCanım ben cok net cizgi görüyorum Allah esirgesin tabii ki hamilesinnn ah canım benim ya dua et bol hol dua et
Kizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Her gün yapmak zorundasın dedi cnm doktor ama sürekli sonuclarkmı yazmak istemedim her gün artıyor doktorlar ikiz diyor
Gerçekten de ikizmiş yani. Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?Kan sonucum 140 dan 500 lere geldi cnm 2000 lere 10000 leren uçtu ama kanama olunca tekimdüşebilşr dediler o yüzden dinlemedim dün doktor alttan ultrasonlanbaktı iki kese var birisinin etrafında kanama alanı var dedi cok üzülüyorum ama dinleniyorum napabilirim baska progestob vuruluyorm
Canımm tebrik ederimm hemen kaan ver benceeeKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Canım bence stresten olamayadabilitsin geç döllenme de olabilir iki ihtimalde düşün herşey in hayırlısı olsun sanırım ikinci gebeligin olacak isminden öyle anladım Bi defa olduysa yine olur üzülme hiç nolurBende de hala adet yok kızlar dün gece kahverengi leke geldi yine ama kan diye bişey yok sabah test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?