- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.661
Canım biraz lekelenme vardı dün aksam parça gitti düştü sandım sabah 5 de agrıda duramadım doktora gittik iki kese var birinin etrafında kanama alanı var dedi hastaneye yakınsa evin evde yat degilse burda serum takalım dedi evim yakındı ama serum takmak rahatlatır dediği için hastanedeyim eşim işe gitti öyle tek başıma yatıyorum biraz sonra görümcem gelecek ama agrım cok fazlaGerçekten de ikizmiş yani. Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
Üzülme canım bende hiç belirti olmadı üşüdüm sadece ben hep üşürdğm zaten onu o yüzden saymıyorum hatta adet olacak gibi aGrımda oldu zamanını bilir bebişlergünaydınn kızlaar @True white tebrik ederim cnm.
benim 4 günüm kaldı bata ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok .kısmet dicek bişey yok...
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah iyi olacak herşey.Canım biraz lekelenme vardı dün aksam parça gitti düştü sandım sabah 5 de agrıda duramadım doktora gittik iki kese var birinin etrafında kanama alanı var dedi hastaneye yakınsa evin evde yat degilse burda serum takalım dedi evim yakındı ama serum takmak rahatlatır dediği için hastanedeyim eşim işe gitti öyle tek başıma yatıyorum biraz sonra görümcem gelecek ama agrım cok fazla
İnsallah canım sende durumlar nedirAllah yardımcın olsun canım. Inşallah iyi olacak herşey.
Canım benim bebeklerim ucuzdu tek kesede iki bebek ayrı bir kesede bir bebek tek olan için dr.banada ayni şeyi söyledi takviye ilaç vermedi bana maaalesef kaybettim ikizlerim tutundu.Rabbim bağışlasın acilarini göstermesin.insallah tutunur bebebinKan sonucum 140 dan 500 lere geldi cnm 2000 lere 10000 leren uçtu ama kanama olunca tekimdüşebilşr dediler o yüzden dinlemedim dün doktor alttan ultrasonlanbaktı iki kese var birisinin etrafında kanama alanı var dedi cok üzülüyorum ama dinleniyorum napabilirim baska progestob vuruluyorm
tecrübeli bir anne olduğum için hamile kaldığımda vücudumda olan değişiklikleri biliorum artık.vardır zamanı cnm üzülmüyorum sabırla bekliyorum.gene benim bir tane oğlum var. allah hiç olmayanlara versin öncelikle.Üzülme canım bende hiç belirti olmadı üşüdüm sadece ben hep üşürdğm zaten onu o yüzden saymıyorum hatta adet olacak gibi aGrımda oldu zamanını bilir bebişler
Ayy canım maşallah yaKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Canım tebrik ederim çok sevindim inan.13 tek ilişki dedin adetten kaç gün sonra ovulasyon dan ne kadar önce yada sonra olduKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
Canım üzülme adetten önce yada adet zamanı çıkmayıp hatta idrarda hiç çıkmayıp kanda çıkanlar var.umidini kaybetme Rabbim büyük ol der olurBugün yumurtlama sonrası 11.günüm kızlar, sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet olacağıma dair hiçbi belirtim yok diye umutlanmıştım çünkü bikaç gün önceden ağrım başlardı hep. Bu ay hiçbi adet belrtim yok ama sanırım olmadı
Amin canım güzel düşüncelerin karlşıığı rabbim en hayırlı zamanda versin sana datecrübeli bir anne olduğum için hamile kaldığımda vücudumda olan değişiklikleri biliorum artık.vardır zamanı cnm üzülmüyorum sabırla bekliyorum.gene benim bir tane oğlum var. allah hiç olmayanlara versin öncelikle.
9 nisanSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler eğer aramızda paylaşım yapacaksa benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26.02
@EneacizSAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
Monaezop SAT: 6 mart
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc21 nisan
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb29 nisan
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
buse_ipek09 23-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi11 mayıs
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
Hayalperest07 19 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll25 nisan
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz17 nisan
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
BabyPinkk 18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3727 nisan
@busra89istGeri gelecek
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
@Kurkmantolumdnn3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
selozy 19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele15 nisan
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
livelong 20 nisan
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 nisan
@Damla19891 mayıs
@harununmervesi7 nisan
===Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler eğer aramızda paylaşım yapacaksa benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26.02
@EneacizSAT:2 mart
@ReyoseroSAT:26.02
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSAT: 3 mart
Monaezop SAT: 6 mart
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc21 nisan
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb29 nisan
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 mayıs
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
buse_ipek09 23-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi11 mayıs
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
Hayalperest07 19 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll25 nisan
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
@sukufenazz17 nisan
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN26 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
BabyPinkk 18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3727 nisan
@busra89istGeri gelecek
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
@Kurkmantolumdnn3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
selozy 19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
@Yazgele15 nisan
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
livelong 20 nisan
@sherryK28 nisan
@Mervecixx943 mayıs
@elfff0621 nisan
@Damla19891 mayıs
@harununmervesi7 nisan
Amin inşallah canım kanama alanını durduramazlarsa düşer dedi doktor cok üzülüyorumCanım benim bebeklerim ucuzdu tek kesede iki bebek ayrı bir kesede bir bebek tek olan için dr.banada ayni şeyi söyledi takviye ilaç vermedi bana maaalesef kaybettim ikizlerim tutundu.Rabbim bağışlasın acilarini göstermesin.insallah tutunur bebebin
Amin canım benim insallah bat ne zaman kuzum senin hoşgeldin bu aradaMerhaba kızlar bende geldim, inşallah mayısta olur bişeyler. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Amin herkesin gönlüne göre en hayırlı zamanda üzülme cnm zamanını bekliyordur meleginBu ay da olmadı, hormon testine gidicem artık bir daha ki aya inşALLAH :))
Hepimizim gönlündeki hayırlı zamanda olsun umarım
İnsallah hayırlı haberleriniz alırız kırmızı kart görmeyiz cnmBenimde yazın lütfen bat 6 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?