Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten de ikizmiş yani. Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
Canım biraz lekelenme vardı dün aksam parça gitti düştü sandım sabah 5 de agrıda duramadım doktora gittik iki kese var birinin etrafında kanama alanı var dedi hastaneye yakınsa evin evde yat degilse burda serum takalım dedi evim yakındı ama serum takmak rahatlatır dediği için hastanedeyim eşim işe gitti öyle tek başıma yatıyorum biraz sonra görümcem gelecek ama agrım cok fazla

günaydınn kızlaar @True white tebrik ederim cnm.
benim 4 günüm kaldı bata ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok .kısmet dicek bişey yok...
Üzülme canım bende hiç belirti olmadı üşüdüm sadece ben hep üşürdğm zaten onu o yüzden saymıyorum hatta adet olacak gibi aGrımda oldu zamanını bilir bebişler

Allah yardımcın olsun canım. Inşallah iyi olacak herşey.

Canım benim bebeklerim ucuzdu tek kesede iki bebek ayrı bir kesede bir bebek tek olan için dr.banada ayni şeyi söyledi takviye ilaç vermedi bana maaalesef kaybettim ikizlerim tutundu.Rabbim bağışlasın acilarini göstermesin.insallah tutunur bebebin

Benim bat 6 Mayıs inşallah gelmez beklenmeyenlerBu arada hamişler tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucaginaza almayı nasip etsin.Bekleyenler Rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin

Üzülme canım bende hiç belirti olmadı üşüdüm sadece ben hep üşürdğm zaten onu o yüzden saymıyorum hatta adet olacak gibi aGrımda oldu zamanını bilir bebişler
tecrübeli bir anne olduğum için hamile kaldığımda vücudumda olan değişiklikleri biliorum artık.vardır zamanı cnm üzülmüyorum sabırla bekliyorum.gene benim bir tane oğlum var. allah hiç olmayanlara versin öncelikle.

Bugün yumurtlama sonrası 11.günüm kızlar, sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet olacağıma dair hiçbi belirtim yok diye umutlanmıştım çünkü bikaç gün önceden ağrım başlardı hep. Bu ay hiçbi adet belrtim yok ama sanırım olmadı

Canım üzülme adetten önce yada adet zamanı çıkmayıp hatta idrarda hiç çıkmayıp kanda çıkanlar var.umidini kaybetme Rabbim büyük ol der olur

Amin canım güzel düşüncelerin karlşıığı rabbim en hayırlı zamanda versin sana da

9 nisan
===
9 nisan

Amin inşallah canım kanama alanını durduramazlarsa düşer dedi doktor cok üzülüyorum

Bu ay da olmadı, hormon testine gidicem artık bir daha ki aya inşALLAH :))
Hepimizim gönlündeki hayırlı zamanda olsun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…