Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç stres yapma . Zor bir durum biliyorum ama sağlıksız olan gebelikte bunlar yaşanabiliyor. İnşallah sağlıklıdır ve bebeklerin seninle kalırlar.

Yaaa kıyamammm. Üzülmee sennn bak üzülürsen diğerini de kaybedersin Allah korusun. Bu dünyada nasibi yoksa gider. Nasibi olan yolculuğa devam eder. Ama sen bol bol havuç suyu içmelisin veya sulu armut yemelisin. Bebeklerinin tutunması için canım benimmm

Stres yapma, olacağı varsa olur zaten de adetine kadar bekle. Emin ol ki hep ummadığın anda oluyor

Canım hiç stres yapma . Zor bir durum biliyorum ama sağlıksız olan gebelikte bunlar yaşanabiliyor. İnşallah sağlıklıdır ve bebeklerin seninle kalırlar.
İnan ikisinin tutunması için o kadar dua ediyorum ki sürekli igne vuruyorlar afedersiniz kalçmda morarmayann yer kalmadı hersey ragsızymmyeter ki tutunsunlar

İnan ikisinin tutunması için o kadar dua ediyorum ki sürekli igne vuruyorlar afedersiniz kalçmda morarmayann yer kalmadı hersey ragsızymmyeter ki tutunsunlar
Canım bak ne güzel sana müdahale ediliyor , bana da aynı şeyi dediler verdiler progestanı yolladılar sonra. İyi düşün iyi olsun Allahım korusun bebişlerinii

Valla kuzum şimdi hastanedeyim annem şehir dısında ona demedim üzülmesin diye görümcem de geldi geir işe gitti yapayalnızım anlayacağın burada yazıyorum biraz olsun rahatlıyorum yanımda olduğunuz icin çok teswkkğr ederim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırısn

burası terapi gibi.ilk hamileliğimi de burda geçirdim.çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum .oğlum 5 yaşında ama hala görüştüklerim var. doğuma girene kadar yazışmıştık.gerçekten farklı bir ortam burası.bazen ailene anlatamadıklarını burdaki arkadaşlarınla paylaşıyorsun gece gündüz yazıyorsun cevap alıyorsun.5 kere hamile kalsam beşinide burda yazarak doğuruurm :)

Oglusun kaç yasında canımm

Canım inşallah rabbim meleklerini sana bağışlar ya

Pardon kuzucum yazmıssın 5 yasında diye Allah esirgesin onuda

İnsallah canımm yaa
Böyle yapma ama kuzum bak yaşın kaç bilmiyorum belki benden buyuksun belkide aymı yaştayız bilmiyorum ama stres yapma üzülme kanama için cok önemli veren allah alan allah sakinliğini koru daha hiçbişey bitmiş değil daha o minik orda ve inan şuan senden daha cok savaşıyo tutunmak için sende ona böyle ağlayıp üzülerek yardımcı olmuyosun bu yönden düşün ben hep böyle düşündüm sakinleş üzülme minicik kalbinin tutunma savaşına yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…