- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #5.681
Canım hiç stres yapma . Zor bir durum biliyorum ama sağlıksız olan gebelikte bunlar yaşanabiliyor. İnşallah sağlıklıdır ve bebeklerin seninle kalırlar.Canım biraz lekelenme vardı dün aksam parça gitti düştü sandım sabah 5 de agrıda duramadım doktora gittik iki kese var birinin etrafında kanama alanı var dedi hastaneye yakınsa evin evde yat degilse burda serum takalım dedi evim yakındı ama serum takmak rahatlatır dediği için hastanedeyim eşim işe gitti öyle tek başıma yatıyorum biraz sonra görümcem gelecek ama agrım cok fazla
Kan sonucum 140 dan 500 lere geldi cnm 2000 lere 10000 leren uçtu ama kanama olunca tekimdüşebilşr dediler o yüzden dinlemedim dün doktor alttan ultrasonlanbaktı iki kese var birisinin etrafında kanama alanı var dedi cok üzülüyorum ama dinleniyorum napabilirim baska progestob vuruluyorm
Amin insallah canımİnsallah hayırlı haberleriniz alırız kırmızı kart görmeyiz cnm
Stres yapma, olacağı varsa olur zaten de adetine kadar bekle. Emin ol ki hep ummadığın anda oluyorBugün yumurtlama sonrası 11.günüm kızlar, sabah idrarıyla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adet olacağıma dair hiçbi belirtim yok diye umutlanmıştım çünkü bikaç gün önceden ağrım başlardı hep. Bu ay hiçbi adet belrtim yok ama sanırım olmadı
İnan ikisinin tutunması için o kadar dua ediyorum ki sürekli igne vuruyorlar afedersiniz kalçmda morarmayann yer kalmadı hersey ragsızymmyeter ki tutunsunlarCanım hiç stres yapma . Zor bir durum biliyorum ama sağlıksız olan gebelikte bunlar yaşanabiliyor. İnşallah sağlıklıdır ve bebeklerin seninle kalırlar.
Hoşbuldum , 3 mayıs bat ım , 14 şubatta da bir düşüğüm oldu inşallah bu kez olursa tutunacak annesineAmin canım
Amin canım benim insallah bat ne zaman kuzum senin hoşgeldin bu arada
Canım bak ne güzel sana müdahale ediliyor , bana da aynı şeyi dediler verdiler progestanı yolladılar sonra. İyi düşün iyi olsunİnan ikisinin tutunması için o kadar dua ediyorum ki sürekli igne vuruyorlar afedersiniz kalçmda morarmayann yer kalmadı hersey ragsızymmyeter ki tutunsunlar
Valla kuzum şimdi hastanedeyim annem şehir dısında ona demedim üzülmesin diye görümcem de geldi geir işe gitti yapayalnızım anlayacağın burada yazıyorum biraz olsun rahatlıyorum yanımda olduğunuz icin çok teswkkğr ederim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırısnYaaa kıyamammm. Üzülmee sennn bak üzülürsen diğerini de kaybedersin Allah korusun. Bu dünyada nasibi yoksa gider. Nasibi olan yolculuğa devam eder. Ama sen bol bol havuç suyu içmelisin veya sulu armut yemelisin. Bebeklerinin tutunması için canım benimmm ❤❤
İnşallah canım insallah tutunur ne olur kendine dikkat etHoşbuldum , 3 mayıs bat ım , 14 şubatta da bir düşüğüm oldu inşallah bu kez olursa tutunacak annesine
İnsallah canım insallahCanım bak ne güzel sana müdahale ediliyor , bana da aynı şeyi dediler verdiler progestanı yolladılar sonra. İyi düşün iyi olsunAllahım korusun bebişlerinii
İnşallah bakalım mayıs ayını bekliyorum, bugün ovü günüm değerlendirelim bakalımİnşallah canım insallah tutunur ne olur kendine dikkat et
Anaaam çok şükür kız allahım nasıl sevindim yaKizlar bu sabah şimdi yaptim tahminler dogrumus 13 martta ki tek iliskiden kalmışim süpriz oldu esim haberi yok
burası terapi gibi.ilk hamileliğimi de burda geçirdim.çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum .oğlum 5 yaşında ama hala görüştüklerim var. doğuma girene kadar yazışmıştık.gerçekten farklı bir ortam burası.bazen ailene anlatamadıklarını burdaki arkadaşlarınla paylaşıyorsun gece gündüz yazıyorsun cevap alıyorsun.5 kere hamile kalsam beşinide burda yazarak doğuruurm :)Valla kuzum şimdi hastanedeyim annem şehir dısında ona demedim üzülmesin diye görümcem de geldi geir işe gitti yapayalnızım anlayacağın burada yazıyorum biraz olsun rahatlıyorum yanımda olduğunuz icin çok teswkkğr ederim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırısn
Oglusun kaç yasında canımmburası terapi gibi.ilk hamileliğimi de burda geçirdim.çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum .oğlum 5 yaşında ama hala görüştüklerim var. doğuma girene kadar yazışmıştık.gerçekten farklı bir ortam burası.bazen ailene anlatamadıklarını burdaki arkadaşlarınla paylaşıyorsun gece gündüz yazıyorsun cevap alıyorsun.5 kere hamile kalsam beşinide burda yazarak doğuruurm :)
Canım inşallah rabbim meleklerini sana bağışlar yaCanım biraz lekelenme vardı dün aksam parça gitti düştü sandım sabah 5 de agrıda duramadım doktora gittik iki kese var birinin etrafında kanama alanı var dedi hastaneye yakınsa evin evde yat degilse burda serum takalım dedi evim yakındı ama serum takmak rahatlatır dediği için hastanedeyim eşim işe gitti öyle tek başıma yatıyorum biraz sonra görümcem gelecek ama agrım cok fazla
İnsallah canımm yaaCanım inşallah rabbim meleklerini sana bağışlar ya
Amin herkesin gönlüne göre en hayırlı zamanda üzülme cnm zamanını bekliyordur melegin
Pardon kuzucum yazmıssın 5 yasında diye Allah esirgesin onudaburası terapi gibi.ilk hamileliğimi de burda geçirdim.çok güzel arkadaşlıklar kurmuştum .oğlum 5 yaşında ama hala görüştüklerim var. doğuma girene kadar yazışmıştık.gerçekten farklı bir ortam burası.bazen ailene anlatamadıklarını burdaki arkadaşlarınla paylaşıyorsun gece gündüz yazıyorsun cevap alıyorsun.5 kere hamile kalsam beşinide burda yazarak doğuruurm :)
amin cnm .herkesin evladını allah bağışlasın.senin meleklerinde inşlh hep seninle kalırlar.Pardon kuzucum yazmıssın 5 yasında diye Allah esirgesin onuda
Böyle yapma ama kuzum bak yaşın kaç bilmiyorum belki benden buyuksun belkide aymı yaştayız bilmiyorum ama stres yapma üzülme kanama için cok önemli veren allah alan allah sakinliğini koru daha hiçbişey bitmiş değil daha o minik orda ve inan şuan senden daha cok savaşıyo tutunmak için sende ona böyle ağlayıp üzülerek yardımcı olmuyosun bu yönden düşün ben hep böyle düşündüm sakinleş üzülme minicik kalbinin tutunma savaşına yardım etİnsallah canımm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?