Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belim ağrıyo belime batmalar oluyo sabahları uyandığımda ağzımın tadi midemi kaldırıyo ya

25 yasındayım canım dua ediyorum cnm sürekki beni bırakmayın diyorum Allaha yalvarmaktan Baska elimden bişey gelmez

Canım benim yaaa biz bir aileyizz. Senin için dua ediyorumm. İnşaAllah yavrularına bir şeycik olmayacak. Pozitif düşün. Beynimize ne komut verirsek vücut onu alıyor. Sende düimeyeceğini komut ver beynine. Allah ın izniyle bu günler anı olarak kalacak

Allah binlerce kez razı olsun

25 yasındayım canım dua ediyorum cnm sürekki beni bırakmayın diyorum Allaha yalvarmaktan Baska elimden bişey gelmez
Bende 24 yaşındayım canım sakin ol panik halinde olma yüreğini kalkık tutma kanaman cok mu benim tekti inan normal adet gibiydi kanamam parçalı aynı senin gibi progestan bile durdurmamışyçtı 3 gün sürmüştü 3 4 ped dolu dolu gitmişti hiç içimi kaldırmadım allahın izniyle yavrum yaşıcak dedim rabbim ol demese hiçbişey olamaz ona karsı boynumuz kıldan ince teslim et kendini rabbine hayırlısı neyse o olsun inşallah

Merhaba hanımlar yorumları okudum da yeni hamilelere hayırlı uğurlu olsun inşallah mervana canım stres yapma her hamilelikte kanama olabiliyor düzelir inşallah haftan ilerledikçe.

Adetin ne zaman cnm
3 nisandı canım 1 ve 2 nisanda lekelenme oldu birer kere sonra 5nisanda test yaptım negatifti 10 nisanda tekrar test yaptım sonradan bi çizgi cıktı silik o gunden beri bekliyorum yarın test yapcam inşallah sabah ama boyle şeyler 2 3 gundur oluyo midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo belimde batmalar oluyo kasıklarım bu kadar ağrımazdı hiç ağzımda öyle bi tat varki midemi bulandıranda o zaten sürekli tuvalete cıkıyorum uyku uyku en başından beri uyku zaten ama kasık ağrısı bel batması mide bulantısı ağızda deüişik tat bunlar daha yeni olmaya başladı 3 gündür ilk başlarda hafifti cok ama bugun uyandığımda baya belirgindi hepside adet olcak mışım gibi kasıklarım ağrıyo tek fark belime vuran belime de batma yapan bi ağrı

3 defa parça gitti sürekli parça gidiyor hemsirebin teki bana bakıp agladı az önce bu kadar kanamaya tutunursa saglıklı dır dedi biraz uyumamı söylediler canım gözlerim kan canagı oldu doktor kızdı

Kızlar ben folik asit kullanıyorum doktora da danışmasım aslında hamilelik düşündüğüm için eczaneden aldım başladım ama çok şişkinlik karın ağrısı mide bulantısı yaptı ya sizdede oldu mu böyle?

Hamile
Hamilesin insallah canım dualarımdasın Allaha emanet ol canım benim

Kızlar belim ağrıyo belime batmalar oluyo sabahları uyandığımda ağzımın tadi midemi kaldırıyo ya
Amin .benimde ikizlerden önce bir duşuğum oldu iki ay sonra ucuzlerime hamile kaldım birini kaybettim tek yumurta ikizleri oğullarim var birde abimiz .geçen şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım ne zaman Dr .gitsem kendimle ilgili yeni birşey öğreniyorum bana rahmin ters dediler daha sonra sol yumurtalıkta kist var rahimde sarkma var dediler çocuk dusunuyorsan acele et yada hiç düşünme dedi bizde Rabbime dua ediyoruz belki birde kız evlat nasip olur .çok istiyorum yaşım geçiyor her gün dualar tesbihler zikirler çekiyorum Rabbim gönlümdekini biliyorsun hayırlı ise nasip et diyorum.ama bencillik yapıp sadece kendime değil herkese dua ediyorum kimin gönlünde ne varsa Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canım dogru yapıyorsun zaten dr.hamikelik düşündüğünü bilse verecek.3 ay önceden başlamak gerekiyor ne kadar erken başlarsak okadar iyi bebeğin kemik gelişimi için.

Canım dogru yapıyorsun zaten dr.hamikelik düşündüğünü bilse verecek.3 ay önceden başlamak gerekiyor ne kadar erken başlarsak okadar iyi bebeğin kemik gelişimi için.
Öyle ama çok fena yan etkileri bir vitamin bu kadar yan etki niye yapar tez zamanda kadın soğum doktoruna gitmem gerekir de inşallah sorarım

3 defa parça gitti sürekli parça gidiyor hemsirebin teki bana bakıp agladı az önce bu kadar kanamaya tutunursa saglıklı dır dedi biraz uyumamı söylediler canım gözlerim kan canagı oldu doktor kızdı
Ah kuzum ya bak arkadsş doğru soyluyo beynimize ne komut verirsek o olur benimde defalarca parçam düştü inan ben o zaman 21 yaşındaydım hiç bilmiyodum parçalar büyüktü baya bebek diye alıp doktora gitmiştim ağlaya ağlaya ama doktor kese orda deyince önemli olan oydu kim ne derse desin hiç kendime düşecek bu cocuk demedim başta doktor sağlıksız unut bağlama dedi ilaç bile vermedi hiç doktor olduğu halde duymadım bile umursamadım onu biraz uyu istersen beynine olumlu şeyler gönder kimseye bakma dinleme daha düşmedi ki o orda savaş veriyo şuan sırf sana tutunmak için yaşamak için destek ol ona kuzum

Hamile

Hamilesin insallah canım dualarımdasın Allaha emanet ol canım benim
İnşallah canım allah razı olsun sende benim dualarımdasın rabbim evlatlarını sana bağışlasın bugunler inşallah bi anı olarak kalsın rabbim yüreğine kor düşürmesin yavrularına güç kuvvet versin sımsıkı tutunsunlar sana

6 mayıs

Öyle ama çok fena yan etkileri bir vitamin bu kadar yan etki niye yapar tez zamanda kadın soğum doktoruna gitmem gerekir de inşallah sorarım
Canım onunda çeşitleri var Dr babada verdi bir türlü çıkıp alamadım eşime diyorum oda unutuyor kendiside kullanıyormuş meğer benimkini kullan dedi acaba yan etkilerimi oluyor .evet en iyisi sen dr.danis canım ama ondan olacağını sanmıyorum hamile olmayan düşünmeyen insanlarda alıp kullanıyor çünkü sen yinede işini garantiye al..Hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…